X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Sergiusz
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2708

Euro 2012 - watek zbiorczy

Niezbyt się na tym znam ale typuję 7:5 dla naszych. Może podajcie swoje typy zobaczymy kto trafi?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
  • namoamo
    Uzależniony
    • 2009
    • 928

1:0 dla naszych.
    Flickr

Komentarz

• raado
      Bywalec
      • 2010
      • 149

remis 0:0
      5Dmk3, 60D, 16-35L/4, 35L, 100L/2.8, 85/1.8, 50/1.4, 24-105L, 17-85, 580EX II

Komentarz

• Kolekcjoner
        Obertroll
        • 2006
        • 18766

A że zadam lamerskie pytanie - to jest mecz otwarcia?
        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
        Kapitan Wagner

Komentarz

• namoamo
          Uzależniony
          • 2009
          • 928

Tak, to mecz otwarcia. Jutro, 18.00 :-)
          Flickr

Komentarz

• Zbyszko666
            Uzależniony
            • 2008
            • 970

2:1 dla polski

Komentarz

• andrew84
              Coś już napisał
              • 2009
              • 51

ja stawiam 2:1 dla naszych
              6D || 5D || EF 17-40mm f/4 L || EF 35mm f/1.4 || EF 50mm f/1.4 || EF 85 mm f/1.8 || EF 135 mm f/2.0 || SPEEDLITE 580 EX II

Komentarz

• Kolekcjoner
                Obertroll
                • 2006
                • 18766

O dzięki . Ale z Grekami to chyba zbyt wiele szans nie mamy.
                "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                Kapitan Wagner

Komentarz

• jaroz
                  Bywalec
                  • 2012
                  • 151

1:2 niestety dla Grecji

Komentarz

• mc_iek
                    Uzależniony
                    • 2008
                    • 790

Ja już jestem wygrany na tym Euro. Gmina Warka wyremontowała wreszcie 1000m drogi, którą dojeżdża się do mojej wsi, a który to odcinek miała w głębokim poważaniu przez kilkanaście lat. Wszystko za sprawą piłkarzy Chorwackich, którzy są zakwaterowani w zasięgu kilkuminutowego spaceru od tej drogi. Tyle, że teraz NASA będzie musiała znaleźć inne miejsce do testowania łazików szykowanych na wyprawę na Marsa.

Myślę, że będzie 0:0
                    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Komentarz

• jacek_73
                      Pełne uzależnienie
                      • 2010
                      • 2587

Papuga już przewidziała wynik. ma być bodajże 2:2...a słoń potwierdził
                      Jestę fotografę
                      miszcz martwi się o podpis

Komentarz

• Sergiusz
                        Pełne uzależnienie
                        • 2008
                        • 2708

U mnie pod nocnym za złotówkę pan podaje wynik. Ale jak ktoś obiecał, że dostanie dwa złote jak powie „Kocham Coca colę” to nie powiedział a do tego obaliło go na plecy. Tak, że nie wiem jaki będzie wynik. A dziury u mnie na podwórku to załatali już w zeszłym tygodniu. Zamiast trotuaru położyli kostkę i obstrzygli trawę na parkingu. I mnie się udzieliło i przyczepiłem flagi do samochodu.

Komentarz

• Fatamorgana
                          Początki nałogu
                          • 2011
                          • 401

Zamieszczone przez Sergiusz
                          Niezbyt się na tym znam ale typuję 7:5 dla naszych. Może podajcie swoje typy zobaczymy kto trafi?
                          Sergio... takie wyniki to w hokeju a nie w meczach otwarcia w piłce nożnej.
                          No chyba żeby to był jakiś puchar krajowy, gdzie drużyna mistrza gra z III ligowcami...:wink:

1:1
                          To czego najbardziej się obawiam, spodziewam i przewiduję, to nasze polskie granie. Czyli: mamy szanse, mamy szanse, potem je marnujemy, potem się to mści a potem... już nie mamy szans. Żeby się nasi znowu nie wzięli porządnie do roboty jak już nie będzie o co grać...
                          No i żeby ich trema nie zjadła- zwłaszcza tych mniej otrzaskanych w futbolu zachodnim/międzynarodowym.
                          Oczywiście szanse każdy ma- dzisiaj nie ma słabeuszy, ale to raczej kwestia tego jak się szansę na wygraną zagospodaruje.
                          Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.:smile:
                          3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty

Komentarz

• Sergiusz
                            Pełne uzależnienie
                            • 2008
                            • 2708

Gdyby nie słupek...http://www.youtube.com/watch?v=oE9CFBFUP9Q Popatrzcie goście zamykają klapę od paki a potem dopiero przez nią wchodzą. Nie mniej sceny na pick upie są rewelacyjnie nakręcone.

Komentarz

• pathar
                              Coś już napisał
                              • 2009
                              • 83

Jeśli chodzi o przewidywany wynik, to ja typuję 1:0 dla Polski, a strzelcem Lewandowski po ładnej akcji albo Obraniak z rzutu wolnego
                              Piotr Dejneka

Canon 6D, 5D, C 70-200/2.8, C 50/1.8 STM, S 35/1.4, C 17-40/4, S 85/1.4

piotrdejneka.pl

Komentarz

Pracuję...