No bo forum skraca linka.. Skopiujcie linka i wklejcie w przegladarke - kliknij prawym i kopiuj adres odnisnika
X
-
-
Przepraszam, JoeMonster blokuje linkowanie z innych stron. Link do artykułu:
Komentarz
-
1.Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych
2. Dlatego jeden plemnik 37,5 MB
3. W jednym ml spermy jest 100 milionów plemników
4. Przy ejakulacji trwajacej srednio 5 sekund uwolni sie 2,25 ml spermy
5. Z wyliczen otrzymamy, ze przepustowosc danych meskiego penisa wynosi (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekunde
6. W wyniku tego wiemy, ze zenskie jajeczko jest zdolne wytrzymywac ataki DDoS o objetosci wiecej niz 1,5 Pentabajtów na sekunde a przy tym przepusci tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na swiecie!
7. Jedna wada... Ten jeden jedyny pakiet, który system przepusci, zawiesi caly system na 9 miesiecy.Komentarz
-
Może po prostu czytajmy basha codziennie?! Ja jestem od niego uzależniony.Canon EOS 450D + BG-E5 + EF-S 18-55 IS + EF 50 f/1.8 II + 430EX IIKomentarz
-
-
-
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. PłażewskiKomentarz
-
-
Nie wiedziałam, że odpowiedź jest taka prosta - to nad tym od kilku tysięcy lat się zastanawiają filozofowie, a google od razu wiedziało
Wczoraj się popłakałam ze śmiechu, widząc co reklamy google powiązały ze słowem "kretyn".
Screen z wczoraj (zwłaszcza ostatnie
):
I link:
"Deliver me from being perfect and complete"
http://innerlands.deviantart.com | www.ibudzynska.pl
50D | 400D | C 50 f/1.8 mkI | C 18-55 f/3.5-5.6 | C 70-300 IS USM f/4-5.6 | Spedlite 580ex | Helios 58 f/2 i różne pierdoły do makroKomentarz
-
Wiesz, 'Głęboka myśl' zastanawiał się nad tym jedyne siedem i pół miliona lat
(poczytaj cykl 'Autostopem przez galaktytkę' Douglasa Adamsa
)
Komentarz
-
Komentarz
-
Ciekawe to jest: kretyn i co słychać w sejmie
I czemu zawsze się pojawia gdzieś imię Roman? 
Profftopic do mate00sha: przy okazji poczytam
Na razie męczę Grzędowicza i Kossakowską.
"Deliver me from being perfect and complete"
http://innerlands.deviantart.com | www.ibudzynska.pl
50D | 400D | C 50 f/1.8 mkI | C 18-55 f/3.5-5.6 | C 70-300 IS USM f/4-5.6 | Spedlite 580ex | Helios 58 f/2 i różne pierdoły do makroKomentarz
-
-
Książę przychodzi co roku na Jasną Górę by złożyć swoje modlitwy, znam z autopsji
Komentarz

Komentarz