X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Diego
    Początki nałogu
    • 2004
    • 251

http://moto.videogalaxy.tv/videos/view/959.html --> prawdziwie prawdziwa głupota

Komentarz

• mattnick
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1735

dawajcie mokrej trawy...buahahaha

fajny patent jak na światłach jakiś nerwus za Toba trąbi
      30D, C 17-40 f4 , 50 f1.8, 70-200 f4 , 430 ex, oraz -=iii=<)
      CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Komentarz

• Venio
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1084

Zamieszczone przez thorin
        lubisz nabijac posty czy po prostu tak pleciesz bez sensu ?
        co ty znowu siejesz nerwusie jeden?

Dla fanów sesame street mnie polozylo

No i dla fanów Prezydenta Busha

Nowa częsc terminatora

Dla tych co jednak uważają ze Kobe Bryant był winny gwałtu/molestowania (jak kto woli) na małoletniej

A to polecam jako lekarstwo na zły humor sama muzyka juz dobrze nastraja
        Nowoczesne medium, porządkuje świat i dostarcza angażujące informacje, rozrywkę i usługi w czasie rzeczywistym. Przewodnik Polaków w wirtualnym świecie.
        Ostatnio edytowany przez Venio; 1647.

Komentarz

• mattnick
          Pełne uzależnienie
          • 2006
          • 1735

Zamieszczone przez thorin
          lubisz nabijac posty czy po prostu tak pleciesz bez sensu ?
          jeśli niezrozumiałeś to bardzo mi przykro...
          30D, C 17-40 f4 , 50 f1.8, 70-200 f4 , 430 ex, oraz -=iii=<)
          CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Komentarz

• Zielony
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 2928

Miałem wrażenie, że gumę czuć mi z głośników. Ja tam myśle, że to idioci.
            Mógł ten samochód wybuchnąć w piz** i było by po burakach
            Nikt mi nie powie, że tacy jeżdżą bezpiecznie po drogach

Zamieszczone przez mattnick
            dawajcie mokrej trawy...buahahaha
            To tylko świadczy jak cwaniak miał nasrane w gaciach.
            Powinni im pozabierać prawka, i dowalić takie mandaty żeby się posrali.
            Nie mówiąć o akcji straży, za którą pewnie zapłacili... podatnicy.
            sigpic

Komentarz

• piast9
              Pełne uzależnienie
              • 2005
              • 3267

Zamieszczone przez Diego
              http://moto.videogalaxy.tv/videos/view/959.html --> prawdziwie prawdziwa głupota
              Nie, no rewelacja... Mokrej trawy! Maseczka w górze, żeby się lepiej jarało, przegazówki płonącym silnikiem żeby oleju więcej poleciało na ten pożar.

Co najśmieszniejsze, ubranka tych panów mogą sugerować, że zabawiali się oni samochodem odstawionym przez kogoś do warsztatu.
              650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Komentarz

• DoMiNiQuE
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 3548

Zamieszczone przez Zielony
                Miałem wrażenie, że gumę czuć mi z głośników. Ja tam myśle, że to idioci.
                Mógł ten samochód wybuchnąć w piz** i było by po burakach
                Nikt mi nie powie, że tacy jeżdżą bezpiecznie po drogach
                A tam, palenie gumy jak palenie gumy. Kazdy debil jak sobie wyjmie tyle zaciski hamulcowe to mzoe tak szalec nawet polonezem ( pomijam fakt, ze ze ci debile robili to na publicznej drodze). Brak szarych komorek u tych ubranych na sportowo pacanow objawia sie w momencie gaszenia. Kto normalny podnosi maske w takim momencie albo daje w sandal i wprowadza silnik na wysokie obroty?

Komentarz

• marekbp
                  Dopiero zaczyna
                  • 2005
                  • 49

Zamieszczone przez Zielony
                  Mógł ten samochód wybuchnąć w pizdu i było by po burakach
                  He he, przypomniał mi sie dowcip.

Jak zrobić sałatkę z buraków?
                  Wrzucić granat do BMW
                  marekbp
                  350D

Komentarz

• Zigi
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 532

Abstrahując od tego przypadku totalnego braku rozumu to skuteczność gaśnic samochodowych w przypadkach płonących samochodów jest po prostu "ogromna".
                    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
                    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Komentarz

• piast9
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 3267

Zamieszczone przez Zigi
                      Abstrahując od tego przypadku totalnego braku rozumu to skuteczność gaśnic samochodowych w przypadkach płonących samochodów jest po prostu "ogromna".
                      Tu zaczęło się palić wszystko od układu wydechowego pod spodem (pewnie zaciapane czymś bitumicznym podwozie) i prawdopodobnie silnik też zgubił olej (rzęził strasznie) i ten też zaczął się palić. Tego drugiego ręczną gaśnicą pewnie nawet 20kg nie ugasisz. Te małe popierdółki są skuteczne przy płonących kablach itp. Płonące paliwo czy olej lejący się na gorący wydech są nie do ugaszenia bez straży pożarnej.
                      650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Komentarz

• Zigi
                        Uzależniony
                        • 2005
                        • 532

Zamieszczone przez piast9
                        Tu zaczęło się palić wszystko od układu wydechowego pod spodem (pewnie zaciapane czymś bitumicznym podwozie) i prawdopodobnie silnik też zgubił olej (rzęził strasznie) i ten też zaczął się palić. Tego drugiego ręczną gaśnicą pewnie nawet 20kg nie ugasisz. Te małe popierdółki są skuteczne przy płonących kablach itp. Płonące paliwo czy olej lejący się na gorący wydech są nie do ugaszenia bez straży pożarnej.
                        W tym przypadku wydaje się, iż pierwsza zapaliła się rozgrzana guma, która trafiła z opony na wydech. Myślę że już na tym etapie nie mieli szans zgasić tego samochodowymi gaśnicami. Może gdyby na raz kilka z nich wpakowali pod podwozie ale musieli by działać naprawdę sprawnie i zrobić to w jednej chwili.
                        40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
                        Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Komentarz

• thorin
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1990

mojemu ojcu zapalily sie kiedys kable przy silniku, wadliwie zalozona instalacja gazowa, pomogla dopiero trzecia taka proszkowa gasnica, za co nalezy dziekowac bezinteresownym kierowcom przejezdzajacym obok. Skutecznosc tych ktore kierowcy woza ze soba jest obliczona pewnie na pozar w popielniczce albo tlaca sie podsufitke, bo zeby gasily to co naprawde maja gasic powinny miec conajmniej 15 kg.

Komentarz

• liquidsound
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 1956

No one sa po to zeby zgasic pozar gdy pasazerowi spadnie papieros na tapicerke:wink: tak prawde powiedziawszy nie ma sie co bawic w gaszenie pozaru, nic to nie da. Gdyby mi stanal samochod w ogniu to poczekal bym az sie mocno wypali a wtedy zadzwonil na straz. Ubezpieczony to niech sie jara
                            1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
                            Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• KuchateK
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 4895

Byle nie z aparatem w srodku
                              ...

Komentarz

• liquidsound
                                Pełne uzależnienie
                                • 2006
                                • 1956

Te no to wiadomo ,ze trzeba ewakuowac co sie da ;-)
                                1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
                                Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

Pracuję...