U żółtych ktoś pisał, że to było tak dla hecy zrobione czy ktoś się zgłosi, w odpowiedzi podobno kilkanaście maili z flugami i jeden z ofertą.
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
-
widzę że tu i ówdzie padają podejrzenia że jestem autorem tego ogłoszenia
Nie mam z tym nic wspólnego, ale podejrzewajcie sobie ile chcecie, miłej zabawy !
Komentarz
-
To ogłoszenie to żart, jaja z ogłoszeń w których ludzie proponują fotografom pracę w zamian za możliwość rozszerzenia portfolio. Zabawne są 2 rzeczy, że znajdują się ludzie któży myślą że to prawda i że są też tacy którzy zamiast się pośmiać i zrozumieć od razu wietrzą spiski, kryptoreklamy, marketing wirusowy i najazd obcych wojsk. Takie postrzeganie świata musi być strasznie frustrujące, współczuję.
Nie, nie miałem z tym ogłoszeniem nic wspólnego a to co się tutaj dzieje mocno jedzie żenadą.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Czyli jednak wiesz więcej o tym dlaczego powstało to ogłoszenie, niz my? Frapujące.
Ja po raz któryś składam wyrazy szacunku dla pomysłodawcy. Czy zrobił to ogłoszenie świadomie, czy nieświadomie, nie ważne. Mówi o nim cała Polska. A to jest najważniejsze.
Dzięki podobnym mechanizmom marketingowym, w świadomości społecznej zaistnieli Doda, Wiśniewski, Tyszka, Wojewódzki i inni znani głównie z tego, że są znani. To bardzo skuteczne narzędzie promocji. Pracowałes w reklamie, to powinieneś jeszcze pamiętać.Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Zdecydowanie przeceniasz moc tego ogłoszenia. Dzisiaj się mówi, jutro przestanie żeby taki marketing odniósł skutek takich przecieków musi być znacznie więcej.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
co nie zmienia faktu że nazwiska w głowie zostająZdecydowanie przeceniasz moc tego ogłoszenia. Dzisiaj się mówi, jutro przestanie
Komentarz
-
nazwiska zostają ale nie zawsze pozytywnie, mnie jak jakaś reklama upierdliwa meczy tzn wpadnie w ucho czy oko , to zapamietuje co było reklamowane i nawet na to nie spojrze w sklepie czy na ulicy ,poprostu omijam szerokim łukiem , to są skutki agresywnej reklamy i orzeszków od PR przescigujących sie w głupocie :grin:T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optykiKomentarz
-
Myślę, że nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo reklamy działają jednak na Twoją osobę. To, że po oglądnięciu reklamy produktu XXX nie lecisz do sklepu na drugi dzień na zakupy nie ma nic do tego.nazwiska zostają ale nie zawsze pozytywnie, mnie jak jakaś reklama upierdliwa meczy tzn wpadnie w ucho czy oko , to zapamietuje co było reklamowane i nawet na to nie spojrze w sklepie czy na ulicy ,poprostu omijam szerokim łukiem , to są skutki agresywnej reklamy i orzeszków od PR przescigujących sie w głupocie :grin:Komentarz
-
To nie ważnenazwiska zostają ale nie zawsze pozytywnie, mnie jak jakaś reklama upierdliwa meczy tzn wpadnie w ucho czy oko , to zapamietuje co było reklamowane i nawet na to nie spojrze w sklepie czy na ulicy ,poprostu omijam szerokim łukiem , to są skutki agresywnej reklamy i orzeszków od PR przescigujących sie w głupocie :grin:
. Oczywiście nie bierz tego do siebie ale widocznie nie jesteś targetem tego co ma być reklamowane. Jeśli targetowi nazwa zostanie w głowie to cel jest spełniony i reklama działa :cool:.
Co do rzeczonego ogłoszenia ja nie lubię snobizmu więc na mnie to działa odpychająco ale ja też nie jestem targetem więc nie jestem wiarygodny :cool:."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Nikt niejest targetem bo to nie reklama, tak tylko przypominam.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
He he jasne
Żarcik, u żółtych czytałem i wiem mniej więcej o co kaman
Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą TapatalkJakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
Komentarz