hehe po częstej zmianie występują problemy z kolekcji bf/ff
i w ogóle z af
X
-
-
Jak byście chcieli unikatową czarna 70-200 2.8L to polecam tylko coś bagnet uszkodzony (pewie musiała latac razem z body
):
Szczerze powiedziawszy to takiej L jeszcze nie widziałem.Komentarz
-
Komentarz
-
Ostatnio w knajpie testowaliśmy z Wats0nem szkła.
I wyszło, że canon jest ostrzejszy od Tamrona, co dowodzi ta fotka testowa:
Wats0n, dorzuć jeszcze tę z nowym szkłem na body;-)Komentarz
-
Fotograf jest gościnnie na kolacji u znajomego. Oglądają jego fotografie, gospodyni zachwycona:
- Ależ przepiękne zdjęcia, musi mieć pan bardzo drogi aparat.
Gość nie skomentował. Po zjedzonej kolacji, zbiera się do domu. W drzwiach całuje szarmancko panią domu w dłoń żegnając się słowami:
- Kolacja była wyśmienita, wręcz wspaniała, musi mieć pani bardzo drogie garnki...Komentarz
-
Może dowcipem to to nie jest ale jakże niebanalną inicjatywą...
.Komentarz
-
Komentarz
-
Moze nie stricte "dowcip o fotografii" ale nasi pogranicznicy wyprzedaja swoj dobytek i wsrod mnostwa ciekawych rzeczy mozna nabyc tez takie cudo
az sie lezka w oku kreci jak sobie czlowiek przypomni te wszystkie zakazy na dworcach i nie tylko... Raz mi sie zdarzylo "spierniczac w podskokach" jak lokomotywownie chcialem pstryknac w slupsku i ktos zauwazyl... a ze gowniarz jeszcze bylem i trampki na nogach mialem to panownie w mundurach w sprincie szans nie mieli... aaa... smiene wtedy mialem... ech to byl sprzet
))
Ostatnio edytowany przez chyrek; 1808.Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.plKomentarz
-
A z tym to czasem nie do "dowcipy nie o fotografii"??www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7Komentarz
-
Komentarz
-
Zakazów faktycznie było (a PKP szczególnie) nastawiane w różnych miejscach.Widziałem kiedyś taki zakaz w ...ajencji PKO(to musiało komuś nieźle paść na mózg). Kiedyś funkcjonariusz SOK (ochrona kolei) naświetlił mi film, bo fotografowałem w okolicach dworca kolejowego(i tak sie tanio wykpiłem)....az sie lezka w oku kreci jak sobie czlowiek przypomni te wszystkie zakazy na dworcach i nie tylko... Raz mi sie zdarzylo "spierniczac w podskokach" jak lokomotywownie chcialem pstryknac w slupsku i ktos zauwazyl... a ze gowniarz jeszcze bylem i trampki na nogach mialem to panownie w mundurach w sprincie szans nie mieli... aaa... smiene wtedy mialem... ech to byl sprzet
))
Jednak jeden zakaz fotografowania, który spotkałem na dworcu PKP, był umieszczony słusznie! Wisiał na szalecie na dworcu w Giżycku i faktycznie fotografowanie tego syfu (ściana do "polewania" i wysypany podchlorynem rowek odprowadzający) nie powinno być dopuszczalne(Europa, XX wiek...)
Komentarz
-
-
-
środkowa odpowiedź do komentarza
Komentarz

Komentarz