X
-
-
a to juz stare
Komentarz
-
nie za bardzo dowcip, ale gęba też się smieje...Jesli było to ups sory I did it again...
Samego Vincenta i jego prace znamy doskonale, na czym i z czym pracuje też, ale zobaczyć to na oczy też robi wrażenie.
You_Me_Kan`onKomentarz
-
Komentarz
-
dość długi tekst i zaczyna się nijak, ale im głębiej w las tym....
Spokojnie można go uplasować w tym wątku jako jeden wielki dowcip
Jak toś ma chwilę czasu to polecam

Dziękujemy wszystkim naszym Klientom za lata współpracy Jeśli masz nasz Edytor Wspomnień i chciałbyś zamówić lub wznowić wykonanie fotoksiążki napisz na adres [email protected] lub zadzwoń pod numer 56 477 57 16 Usługę wykona Pracownia Sztuk Plastycznych Sp. z o.o. prowadząca drukarnię internetową pod adresem drukujtaniej.plKomentarz
-
Komentarz
-
hehe gość nad Obamą (tuż nad panią w czerwonym szalu) ma dwie pary oczu, a trochę w lewo od niego ma dwa czoła
Komentarz
-
-
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.Komentarz
-
widać co prawda trochę snajperów, ale coś mi się zdaje, że to zdjęcie nie poszło w net zanim nie przeszło przez kilka komputerów secret service co by ukryć wszystkich...Komentarz
-
Zauważyliście na podstawie nicków, że same kobiety to kupiły :PDostałem linka od żony, zobaczyłem i stwierdziłem, że muszę szerzej podzielić się tą ofertą na profesjonalną obróbkę fotografii. Zwracam uwagę szczególnie na efekt wygładzenia sóry, z resztą, co tu dużo gadać, to trzeba zobaczyć. Mam nadzieję, że jeszcze nie było...
http://allegro.pl/item521054368_foto...na_zobacz.html
Mało tego patrząc głębiej w jego profil można znaleźć przychylne komentarze
Ten Alegrowicz to po prostu ARCYMISTRZ!!!!!. Obróbka zdjeć jest po prostu BOSKA!!!!!!! A po za tym expresowa realizacja zamówienia i osoba bardzo uczciwa. Bardzo ale to bardzo gorąco POLECAM!!!!!!
realizacja ekspresowa bo takie coś można zrobić w kilka chwil
A niepowtarzalność wynika z faktu, że sam nie wie jak do tego doszedł
zawsze jest to metoda prób i błędów ale jak widać przeważnie błędów :P
Hołd dla mistrza
Ostatnio edytowany przez xxkomarxx; 10391.Komentarz
-
Komentarz
-
5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Mi się podoba ten ziomek z 70-200 4.0 siedzący na środkowej platformie rusztowania tv - wkłada swoje stopy kamerzyście pod pachy
Komentarz

Komentarz