X
-
-
nigdy nie słyszałem, żeby Swarożyc miał więcej niż jedną głowę... ale w mitach to wszystko możliwe :P
ps. pewnie chodziło Ci o Świętowita?Komentarz
-
Kicz Project sie przy tym nie umywa!
Co gorsza, wydaje mi się, że to prawda i nikt nas nie wkręca, a co jeszcze gorsze, jak xxkomarxx zauważył, ten gość juz ma klientki..
Najbardziej zaciekawił mnie tekst:
po czym to gośc wymienia rzeczy, które to on potrafi zrobić w tym swoim "Photoshopie CS8"..Pragnę zaprezentować państwu moje możliwoSci w dziedzinie obróbki grafiki cyfrowej
A tak na serio to żal..
Komentarz
-
komentarz z allegro: ..." Ten Alegrowicz to po prostu ARCYMISTRZ!!!!!. Obróbka zdjeć jest po prostu BOSKA!!!!!!! A po za tym expresowa realizacja zamówienia i osoba bardzo uczciwa. Bardzo ale to bardzo gorąco POLECAM!!!!!!"
)
A może to jest stronka dyktatora Arcadiusa???
))
Komentarz
-
Tak na serio i całkiem bez jaj, to przed zbluzganiem faceta za obróbkę, warto trzeźwo spojrzeć na zdjecia, ktore klien(tki) mu przysyłają
Gdybym ja miał coś z nimi zrobic to najpierw bym się zachlastał, potem nieśmiało wziąłbym jakiś pędzel i usunąl czerwone oczy. potem nie wiem.. Fakt faktem, że jesli chcemy zrobic tego typu fotomontaz to zarowno model jak i tlo powinny być z góry obmyślane i obrobione w kierunku ich dalszego połączenia. Oczywiscie mowie tu o przypadku kiedy ma to mieć faktycznie dobry efekt, a takie tam wklejanie zdjęc to sobie można w d... wsadzić..:-)
Komentarz
-
-
micles ma rację, gdyby nie miałby klientów, pewnie nie byłoby gadki
, zresztą magików jest wielu...
Grywam na weselach i tego typu imprezach, spotykam na nich solidnych rzemieślników jak i całą rzesze pospolitych szopenfeldziarzy
Jesteśmy na stronie "Dowcipy o fotografii, więc pozwole sobie przytoczyć pewną anegdotkę, z życia wziętą
Gramy wesółko, fotograf strzela foty uzbrojony w Canona 350d+kit+wbudowana lampa, no ale nic, jego brocha. Przed kolejnym setem, dałem mu swój aparat(wtedy jeszcze jakiś klasyczny kompakt z obiektywem optycznym), z prośbą o zrobienie kilku zdjeć zespołowi, zaczynamy grać, kolo strzela nam foty moim aparatem, strzela, strzela, nagle, w trakcie kawałka podchodzi do mnie i mówi że chyba mam zepsuty aparat bo wszystkie zdjecia są jakieś takie czarne... Wtedy powiedziałem mu, aby zdjął osłonę z obiektywu i spróbował jeszcze raz...
W przerwie pozwoliłem sobie na żarcik
Wziąłem jego aparat, aby zobaczyć, co tam nafocił, przeważnie plecy, ale spoko, oglądam, oglądam, nagle robię poważną minę i mówię, o w mordę, wiesz co, chyba przez przypadek sformatowałem Ci kartę....
) Kolo zbladł, w zasadzie to zaczął zmieniać kolory, uspokoiłem go-"żartowałem", odebrał mi aparat
Widać było, że nie czuł sie dobrze w tej roli.
W każdym razie finał był taki, że w pewnym momencie na wesele wpadła jego szefowa, uzbrojona w C 5d, 580ex, zrobiła gościom i młodym szybką sesję, opowiedziała swojemu pracownikowi, że jeszcze będzie tort i oczepiny heh, i pojechała dalej, pewnie na kolejne wesele, odwiedzić kolejny statyw...Komentarz
-
Tak ale.. http://pl.wikipedia.org/wiki/Swaro%C5%BCyc : "Opisy świątyni Swarożyca, jego kompetencji jako boga i symboliki, wskazują również, że najprawdopodobniej był on inaczej nazwaną postacią Świętowita, czczonego w Arkonie na Rugii." ale dosyć dyskusji o mitologii
5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
Komentarz
-
Świetna historyjka. Padre
A tu coś co ostatnio znalazłam:
Bo grunt to dobrze dobrane tło i fotografia oddająca charakter modela
Może to już toś zna:
"Deliver me from being perfect and complete"
http://innerlands.deviantart.com | www.ibudzynska.pl
50D | 400D | C 50 f/1.8 mkI | C 18-55 f/3.5-5.6 | C 70-300 IS USM f/4-5.6 | Spedlite 580ex | Helios 58 f/2 i różne pierdoły do makroKomentarz
-
FantastyczneMoże to już toś zna:
http://aaaby-sprzedac.blogspot.com/
Dodaję do ulubionych
Komentarz
-
-
-
-

Komentarz