brakuje mi plenerku
X
-
-
FLASH Mob, zorganizowany z okazji powrotu naszej koleżanki Majki from Junajted Stejts: Filmik do ściągnięcia (ok 20 mb).
Więcej info o tym evencie na stronie głównodowodzącego akcją Piotra "Archie'go" - Photolife.pl
Ps. Tłum zgromadzonych za nami, żądnych sensacji gapiów (aparaty w komórkach) - po prostu bezcenny
Komentarz
-
niewiedziałem do jakiego działu to wrzucić ale po przeczytaniu kilku komentarzy zdecydowałem że to będzie najodpowiedniejsze miejsce
Europa: Canon rządzi na rynku cyfrówekKomentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
cytat z http://forum.nikon.org.pl/showpost.p...postcount=2589
Kilka dni temu rozmawiałam ze znajomym, który cieszył się z zakupu nowego tele do nikona - nie wie jakiego ma nikona, ale to jeszcze nic. Od słowa do słowa i ja trochę z przekory mówię, że canony mniej szumią. Na co on: mój nikon cicho chodzi, nie słychać szumu
)))))))))) Bez komentarza
5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Komentarz
-
Tako rzecze Watson.
/// //Galeria przejściowaKomentarz
-
-
Niby co jest przerażające , bo nie rozumiem . To że efekty takich kombinacji mogą być lepsze od stołu bezcieniowego i innego sprzętu pro ?Przerazajace !
Komentarz
-
Tomasz1972: dla mnie ekstremalnie smieszna scenka. Naprawde wierzysz ze taka instalacja bedzie lepsza od stolu i sprzetu pro?
[5dmkII] _ [580ex II] _ [17-40 ] _ [70-200 f4L] _ [50 f1,4] _ [85 f1,8]_[canon 100 f2,8 makro]Komentarz
-
Zależy w czyich rękach . Nie zawsze w PL był dostępny super sprzęt a foty też się robiło , kombinując w ten czy inny sposób . Tak naprawdę to wszystko zależy od świadomości użycia poszczególnych elementów .Komentarz
-
Wydaje mi się, Rosemary, że zapomniałeś co to jest hobby.
Ja widząc to zdjęcie cieszę się, że ludzie mają zacięcie majstrując sobie różne śmiesznostki aby pobawić się w jakaś twórczość. Pani raczej nie robi tego żeby trzepać kasę na stockach.
Pomysł z rybką jest moim zdaniem genialny!650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0Komentarz
-
A co to jest to coś brązowe podwieszone na kiju, bo nie mogę rozklinić ?Pozdrawiam
Marek/BiperekKomentarz
-

Komentarz