X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • crazy
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1554

Zamieszczone przez 7four
    http://crazycrisfoto.blogspot.com/

Panowie, bez jaj. Co tu szukać.
    Strona wisi ale już nic tam nie zamieszczam Panowie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Zamieszczone przez jezyor
    eee micles marudzisz jak nie wiem co.
    popatrzyłem na fotki. bardzo fajne. weselne znalazłem bez trudu.
    nie widzę zdjęć w koszmarnych warunkach i prawidłowo, bo nie mamy widzieć koszmarnych warunków tylko udane zdjęcia i takie są. w przeciwnym razie oznaczałoby to, że crazy sobie nie poradził, a dał radę jak złoto.

to, że ktoś robi coś inaczej niż ty, nie oznacza, że nie wie co robi, bądź robi to źle.
    jest wiele dróg do jednego celu.
    nie jestem miłośnikiem weselnych fotek, ale w przypadku crazy nie mogę się czepiać. i nie chcę.

Jak widać kolega znalazł bez problemu, kto szuka ten znajdzie. Dzięki tym samym za miłe słowa.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowany przez crazy; 10070. Powód: Automerged Doublepost
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Komentarz

• dinderi
      Pełne uzależnienie
      • 2009
      • 3028

Zamieszczone przez Goomis
      Pisanie o błyskaniu z palnikiem na wprost jest fotoziutkowstem )
      Pisanie, czy robienie zdjęć?

Ja tak nie uważam. Wszystko zależy od tego, co chcemy uzyskać. Wstawiałem kiedyś zdjęcie, gdzie było świecone lampą na wprost. Nie wiem, może się nie znam, ale to nie było złe zdjęcie.
      Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
      09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• Goomis
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1893

Zamieszczone przez dinderi
        Pisanie, czy robienie zdjęć?

Ja tak nie uważam. Wszystko zależy od tego, co chcemy uzyskać. Wstawiałem kiedyś zdjęcie, gdzie było świecone lampą na wprost. Nie wiem, może się nie znam, ale to nie było złe zdjęcie.
        No zależy ale mówię o konkretnej sytuacji - ceremonia w kościele.
        Pisanie i robienie zdjęć w ten sposób w takiej właśnie sytuacji uważam za takie właśnie.
        Jak najmniej sztucznego światła na ceremoni to moje zdanie.
        Sztuczne jest fajne jak może go być kilka źródeł + różne modyfikatory itd. na plener np. W kościele takiej sytuacji nie ma.
        Zdjęcie pod słońce czy ze słońcem z jednej strony i lampa na wprost to jestem w stanie zrozumieć np.
        Poza tym zajrzyj na stronę kolegi dulaka i możesz sam ocenić jaki zdjęcia mają "klimat". Mi się ten "klimat" delikatnie mówiąc nie podoba oraz nie uważam aby na zdjęciach lampa była użyta ciekawie czy dobrze.
        Czy właściwie. Może i właściwie, zależy jaką przyjąć definicję "właściwie użytej lampy".
        Ostatnio edytowany przez Goomis; 6015.
        5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Komentarz

• dinderi
          Pełne uzależnienie
          • 2009
          • 3028

Wstawiałem zdjęcie z ceremonii
          A na stronę zajrzę, przez ciekawość.
          Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
          09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

Pracuję...