X
-
-
Odp: Canon 5D Classic do ślubów w 2015r ???
Robiłem w sobotę ślub i na sali po wejściu zrobiłem kilka ujęć staruszkiem, to nadal świetny jakościowo aparat tylko co niektórzy przeżywają jak mrówka okres że się nie da.Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.Komentarz
-
Z Twoimi szklami 550d tez by dalo rade. Oczywiscie mozna, ale w nowszych puszkach kilka rzeczy przychodzi latwiej.
Ps. Dawniej ludzie biegali z MF hassa (analog) ubrani jak pingwiny - tez sie dalo, ale jakos nikt do tego nie wraca.Komentarz
-
Miałem 5d1, teraz mam 5d2, da się i jednym i drugim, trochę więcej możliwości daje 5d2, ale nie tak, że się nie dało starszym. Jak oglądam zdjęcia z 3 cyfrowych najnowszych bodziaków za sporo większe pieniądze niż używka 5d1 to uważam, że lepiej staruszka kupić w dobrym stanie.5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58Komentarz
-
A skąd wiesz jakie mam słoiki?
Nie zmienia to nadal faktu, iż to dobry aparat i co najważniejsze nadal robi świetne foty.Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.Komentarz
-
-
Widzisz, nie wiesz więc proszę Cię nie wypowiadaj się nie mając twardych danych.
Fakt jest taki, iż jak piszesz kiedyś robiło się zdjęcia nie gorsze jak dziś a nie było tyle ficzerow. Blokadą jesteśmy my sami, bo wmawiać sobie, że starszym aparatem nie damy rady nic zrobić, a co najgorsze patrząc na posty na fb koniecznie musi być lustrzanka.Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Spoko, lubię sobie popisać a poza tym nie zajmuje się tylko ślubami, te robię tylko w sezonie w tygodniu masa innych zleceń :-)
A szkła mam przeróżne ;-)Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz