X
-
Tagi: Brak
-
Odp: Top 10 marek o najlepszej reputacji.
To chyba wypada się tylko cieszyć... -
Bo zaufanie klientów do firmy jest tak wielkie, że jak jeden egzemplarz aparatu nie działa to kupują drugi.
Komentarz
-
to jest tylko martwy przedmiot który ma prawo się zepsuć, od tego jest gwarancja żeby ewentualne takie niedociągnięcia usuwać...Komentarz
-
Komentarz
-
BMW pierwsze
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
Komentarz
-
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Ten kto wyśmiewa BMW to chyba nigdy nie jeździł tymi autami. Pomijam składaki z części montowanych z wraków w wiejskiej szopie na które nakleja się znaczek BMW. Dla mnie BMW w automacie z serii X z 5 litrowym silnikiem to kwintesencja motoryzacji...
Komentarz
-
-
No ciekawe że BMW ma tak wysoką pozycję."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
ja dla odmiany jeździłem przez tydzień tą "kwintesencją" tyle że tylko z 3.5sd - wybacz ale nie chciałem
ani dnia więcej...Komentarz
-
Z ciekawości, czemu? Mnie rozczarowało wnętrze w X6(ale to też kwestia wersji). Nie jechałem ale wierzę że i komfort również na minus.
Miałem za to okazję przejechać się G klasą mercedesa z 3 litrowym diezlem i 7 biegowym automatem i to auto mnie zwaliło z nóg. Komfort, wyciszenie no i niesamowita łatwość prowadzenia. Nie rozumiałem czemu 40 letnia konstrukcja kosztuje 400 tysięcy złotych, ale godzina śmigania po warszawie wszystko mi wyjaśniła. Bajka.Komentarz
Komentarz