X
-
You've seen these tech logos everywhere, but have you ever wondered how they came to be? Did you know that Apple's original logo was Isaac Newton under an apple tree? Or that Nokia's original logo was a fish?Let's take a look at the origin of tech companies' logos and how they evolved over time:Adobe SystemsSource: Adobe PressIn 1982, forty-something programmers John Warnock and Charles Geschke quit their work at Xerox to start a software company. They named it Adobe, after a creek that ran behind Warnoc...Komentarz
-
-
-
-
Ten mniejszy dla równowagi
__________________________________________________ ____
" W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
chyba że... muszą zbudować drogę."Komentarz
-
-
-
Przecież zaraz za głową ma kawałek czerwonej tkaniny, jakoś słabo mnie to śmieszy
Komentarz
-
zdaje Ci sie... to czerwone to aberracja :P"...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. MroczekKomentarz
-
Z rozdzielczością jest jak z winem: im starsze tym lepsze
09 lut 2008 Tytuł - Profesjonalna rozdzielczość optyczna 20 MP
23 lut 2008 Tytuł - Profesjonalna rozdzielczość optyczna 26 MP
Ciekawe ile będzie przy kolejnej próbie sprzedaży
Swoją drogą oryginalny sposób pomiaru rozdzielczości obiektywu...
Komentarz
-
i człowiek może się dowiedzieć, że jego obiektywy, jak by nie było ze starym analogowym bagnetem, kompletnie nie nadają się do cyfry
i znowu trzeba będzie wszystko sprzedawać... ech...Komentarz
-
Tylko, że jak by siedział tam Kaczyński to wszyscy tarzali by się ze śmiechu. Sądzę, że u niektórych rodzaj poczucia humoru zależy od preferencji politycznych. Zdjęcie fajne i komentarz jak najbardziej na miejscu
Komentarz
-
reklama dźwignią handlu. cytuję
" <<<<<<<<<<<< LEPIEJ KUPIĆ UŻYWANE BODY BO JEST JUŻ SPRAWDZONE >>>>>>>>>>>> "
400D <<< link do aukcji
a ja głupi kupiłem nowe
Komentarz

Komentarz