1:0 dla Naszych a co tam chodź raz mogę być optymistą
X
-
-
Ja tylko wspomnę „Jeden raz to jakby wcale...” :-DNie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
No to ja wytypuje...
1:1 Pierwsza połowa
3:1 dla Grecji na koniec
...teraz pytanie, czy trenera Franza zwolnią już dzisiaj, czy jeszcze poczekają???Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |Komentarz
-
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
rowerek bym sobie od brachola pozyczyl
to zawsze, wszedzie dojedzie...
swoja droga... wlasnie ogladam program przed meczem w holenderskiej telewizji. Leo Benhauer opowiada o Polsce i szmaciance, m.in. o slowanskiej fantazji
i typuje remis.
i pikne zdjecia pokazuja z PL. za diabla nie wiem jak to zrobili, bo to Warsiawka, wiec trzeba bylo bardzo ostro rzezbic, zeby cos ladnego pokazac
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
A to nie jest tak że mieliśmy dużo szczęścia, że tylko remis. Nie wiem nie znam się ale Grecja to nie jest słaba drużyna."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Fatamorgana trafił
gratulacje
też dla naszych piłkarzyCanon EOS 60D; C15-85mm f/3.5-5.6 EF-S IS USM; C50mm f/1.8 II; C55-250 f/4-f/5.6 IS; Speedlite 430EX II; Powershot SX1 IS; Nova 180 AW; Versapack 200 AWKomentarz
-
Więcej optymizmu
Mogliśmy przegrać a tu proszę remis na otwarciu.
Mam pytanie jak nastroje w innych miastach bo w Łodzi to mam wrażenie bez hura optymizmu z powodu tak wielkiego wydarzenia. Może dlatego, że nas ominęło
.
Pozdrawiam
KamilKomentarz
-
-
Ja tam jestem zadowolony z gry reprezentacji i Tytoń naprawdę uratował nam dupę.CANON 60D_Tamron 17-50 f/2.8 VC_ C85 1.8_430ex IIKomentarz
Komentarz