Ja oczywiście pamiętam Szurkowskiego, Mytnika, Szozdę, czy później Piaseckiego (no i oczywiście Siergieja Suchoruczenkowa - "cudowne dziecko dwóch pedałów" - jak to o nim było w jakiejś gazecie), ale czy obecny Tour de Pologne Czesława Langa nie jest i co roku, i na co najmniej tak samo wysokim (światowym) poziomie?
X
-
-
Na podobnym to ciężko powiedzieć. Co roku jest grupa dobrych zawodników. Ale brakuje tych najlepszych. A co do siatkarzy nasi po kilu latach dostawania w tyłek od Brazyli nauczyli się podjąć z nimi walkę i wygrywać a nasi piłkarze po 62 latach znowu dali tyłka z Czechami:P taki mały krok w tył hehe.CANON aikKomentarz
-
Mi chodzi o masowość i popularność imprezy trwającej wtedy chyba ze dwa tygodnie. W podstawówce wszyscy grali w „kapsle” imitujące kolarski wyścig. I mali i dorośli pasjonowali się tym wydarzeniem.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
dawniej tez wszyscy pili "piwo" Odra i byli przeszczesliwi, ze udalo sie w ogole kupic. podobnie z "czekolada" Twardowska... i te cudzyslowy naprawde nie sa bez kozery
dzisiaj... dzisiaj oczywiscie juz nie ma takiego szalu na piwo ani czekolade. ale nie ekstrapolowalbym tego na wnioski, ze sa gorsze...Ostatnio edytowany przez akustyk; 984.Komentarz
-
No to pozostaje Dyrektorowi Langowi podpowiedzieć pomysł na Tour de Carpates!
Start w okolicach Wrocka, potem przez Trójkąt Wyszehradzki, Ukrainę, Rumunię z metą np. w Sozopolu.EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
Łożyska to na tę okazję: http://naturatrafoi.com/stelviobike/english/index.php
Ale raczej jeszcze nie w tym roku...EOS - conditio sine Kwanon...Komentarz
-
To ja reflektuję.Łożyska to na tę okazję: http://naturatrafoi.com/stelviobike/english/index.php
Ale raczej jeszcze nie w tym roku...Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
-
Cóż nie pozostaje nic innego jak kibicować sąsiadom
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Dla mieszkańców Kołobrzegu sąsiadami potencjalnymi są Duńczycy
Nasi sąsiedzi Duńczycy doprowadzili do remisu z drugimi naszymi :rolleyes:
Bardzo ciekawy mecz.Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpisKomentarz
-
-
Komentarz
-
To sie nazywa falstart! 3:0 z Wlochami 1.06.12, 4:1 z Czechami 8.06.12 i ... do domu 16.06.12.

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To on udowodnil ze swiat sie kreci wokol pilki.6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.Komentarz

Komentarz