zajefajne
X
-
-
Zamieszczone przez marcingreenPrzychodzi staruszka 89 lat do doktora otwiera drzwi i wchodzi powolutku, cała niemal że do pasa zgarbiona a doktor:
Czego się kur** czaisz???
Heheh zarąbiste :PKomentarz
-
niewidomy wchodzi do kuchni.
ręką maca gdzieś po stole szukając czegoś.
trafia na tarkę, po której przeciąga palcami
po czym oburzony mówi:
- no takich bzdur to już dawno nie czytałem.
Komentarz
-
-
Po stosunku mąż pyta żonę:
- Miałaś orgazm?
Żona:
- Nie!
- To co się mówi?
Żona:
- Przepraszam!Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Zaczaił się wilk na czerwonego kapturka. Gdy dziewczynka nadeszła wilk rzucił się na nią.... i ją zgwałcił. Spodobało mu się, to ją zgwałcił jeszcze raz, i jeszcze raz.
Po kilku następnych razach pada wycieńczony obok Kapturka. Czerwony Kapturek unosi się na łokciach i spokojnie pyta:
- Wilku, masz ty chociaż zaświadczenie, że nie jesteś chory na aids?
- Pewnie, że mam!
- No to możesz je podrzeć..."I love You Cię" Lisku...
GaleriaKomentarz
-
Murzyn i biały spotykaja się przy pisuarze.
Biały patrzy katem oka, strzela karpia i mówi: stary skąd wytrzasnąłeś taką wielką pałe???
Murzyn na to: wiesz, zawsze jak się wyleję to strzepuję w ten sposób że walę o kant pisuara. To dlatego on taki DUŻY.
Biały znowu strzelił karpia ale nic.
Spotykają się przypadkiem po dwóch tygodniach przy tym samym pisuarze i murzyn pyta i JAK??
A biały na to: no długi to jeszcze nie jest ale czarny już tak.

To kiedy znowu jakiś zlot??? Bedzie przynajmniej okazja do gadania kawałów bo pisać to raczej już mi sie nie chce.
NarkaKomentarz
-
-
siedzi ogorek marchew i pitol przy stole i archewka mowi
- ja to mam trudne zycie ledwo se urosne a mnie wyrywaja kroja w kosteczke i do goracego rosolu...
Ogorek na to
- a zes pedziala, ja to mam trudne zycie ledwo se urosne to mnie zrywaja z krzaczka wkladaja do sloika i sie rok kisze !
Pitol zgasil szluga i mowi
- co wy k*rwa o zyciu wiecie ? ja przynajmniej raz w tygodniu mam na glowe zakladany plastikowy worek, zamykaja mnie w ciemnym pomieszczeniu i tak dlugo tluka lbem o sciane az sie zerzygam i zemdleje
EDIT:
celebrating my 1k post by telling niepoprawny politycznie joke
Komentarz
-
Dobre dobre

5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
-Zastałem Puchatka?!
-Nie,wyszedł-odpowiada jego matka
-To jak przyjdzie to Pani mu powie,że Prosiaczek wyszedł z więzienia.
||GaleriaKomentarz
-
Na ławce w parku siedzi dres i zajada cukierek za cukierkiem. Siedzący po przeciwnej stronie alejki starszy jegomość mówi :
- Młodzieńcze, wiesz, że jak będziesz jadł tyle słodyczy to bardzo szybko powypadają ci zęby.
Dres popatrzył na gościa i powiedział :
- Mój dziadek dożył 105 lat i miał wszystkie zęby.
- Tak ??? A też jadł tyle cukierków ?
- Nie, on się po prostu nie wpier....ł w nie swoje sprawy.Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Ja znam inna wersje:Zamieszczone przez thorinsiedzi ogorek marchew i pitol przy stole i archewka mowi
- ja to mam trudne zycie ledwo se urosne a mnie wyrywaja kroja w kosteczke i do goracego rosolu...
Ogorek na to
- a zes pedziala, ja to mam trudne zycie ledwo se urosne to mnie zrywaja z krzaczka wkladaja do sloika i sie rok kisze !
Pitol zgasil szluga i mowi
- co wy k*rwa o zyciu wiecie ? ja przynajmniej raz w tygodniu mam na glowe zakladany plastikowy worek, zamykaja mnie w ciemnym pomieszczeniu i tak dlugo tluka lbem o sciane az sie zerzygam i zemdleje
EDIT:
celebrating my 1k post by telling niepoprawny politycznie joke
Pewnego razu spotykają sie dwa sutki i (jak to nazwał thorin) pitol i rozmawiają.
Sutki: My to mamy fajnie. Non stop nas ktoś przygryza, ssie, wykreca. Nie no poprostu jest super.
A pitol na to: No tak, macie sie fajnie. Mi za to nakładają worek na głowe wsadzają w winde i jezdze w gore i dol w gore i w dol az sie zerzygam.Komentarz
-
Przychodzi fotograf do lekarza, ten bada, ogląda wyniki, i w końcu mówi:
- Wie pan, przykro mi, ale nie widzę dla pana nadzieji.
- Ależ panie doktorze... proszę coś wymyślić... coś zrobić... panie doktorze...
Lekarz po chwili zastanowienia:
- Wie pan co? Zapiszę panu kąpiele błotne.
- A to pomoże?
- Raczej nie, ale przyzwyczai się pan do gleby...is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...Komentarz
-
Już było tylko z babą.Zamieszczone przez Silent PlanetPrzychodzi fotograf do lekarza, ten bada, ogląda wyniki, i w końcu mówi:
- Wie pan, przykro mi, ale nie widzę dla pana nadzieji.
- Ależ panie doktorze... proszę coś wymyślić... coś zrobić... panie doktorze...
Lekarz po chwili zastanowienia:
- Wie pan co? Zapiszę panu kąpiele błotne.
- A to pomoże?
- Raczej nie, ale przyzwyczai się pan do gleby...Canon
Komentarz