X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • amroz
    Uzależniony
    • 2006
    • 772

Plener ślubny nad morzem - gdzie?

Witam!
    Mam klientów zdecydowanych na zdjęcia plenerowe gdzieś nad morzem, poprosili mnie żebym sam znalazł fajną miejscówkę. Ja mieszkam w innej części polski a w okolicach nadmorskich bywam nie często więc proszę o pomoc osoby które pstrykały plenery nad morzem. Z góry dziękuję !
  • GalaktycznyMuczaczo
    Pełne uzależnienie
    • 2011
    • 1329

Odp: Plener ślubny nad morzem - gdzie?

Klif w orłowie heh
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Komentarz

• wiktor2323
      Pełne uzależnienie
      • 2009
      • 1290

Podstawowa sprawa, unikaj typowo turystycznych miejscowości, szczególnie, że sezon wkrótce
      Co do miejsc nie pomoge bo sam nad morzem bywam raz na ruski
      Facebook

Komentarz

• manfred1
        Uzależniony
        • 2007
        • 842

Rozewie, Łeba wydmy
        Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Komentarz

• GoomeX
          Początki nałogu
          • 2007
          • 338

Łeba to dobry pomysł. Nie piszesz skąd jesteś, a nie jest to bez znaczenia, bo lepiej np z Lublina jechać do Trójmiasta, niż do Świnoujścia
          Okolice Rewala - dobre molo jest przy ruinach w Trzęsaczu.

Również popieram, szukaj raczej 'pipidówki' lub zadupia, niż metropolii typu Międzyzdroje

Komentarz

• amroz
            Uzależniony
            • 2006
            • 772

Jestem z okolic Wałbrzycha

Komentarz

• dem
              Dopiero zaczyna
              • 2009
              • 26

No to Świnoujście i Stawa Młyny. Teraz, jak już jest otwarta ekspresówka do samego Szczecina, droga mija bardzo szybko.

Komentarz

• olycan
                Dopiero zaczyna
                • 2011
                • 21

tak jak GalaktycznyMuczaczo polecam klif Gdynia Orłowo - okolice byłej torpedowni - w sumie Ołowianka w Gdańsku (czyli widok na żurawia Gdańskiego ) też fajna okolica .(nie koniecznie nad samym morzem) . W trójmieście na pewno coś znajdziesz -
                podpytaj Andrzeja - candar - jest z trójmiasta ma fajne miejscówki -(ja jestem z Tczewa)

Komentarz

• chyrus
                  Początki nałogu
                  • 2005
                  • 436

Sobieszewo, grobala, morze Wstawiłbym linka do swoich ślubniaków aby pokazać, ale pewnie ponownie dostanę czerwoną kartkę za "reklamę".
                  digart

Komentarz

• GalaktycznyMuczaczo
                    Pełne uzależnienie
                    • 2011
                    • 1329

Zamieszczone przez olycan
                    tak jak GalaktycznyMuczaczo polecam klif Gdynia Orłowo - okolice byłej torpedowni - w sumie Ołowianka w Gdańsku (czyli widok na żurawia Gdańskiego ) też fajna okolica .(nie koniecznie nad samym morzem) . W trójmieście na pewno coś znajdziesz -
                    podpytaj Andrzeja - candar - jest z trójmiasta ma fajne miejscówki -(ja jestem z Tczewa)
                    z tym klifem to żartowałem, toć to znana każdemu fotoziutkowi miejscówka. No chyba że młodzi chcą to spoko. Ja zawsze chcuiałem zrobić sesje na tym moście

to jest most w tczewie, niewiem jak bardzo ruchliwy, ale kiedys znajomy zrobił tam sesje ślubną, wyszło grubo

Komentarz

• olycan
                      Dopiero zaczyna
                      • 2011
                      • 21

Most w Tczewie jest zamknięty dla ruchu kołowego bo się rozsypuje - wieże są odnowione ( https://picasaweb.google.com/1099939...CO637YjQoPKwDw ) - ale co tu mówić jest w dość opłakanym stanie.

Nie każde zdjęcia na klifie (Gdynia Orłowo) muszą się kojarzyć a fotoziutkami - dla ludzi z południa polski może się podobać "morze" i właśnie klif
                      Ostatnio edytowany przez olycan; 39362.

Komentarz

• GalaktycznyMuczaczo
                        Pełne uzależnienie
                        • 2011
                        • 1329

Zamieszczone przez olycan
                        Most w Tczewie jest zamknięty dla ruchu kołowego bo się rozsypuje - wieże są odnowione ( https://picasaweb.google.com/1099939...CO637YjQoPKwDw ) - ale co tu mówić jest w dość opłakanym stanie.

Nie każde zdjęcia na klifie (Gdynia Orłowo) muszą się kojarzyć a fotoziutkami - dla ludzi z południa polski może się podobać "morze" i właśnie klif
                        Po tych zdjęciach bralbym most na 100% ,
                        Możliwe że klif dla ludzi z zachodu to coś fajnego, ja jednak jak słysze zdjęcia ślubne w parku oliwskim albo na klifie w gdyni to moja wyobraźnia idzie tylko w jedną strone Co nie zmienia faktu że są to dość popoluarne miejsca w kótrych tło jest bardzo przyjemne dla oka i jeżeli nie chce się kombinować i mieć pewniaka bez szukania to te dwie opcje są jak najbardzej polecane

Komentarz

• scooter
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 856

Most rewela....

Komentarz

• amroz
                            Uzależniony
                            • 2006
                            • 772

Te wydmy w Łebie wydają się jak na moje oko rewelacyjne do zdjęć. Ciekawy jestem czy w tym Słowińskim Parku Narodowym bez przeszkód można wszędzie robić zdjęcia i nikt się nie czepia, no ale zakazów i płat dodatkowych nigdzie nie znalazłem

Komentarz

• blackninja
                              Początki nałogu
                              • 2007
                              • 378

Opłaty są dwie. Pierwsza obowiązkowa, to wstęp do Parku Narodowego. Druga zależy od tego czy chcecie w obie strony iść pieszo. Ja zawsze w jedna stroną (tam) jadę melexem. Powrót jest uzależniony od pary. Jeżeli chcą zahaczyć zachód słońca, to nie ma innej opcji jak powrót na piechotę (ok. 7km). Jeżeli nie, to można wrócić melexem. Jeżdżą do ok. 20 w sezonie letnim (ale to się zmienia i lepiej zadzwonić). Koszt 15zł od osoby w jedną stronę.
                              Co do chodzenia poza wyznaczonym szlakiem, to jest oczywiście taki zakaz, bo to Park Narodowy. Można spotkać strażników i wyjście poza wyznaczony teren może kosztować nieco.
                              Jeden z moich plenerów na wydmach (mam nadzieję, że można wstawić linka do strony) sesja na wydmach
                              Link do firmy przewozowej na wydmy szczegóły i cennik
                              Jakby co służę pomocą
                              Marki trzy.

Komentarz

Pracuję...