X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tomfoot
    Pełne uzależnienie
    • 2010
    • 2277

marito Ty cos krecisz :-)

Komentarz

• marito
      Bywalec
      • 2007
      • 176

Melduję, że nic nie kręcęChciałem tylko wprowadzić odrobinę humoru, gdyż podejrzliwość jaka zapanowała spowodowała takie zagęszczenie atmosfery jak tylko patrzeć jak co niektórzy koledzy z forum z Bogurodzicą na ustach wyruszyli na krucjatę pod tytułem "i ty możesz zostać podejrzany" Oj towarzysz Dzierżyński się kłania.
      był 350D, 4D, 7D - jest 5D

Komentarz

• gervee
        Początki nałogu
        • 2004
        • 371

Marito nie podpieraj się mną gdy się tłumaczysz (podobno tylko winni się tłumaczą). Mój post nie był niedorzeczny i nie wynikał naoglądania się filmów szpiegowskich (filmów z Bondem). Nie szukam czarownic do palenia jak Święta Inkwizycja czy też komunistów jak Joseph McCarthy. Post był w kontekście tego, że koleś, który narobił smrodu śmieje się ze wszystkich obserwując co inni wypisują na temat jego działań na forum.

Biedrona ... no jakby to powiedzieć, "mało znany" znaczy co znaczy i nie możesz mieć o to pretensji. To, że odbierasz to dwuznacznie i bierzesz do siebie gorszą wersję ... trudno, nie taki był mój zamiar.
        ||| FotogRAF ||| FotoKRAK ||| www.rebacz.pl ||| TaWanda ||| 500px |||

Komentarz

• marito
          Bywalec
          • 2007
          • 176

Spoko gervee, mimo wszystko nie powinniśmy dopuścić żeby jakiś jedem mały ku...as spowodował, że wszyscy zaczną tu patrzeć na siebie wilkiem i zepsuje miłą atmosferę która na forum panuje. Ave
          był 350D, 4D, 7D - jest 5D

Komentarz

• hubert12125
            Coś już napisał
            • 2011
            • 97

Moja rada przy kupywaniu na forum to sprawdzic wczesniej uzytkownika i jego komentarze i w miare mozliwosci spytac sie np czy jest mozliwosc odbioru osobistego badz np wysylki ze sprawdzeniem zawartosci.Sadze ze oszust na taki mail nie odpowie.
            Sam sprzedaje czasami na forum Nikona i sadze ze dobrze ufac kolegom ale pamietajmy ze na forum kazdy moze sie zarejestrowac.Oszukanym radze zgloszenie na Policje i jestem pewien ze nie jest problemem dojscie kto jest wlascicielem konta.Naprawde nie zostawiajmy tych spraw bo takie drobne zlodziejaszki powinno sie karac.

Komentarz

Pracuję...