Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • allxages
    Pełne uzależnienie
    • 2006
    • 2549

Za ślub płacimy...

no proszę...cała śmietanka ślubna CB została wymieniona

• gary
    Bywalec
    • 2007
    • 158

hehe, podpucha
    ile mam zapłacić żeby podrobić siebie?
    Sebastian Małachowski

Komentarz

• allxages
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 2549

Nie wiem. Dla mnie możesz flaszunie weselną, że Ci fuchę załatwiłem ;-)

Komentarz

• dinderi
        Pełne uzależnienie
        • 2009
        • 3028

Było
        Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
        09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• sebol1204
          Coś już napisał
          • 2010
          • 89

Mnie osobiście rozbawiły te fragmenty

Interesują nas zdjęcia w typie Małachowskiego, Tkacza, Kaliny, Trzcionki, Sokołowskiego, Knapa i Górskich.

Poszukuję fotografa i kamerzysty na ślub którzy chcą poćwiczyć i wzbogacić portfolio.
          i kwoty jaką jesteście gotowi zapłacić za wzbogacenie swojego portfolio.

Sorry ale wolałbym pójść na warsztaty :-P
          2 amatorskie puszki, 2 i pół słoika i jakieś badziewia do zabawy światłem
          Galeria na CB
          Blog

Komentarz

• dinderi
            Pełne uzależnienie
            • 2009
            • 3028

Zamieszczone przez sebol1204
            Sorry ale wolałbym pójść na warsztaty :-P
            Przecież w tym ogłoszeniu nie chodzi ani o rzeczywisty ślub, ani warsztaty, ani żart. To ogłoszenie o tym, kto się liczy w fotografii ślubnej. Bardzo błyskotliwy chwyt marketingowy, choć niekoniecznie świadomy.
            Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• Goomis
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 1893

Zamieszczone przez dinderi
              Przecież w tym ogłoszeniu nie chodzi ani o rzeczywisty ślub, ani warsztaty, ani żart. To ogłoszenie o tym, kto się liczy w fotografii ślubnej. Bardzo błyskotliwy chwyt marketingowy, choć niekoniecznie świadomy.
              Ojj świadomy na pewno.
              A co będzie jak fotograf nie zdąży sprzed kościoła przed helikopterem?
              Wszakże przy warszawskich korkach jest na to duże prawdopodobieństwo
              Następne ogłoszenie będzie:
              Poszukuję fotografa który w ramach możliwości robienia zdjęć na moim ślubie zapłaci za całe wesele xD
              5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Komentarz

• Kolekcjoner
                Obertroll
                • 2006
                • 18766

Było ale może warunkowo zostawmy :cool:. Jak zacznie to być klon wątków ślubnych to się zamknie :grin:.
                "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                Kapitan Wagner

Komentarz

• szuler
                  Uzależniony
                  • 2007
                  • 829

dobra Kolekcjoner pomogę
                  jakim sprzętem można zrobić ten ślub? jest szansa, aby zdążyć motolotnią?
                  !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                  a tak teraz mnie naszło w jakim systemie są wszyscy wymienieni?
                  Ostatnio edytowany przez szuler; 13488. Powód: Automerged Doublepost
                  A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Komentarz

• dinderi
                    Pełne uzależnienie
                    • 2009
                    • 3028

Zamieszczone przez szuler
                    a tak teraz mnie naszło w jakim systemie są wszyscy wymienieni?
                    Ty się lepiej zapytaj, w jakim towarzystwie

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• tormentor
                      Bywalec
                      • 2007
                      • 218

FF:5Dmk2|T17-35/2.8-4.0|T28-75/2.8|C35/2|C50/1.4|T70-200/2.8|||crop:40D|C18-55 IS||| Metz 58 AF-1|Sunpak 4000AF|wyzwalacze Phottix |Velbon Sherpa 250R|akcesoria...
                      Zdjęcia: maxmodels.pl | digart.pl | flickr |
                      "I have a very low tolerance level for stupid bullshit" - George Carlin

Komentarz

• C80
                        Uzależniony
                        • 2007
                        • 855

Wy się śmiejecie, ale znajdzie się dobry fotograf który zgodzi się na takie warunki. Pójdzie dla reklamy, po to by narobić sporo dobrych kontaktów w środowisku nowobogackich którzy są w stanie zapłacić grube tysiące za zdjęcia.
                        [Strona] [Sportowy fotodziennik]

Komentarz

• strideer
                          Pełne uzależnienie
                          • 2005
                          • 1905

Zamieszczone przez C80
                          Wy się śmiejecie, ale znajdzie się dobry fotograf który zgodzi się na takie warunki. Pójdzie dla reklamy, po to by narobić sporo dobrych kontaktów w środowisku nowobogackich którzy są w stanie zapłacić grube tysiące za zdjęcia.
                          Raczej mało prawdopodobne, żeby ludzie z danego towarzystwa chcieli płacić tak poznanemu fotografowi, jeśli będą wiedzieli (a będą wiedzieli na pewno), że robi on zlecenie za darmo. Prędzej poszukają sobie kolejnego takiego jelenia, który zrobi im za darmo.

Komentarz

• sebol1204
                            Coś już napisał
                            • 2010
                            • 89

Zamieszczone przez strideer
                            Raczej mało prawdopodobne, żeby ludzie z danego towarzystwa chcieli płacić tak poznanemu fotografowi, jeśli będą wiedzieli (a będą wiedzieli na pewno), że robi on zlecenie za darmo. Prędzej poszukają sobie kolejnego takiego jelenia, który zrobi im za darmo.

Za darmo to jeszcze ujdzie (w ramach poćwiczenia i budowy pf) ale pewnie znajdą kolejnego który dopłaci do interesu
                            2 amatorskie puszki, 2 i pół słoika i jakieś badziewia do zabawy światłem
                            Galeria na CB
                            Blog

Komentarz

• tombas
                              Pełne uzależnienie
                              • 2006
                              • 2195

dla mnie to prowokacja (wiadomych kręgów, w wiadomym celu)
                              Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
                              (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Komentarz

Pracuję...