no proszę...cała śmietanka ślubna CB została wymieniona 
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Tagi: Brak
-
-
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Mnie osobiście rozbawiły te fragmenty
Interesują nas zdjęcia w typie Małachowskiego, Tkacza, Kaliny, Trzcionki, Sokołowskiego, Knapa i Górskich.
Poszukuję fotografa i kamerzysty na ślub którzy chcą poćwiczyć i wzbogacić portfolio.i kwoty jaką jesteście gotowi zapłacić za wzbogacenie swojego portfolio.
Sorry ale wolałbym pójść na warsztaty :-PKomentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
-
Ojj świadomy na pewno.
A co będzie jak fotograf nie zdąży sprzed kościoła przed helikopterem?
Wszakże przy warszawskich korkach jest na to duże prawdopodobieństwo
Następne ogłoszenie będzie:
Poszukuję fotografa który w ramach możliwości robienia zdjęć na moim ślubie zapłaci za całe wesele xD5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + SandiskKomentarz
-
Było ale może warunkowo zostawmy :cool:. Jak zacznie to być klon wątków ślubnych to się zamknie :grin:."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
dobra Kolekcjoner pomogę
jakim sprzętem można zrobić ten ślub? jest szansa, aby zdążyć motolotnią?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a tak teraz mnie naszło w jakim systemie są wszyscy wymienieni?A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971Komentarz
-
-
FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
"I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George CarlinKomentarz
-
Wy się śmiejecie, ale znajdzie się dobry fotograf który zgodzi się na takie warunki. Pójdzie dla reklamy, po to by narobić sporo dobrych kontaktów w środowisku nowobogackich którzy są w stanie zapłacić grube tysiące za zdjęcia.Komentarz
-
Raczej mało prawdopodobne, żeby ludzie z danego towarzystwa chcieli płacić tak poznanemu fotografowi, jeśli będą wiedzieli (a będą wiedzieli na pewno), że robi on zlecenie za darmo. Prędzej poszukają sobie kolejnego takiego jelenia, który zrobi im za darmo.Komentarz
-
Za darmo to jeszcze ujdzie (w ramach poćwiczenia i budowy pf) ale pewnie znajdą kolejnego który dopłaci do interesu
Komentarz
-
dla mnie to prowokacja (wiadomych kręgów, w wiadomym celu)
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)Komentarz
Komentarz