X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Morfii
    Uzależniony
    • 2010
    • 529

Odp: Top 10 marek o najlepszej reputacji.

Zamieszczone przez szambonur
    niech Ci będzie 4,4L ...
    Oni nigdy tego nie zrozumieją BMW to BMW...
    było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej

Komentarz

• Kolekcjoner
      Obertroll
      • 2006
      • 18766

No znaczy się Będziesz Miał Wydatki .
      "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
      Kapitan Wagner

Komentarz

• Sergiusz
        Pełne uzależnienie
        • 2008
        • 2708

Zamieszczone przez Kolekcjoner
        No znaczy się Będziesz Miał Wydatki .
        Święte słowa. Po pół roku się zreflektowałem i sprzedałem prototyp. Do tego porypane guziki, włącznik świateł i niewidzialna klamka w drzwiach. Potem miałem Mazda 626 i zapomniałem co to samochód. Niestety już takich nie robią.
        Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• ghiio
          Coś już napisał
          • 2012
          • 63

A tam
          Niezapominajmy, ze BMW to rowniez wspaniale motocykle. I tutaj " Będziesz Miał Wydatki " juz raczej nie obowiazuje.

Komentarz

• Kolekcjoner
            Obertroll
            • 2006
            • 18766

Żeby było jasne to ja nie mam nic przeciw BMW, jedynie mi się to skojarzyło - nawiasem mówiąc usłyszane od właściciela takiego auta .
            "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
            Kapitan Wagner

Komentarz

• ghiio
              Coś już napisał
              • 2012
              • 63

Będziesz Miał Wydatki - ja uslyszalem od mojego instruktora ok. rok temu.
              Niemniej wydaje mi sie, ze to ludzie starej daty, majacy doczynienia ze starymi BMW tak mawiaja

Komentarz

• Sergiusz
                Pełne uzależnienie
                • 2008
                • 2708

Mój kolega kupił nowe BMW pięćset coś i przejechał zaledwie 750 000 km i rozleciał się silnik. To jakieś nieporozumienie a nie samochód.
                Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• salas
                  Pełne uzależnienie
                  • 2012
                  • 3000

Zamieszczone przez Sergiusz
                  Mój kolega kupił nowe BMW pięćset coś i przejechał zaledwie 750 000 km i rozleciał się silnik. To jakieś nieporozumienie a nie samochód.
                  Znajdź samochód powiedzmy produkowany od 2000r i niech przejedzie bezawaryjnie 300tyś to już bedzie WYCZYN.
                  Im nowsze samochody tym mniej trwałe, miałem w rodzinie mercedesa dostawczego z 88roku na ropę, który wyzerował licznik i jechał od nowa bez żadnej grubszej awarii =) a pił wszystko, wlałbyś mu skarpetę nasączoną ropą i by jechał
                  SONY

Komentarz

• Kolekcjoner
                    Obertroll
                    • 2006
                    • 18766

Zamieszczone przez Sergiusz
                    Jasne, bo wiele innych aut rozpada się dużo wcześniej - rzeczywiście nie powinno tak być .
                    Kapitan Wagner

Komentarz

• kaindox
                      Uzależniony
                      • 2009
                      • 598

Czy tylko ja widzę z tekście Sergiusza ironię?

Komentarz

• salas
                        Pełne uzależnienie
                        • 2012
                        • 3000

może i tak, ale gadanie o bmw jako o będziesz miał wydatki to gruba przesada patrząc na dzisiejszy rynek samochodów, chyba że mówimy o rynku wtórnym gdzie u nas 90% samochodów jest "IGŁA FULL WYPAS Z NIEMIEC IDEALNE JAK NÓWKA" z przebiegiem oczywiście poniżej 200tyś i jeszcze bezwypadkowe - kupując taki szrot to każdy samochód można nazwać "będziesz miał wydatki" =)
                        SONY

Komentarz

• szambonur
                          Uzależniony
                          • 2011
                          • 712

Poezja!!!
                          To nie obrazek z X'ów, ale miałem okazje pojeździć właśnie X'ami trochę tej zimy w ramach akcji promocyjnej "Rzuć wyzwanie zimie" Dostawałeś nowiutkie X5 albo X3 na cały dzień i jeździłeś gdzie chciałeś. Od tej pory po nocach śnią mi się tylko "beemki" i chociaż w tym momencie nie stać mnie na takie auto, to właśnie BMW wie jak rozpalać marzenia... dlatego są najlepsi...
                          Moje zdjęcia na canon-board.info
                          Facebook

Komentarz

• kaindox
                            Uzależniony
                            • 2009
                            • 598

Salas Nie traktuj tego tak śmiertelnie poważnie
                            Ostatnio edytowany przez kaindox; 25813.

Komentarz

• szambonur
                              Uzależniony
                              • 2011
                              • 712

Zamieszczone przez kaindox
                              Salas Nie traktuj tego tak śmiertelnie poważnie
                              ależ skąd, o moje zdrowie możesz być całkowicie spokojny... Zastanawia mnie tylko skąd pogarda u Nas marką BMW gdzie np. w Stanach czy w innych krajach Europy jest to synonim luksusu i bezpieczeństwa.
                              Kumpel kupił 20 letnią beemkę z serii "5" a komfort jazdy jest nieporównywalnie wyższy jak w mojej nowej toyotce... więc coś w tym chyba jest...
                              Moje zdjęcia na canon-board.info
                              Facebook

Komentarz

• Kolekcjoner
                                Obertroll
                                • 2006
                                • 18766

Poezja!!!

To nie obrazek z X'ów, ale miałem okazje pojeździć właśnie X'ami trochę tej zimy w ramach akcji promocyjnej "Rzuć wyzwanie zimie" Dostawałeś nowiutkie X5 albo X3 na cały dzień i jeździłeś gdzie chciałeś. Od tej pory po nocach śnią mi się tylko "beemki" i chociaż w tym momencie nie stać mnie na takie auto, to właśnie BMW wie jak rozpalać marzenia... dlatego są najlepsi...
                                E tam najlepsi. Są dobrzy jakich wielu .

ależ skąd, o moje zdrowie możesz być całkowicie spokojny... Zastanawia mnie tylko skąd pogarda u Nas marką BMW gdzie np. w Stanach czy w innych krajach Europy jest to synonim luksusu i bezpieczeństwa.
                                Kumpel kupił 20 letnią beemkę z serii "5" a komfort jazdy jest nieporównywalnie wyższy jak w mojej nowej toyotce... więc coś w tym chyba jest...
                                Ja tam nie widzę żeby była pogarda do BMW - IMHO to u nas bardzo ceniona marka.
                                Marka została pewnie trochę "zepsuta" przez łysych ze złotymi łańcuchami co to preferują czarne BMki ale bez przesady .
                                Kapitan Wagner

Komentarz

Pracuję...