X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • trrr
    Bywalec
    • 2009
    • 115

jest jedno lekarstwo
    odciąć prąd w więzieniach, co ciekawe robiłem badania i bez czego nie mógł byś żyć i wolność nie było zbyt częstą odpowiedzią natomiast elektryczność i owsze wtedy kary nawet 3 miesiące były by rzeczywiście karą nie mówiąc juz o tym że ja i ty za prąd sami sobie musimy płacić. Ogrzewanie na poziomie 15' w zimie i ziemniaki codziennie i w tym kraju nie bedzie przestępców.

Komentarz

• AMMarshall
      Uzależniony
      • 2009
      • 671

Zamieszczone przez micles
      Nie pojechałem, więc całe wydarzenie odbywało się na marne :/
      Hahhahahaaa... 10/10!
      Micles nie pojechał do Wawy, cały ten syf na marne!
      Adam Marczak Marshall
      Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Komentarz

• G11
        Zablokowany
        • 2011
        • 43

Wpadnij w sobotę. Będzie powtórka.

Komentarz

• dinderi
          Pełne uzależnienie
          • 2009
          • 3028

Zamieszczone przez trrr
          jest jedno lekarstwo
          odciąć prąd w więzieniach, co ciekawe robiłem badania i bez czego nie mógł byś żyć i wolność nie było zbyt częstą odpowiedzią natomiast elektryczność i owsze wtedy kary nawet 3 miesiące były by rzeczywiście karą nie mówiąc juz o tym że ja i ty za prąd sami sobie musimy płacić. Ogrzewanie na poziomie 15' w zimie i ziemniaki codziennie i w tym kraju nie bedzie przestępców.
          Wczoraj podano, że 3 osoby zostały zwyrokowane, a pozostałe (ile ich było? 200?) "zwolnione, ponieważ niezbędne jest uzupełnienie dowodowe". Skoro więc zwolniono bandytów do domu, to o czym mówimy? Niech sobie maja i prąd w tych więzieniach internet i kablówkę. A niech tam! I tak nie mają okazji z tego korzystać.
          Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
          09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• Kolekcjoner
            Obertroll
            • 2006
            • 18766

Jako że dyskusja bardzo ogólna przenoszę do Hydeparku, jednocześnie uprzedzając że wszelkie wzmianki o polityce, światopoglądach itp. zostaną natychmiast "nagrodzone" regulaminowo .
            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
            Kapitan Wagner

Komentarz

• janmar
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 3468

Niech sobie maja i prąd w tych więzieniach internet i kablówkę. A niech tam! I tak nie mają okazji z tego korzystać.
              E tam, nie mają.Niejaki E.Edison wymyslił krzesła na prąd

Komentarz

• G11
                Zablokowany
                • 2011
                • 43

11 listopada na Placu Konstytucji zamaskowany osobnik uderzył fotoreportera w twarz. Atak nagrały kamery. Dziś napastnik został zatrzymany. Policja szuka teraz poszkodowanego fotoreportera.

Komentarz

• Jago
                  Pełne uzależnienie
                  • 2008
                  • 1502

Policja szuka teraz poszkodowanego fotoreportera
                  W tym przypadku Prokuratura także szuka pokrzywdzonego: http://fakty.interia.pl/raport/zamie...marszu,1721887
                  Trochę przesadził -10.41 filmu: http://www.youtube.com/verify_age?ne...KupCO0#at=1104
                  Z tego co na nim widać, to chyba wszystkim uczestnikom puściły ludzkie "hamulce" - psychologia tłumu tak działa
                  Ostatnio edytowany przez Jago; 16499.
                  C R6; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Komentarz

• AMMarshall
                    Uzależniony
                    • 2009
                    • 671

Zamieszczone przez jago
                    w tym przypadku prokuratura także szuka pokrzywdzonego: http://fakty.interia.pl/raport/zamie...marszu,1721887
                    trochę przesadził -10.41 filmu: http://www.youtube.com/verify_age?ne...kupco0#at=1104
                    z tego co na nim widać, to chyba wszystkim uczestnikom puściły ludzkie "hamulce" - psychologia tłumu tak działa
                    mocne!!
                    Adam Marczak Marshall
                    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Komentarz

• tomeh
                      Dopiero zaczyna
                      • 2011
                      • 37

Prorocze słowa na 1 stronie że będzie zadyma. I faktycznie tak było.
                      Ciekawostki

Komentarz

• mc_iek
                        Uzależniony
                        • 2008
                        • 790

Kiedyś mistrz Młynarski popełnił szansonę, o kamerzystach. Wszystko da się pokazać tak, jak się chce i nie ma co się oszukiwać, że w przekazach telewizyjnych, fotograficznych, czy jakichkolwiek innych będzie obiektywna prawda... Każdy ma swoją, jak zauważył kiedyś ktoś...
                        Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Komentarz

Pracuję...