Na swojej stronie wrzuciłem kilka sprzed strefy kibica. Fajnie tam jest. Z górki od wywietrznika metra spływa potok. Czego domyślcie się sami. Już nie fotografowałem, bo mi się niedobrze zrobiło. Autochtoni dopisali. BTW to biedne te dziadki, że im te parki pogrodzili. Nie mają gdzie siedzieć.
X
-
-
Jak zwykle nasi kochani zachodni sąsiedzi musieli wygrać... U nich się nie rozprawia jak 3/4 kadry to Hiszpanie, Portugalczycy, Brazylijczycy. Tylko u nas są takie dywagacje. Kibicowałem Portugalii, bo pięknie grała. Długie podania przechodziły bez problemu. Pepe też ładnie się postarał.
Pech chciał, że szwaby są bezkarne. Przyglądałem się rozgrzewce jak i samej grze. Niemcy rzucali w nich kulkami, napojami (reakcja Ukrainy "prosimy by niemiecka strefa nie rzucała artykułami spożywczymi czy petardami" powiedziane x3)... W przypadku Rosji już wszczęto jakieś postępowania itd...|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|Komentarz
-
Komentarz
-
Czy już obstawiamy wyniki meczu z Polska - Rosja? Jeśli tak to ja typuję 1:5 tylko dlatego, że to turniej i Rosjanie będą oszczędzać siły na przyszłe mecze.
Tak a propos to super to Euro (wyniki meczów), szkoda tylko, że Niemcy wygrali w tym pierwszym meczu. Mam również nadzieję, że Holandia się podniesie i doczekam finału Hiszpania - Holandia, oł je
dotyczasowi MVP: Tytoń, Szewczenkothe silence is deafeningKomentarz
-
-
Komentarz
-
-
7:2 dla Rosji (3:1 pierwsza połowa)
Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |Komentarz
-
Komentarz
-
Więcej optymizmu panowie
Trzymam kciuki za naszych i obstawiam remis 2:2Jakaś puszka, trzy słoiki i lampka
Komentarz
-
2:1 dla Rosji
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
3:2 tylko jeszcze nie wiem dla kogo
CO ZA LUDZIE !!!
5DII / 5D / S 14 / 24L / 50 1.4 / 24-70 L / 85 1,8Komentarz
-
2:0 dla Rosji to megaoptymistyczne z mojej strony. :P Aż sam się sobie dziwię.
Komentarz
-
ojj Polacy Zaskakują tylko TAK do końca BRAWOCO ZA LUDZIE !!!
5DII / 5D / S 14 / 24L / 50 1.4 / 24-70 L / 85 1,8Komentarz
-
Ja mam tak obraz.
My zagraliśmy na 120% możliwości, Rosjanie na pół gwizdka i w sumie obroniliśmy się. Problem polega na tym, że jak trafimy na gorszą dyspozycję naszych i 100% formy innej drużyny to będzie kicha."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
Komentarz