X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • betinus
    Bywalec
    • 2005
    • 113

Również potwierdzam, ze coś się rypło chyba, bo od wczoraj nie umiem się zalogować przez TapaTalka, a wchodząc z telefonu, przez zwykłą przeglądarkę nie wyświetla komunikatu o zainstalowanej wtyczce.
    Czy ktoś z 'zarządu' może dać znać? Czy coś się sypnęło, czy po prostu wyłączono wtyczkę bo spadła liczba wyświetlanych reklam?
    sprzętu kupa... a chęci coraz mniej....

Komentarz

• ces
      Dopiero zaczyna
      • 2009
      • 37

tzn jak wchodzę przez www z telefonu to wyświetla mi monit o taptalk, ale tam lipa tak jak pisałem...
      Dzięki Panowie, za info myślałem, że to tylko u mnie tak się dzieje...
      Czekam z niecierpliwością na rozwiązanie
      Galeria na CB

Komentarz

• Kolaj
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 3293

Nie mam telefonu zgodnego z TapaTalk, ale mam pytanie. Zapewne gdzieś w tym sofcie podaje się adres www do forum. Czy macie tam wpisane www.canon-board.info, czy canon-board.info? Jeżeli bez "www", spróbujcie to zmienić.
        Ostatnio edytowany przez Kolaj; 5109.

Komentarz

• betinus
          Bywalec
          • 2005
          • 113

No właśnie chyba Kolaj ma rację, jak wchodziłem przez skrót z pulpitu to nie chciało działać, ale jak odpaliłem TapaTalk'a i ponownie wyszukałem forum poprzez 'search' to zadziałało.

Sent from my HTC Hero using Tapatalk
          sprzętu kupa... a chęci coraz mniej....

Komentarz

• ces
            Dopiero zaczyna
            • 2009
            • 37

Więc tak ogólnie nie ma możliwości wpisania adresu są dwie możliwości. Przeglądając www wyskakuje monit o tapatalk, druga w programie jest opcja search po wpisaniu słowa canon wyskakuje nasze forum które jest domyślnie z www. tak teraz sprawdziłem dzięki twojej sugestii i samo się naprawiło, chyba że ktoś coś robił. Ważne że działa. Pozdrawiam

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
            Galeria na CB

Komentarz

• Kolaj
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 3293

Zamieszczone przez ces
              chyba że ktoś coś robił.
              Do wczoraj forum działało pod oboma adresami. Obecnie adres bez "www" jest przekierowywany automatycznie na ten z prefiksem. Zewnętrzne programy mają prawo sobie z takim przekierowaniem nie poradzić i zapewne stąd wyniknął problem.

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Już powinno być naprawione.
                'www' w adresie należało dopisać po stronie konfiguracji forum w serwisie Tapatalk i tylko ja to mogłem zrobić...
                Ostatnio edytowany przez Vitez; 18.

Komentarz

• ces
                  Dopiero zaczyna
                  • 2009
                  • 37

Dzięki za szybką naprawę
                  Galeria na CB

Komentarz

• trzeszcz6
                    Bywalec
                    • 2008
                    • 188

Potwierdzam, wczoraj nie dzialalo, dziś jeszcze raz wyszukałem i wszystko śmiga
                    5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Komentarz

• wizja
                      Bywalec
                      • 2004
                      • 116

100-krotne dzięki!

--
                      Wysłano z ENIAC
                      konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
                      "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

Komentarz

• nowart
                        Uzależniony
                        • 2007
                        • 809

Tapatalk a forum

Mam problem z tytułową parą. Nie mogę odpisywać na PM, czytanie forum też kuleje bo często wyrzuca mi komunikat o błędzie połączenia i konieczności skontaktowania się z administratorem forum.
                        Tapatalk mam od paru dni , jeszcze w nim raczkuję więc podpowiedzcie coś proszę, może robię coś nie tak, może kwestia ustawień... czy może z forumową wtyczką coś nie tak?
                        Jakieś sugestie?

Komentarz

• lok
                          Bywalec
                          • 2008
                          • 146

A czy ktos ma TapaTalk w telefonie Nokia. CZy jest jakies wydanie tego programu na Nokię.

Komentarz

• Vitez
                            zło konieczne
                            • 2004
                            • 19804

Zamieszczone przez lok
                            A czy ktos ma TapaTalk w telefonie Nokia. CZy jest jakies wydanie tego programu na Nokię.
                            Sprecyzuj swoje pytanie.
                            Aplikacja Tapatalk jest wydana na różne rodzaje telefonicznych systemów operacyjnych. Różne modele Nokii mają różne systemy operacyjne (głównie Symbian w kilku wersjach, na kilku modelach MeeGo i powoli wychodzą modele z Windows Phone).
                            Sprawdź jaki masz model Nokii, sprawdź jego specyfikację, czyli na jakim systemie operacyjnym pracuje a następnie na stronie TapaTalk sprawdź, czy istnieje aplikacja pod Twoją wersję systemu operacyjnego, czyli na Twój konkretny model telefonu.

Komentarz

• lok
                              Bywalec
                              • 2008
                              • 146

Nokia n 97 mini. Ona ma jakas odmiane symbiana. Na stronie tapatalk nie ma wersji na symbiana. Ja przynajmniej nie znalazlem. W sklepie ovi noki jest wersja tapatalk ale ona nie dziala. Czy jest jakas alternatywa i komus to dziala.

Komentarz

• Vitez
                                zło konieczne
                                • 2004
                                • 19804

Zamieszczone przez lok
                                Nokia n 97 mini. Ona ma jakas odmiane symbiana.
                                Ja to robię tak:

1. Na stronie Nokii znajduję specyfikację tego modelu telefonu: http://europe.nokia.com/find-product...specifications i już wiem że ma Symbiana S60 5th Edition

2. W googlu wpisuję "tapatalk for S60 5th edition" i znalazłem coś takiego: http://www.symbian-freeware.com/download-tapatalk.html

Spróbuj ściągnąć i daj znać czy działa. Jak nie to popróbuj z innych linków z wyników wyszukiwania.

A tak bajdełej to na Nokii E90 z Symbianem S60 3rd edition nie kombinuję z Tapatalkiem tylko dość wygodnie mi się forum na Operze Mini przegląda - polecam
                                Ostatnio edytowany przez Vitez; 18.

Komentarz

Pracuję...