X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marito
    Bywalec
    • 2007
    • 176

Odp: Aukcja o bardzo wymownym opisie - seria mistrzowie marketingu

Uważam, że gościu nie gra fair, jako że oznacza kategorię sprzętu jako "Nowy" a na końcu dopisuje, że sprzęt używany ale on i tak oznacza jako nowy. Tak samo jest z Nikonem, który także sprzedaje. Zaraportowałem gościa do Allegro za granie słowami kluczowymi gdyż krótko mówiąc "wali w bambuko" aż huczy.
    był 350D, 4D, 7D - jest 5D

Komentarz

• FOTO-PAN
      Uzależniony
      • 2013
      • 513

sporo jest na allegro osób które pomijają nie wygodne fakty w opisie całkowicie świadomie, sprzedaję aparaty "zawodowo" ale jak coś to piszę "nie wiem jak sprawdzić przebieg lub nie znam przebiegu lub program nie obsługuje tego modelu" a jak grzecznie spytasz i podasz opis jak to sprawdzić dodadzą cie do czarnej listy

Komentarz

• centur
        Uzależniony
        • 2011
        • 766

http://tablica.pl/oferta/canon-eos-6...tml#321cd00220 - śmierdzi na odległość
        http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
        http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
        Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Komentarz

• FOTO-PAN
          Uzależniony
          • 2013
          • 513

Zamieszczone przez centur

zapytałem Klaudie czy można jutro się umówić na zakup i odbiór osobisty w wa-wie czekam na odpowiedz jak coś dam znać będę miał 24-105 na zbyciu

Komentarz

• marito
            Bywalec
            • 2007
            • 176

Żebyś tylko gdzieś w łeb nie zarobił w ciemnym zaułku bo nie dość, że nie będziesz miał 24-105 na zbyciu to jeszcze będziesz 6k zł w plecy
            był 350D, 4D, 7D - jest 5D

Komentarz

• jb79
              Dopiero zaczyna
              • 2008
              • 46

Ta osoba jak dobrze kojarzę sprzedawała też ostatnio 5d mkIII z 24-105 w też atrakcyjnej cenie. Wałek jak nic.
              czarna puszka a raczej dwie + słoiki (to się zmienia)

Komentarz

• FOTO-PAN
                Uzależniony
                • 2013
                • 513

spokojnie myślę że raczej moje pytanie bez odzewu zostanie ale jak coś to w samym centrum warszawy się umówię w publicznym miejscu

Komentarz

• centur
                  Uzależniony
                  • 2011
                  • 766

Zamieszczone przez FOTO-PAN
                  spokojnie myślę że raczej moje pytanie bez odzewu zostanie ale jak coś to w samym centrum warszawy się umówię w publicznym miejscu
                  może zamiast kasy weź pocięte gazety
                  http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
                  http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
                  Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Komentarz

• FOTO-PAN
                    Uzależniony
                    • 2013
                    • 513

Zamieszczone przez centur
                    może zamiast kasy weź pocięte gazety

hehehehe dobre już zacznę ciąć te gazety

Komentarz

• jb79
                      Dopiero zaczyna
                      • 2008
                      • 46

FOTO-PAN zapytaj czy nie ma takich dwóch zestawów. Jak coś to chętnie wezmę ? .
                      czarna puszka a raczej dwie + słoiki (to się zmienia)

Komentarz

• FOTO-PAN
                        Uzależniony
                        • 2013
                        • 513

ten pan to niezłe kreci co do przebiegów aparatów __________ CANON 7D __________ (3679478982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. cytuje z opisu "Dokładnego przebiegu aparatu nie znam ponieważ znany mi program Eos Info nie obsługuje tego modelu"

kolejne body sprzedawane i tu nagle amnezja nie zna programu do sprawdzenia przebiegu ---------- CANON 5D MARK II ---------- (3720511857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. cytuje z opisu "Dokładnego przebiegu aparatu nie znam" a co z Eos Info

Komentarz

• Boober
                          Coś już napisał
                          • 2013
                          • 52

Natknąłem się na takie kwiatki, wiem że to nie allegro. Ale sprzęt ten wyróżnia się "połączeniem niskiej doniosłości również dużej wytrwałości"
                          sześćde

Komentarz

• tomphoto
                            Początki nałogu
                            • 2007
                            • 428

manfrotka 190proxb też była tu ostatnio dość tanio, dziwny ten sklepik
                            http://www.tomphoto.pl Fotografujcie, jeżeli sprawia wam to radość.

Komentarz

• b8533737
                              Coś już napisał
                              • 2011
                              • 71

Zamieszczone przez Boober
                              Natknąłem się na takie kwiatki, wiem że to nie allegro. Ale sprzęt ten wyróżnia się "połączeniem niskiej doniosłości również dużej wytrwałości"
                              Po kliknięciu dodaj do koszyka, przenosi nas do sklepu cyfrowe.pl.

Komentarz

• Can_on

Byle miał niską doniosłość to i z cyfrowego można kupić

Komentarz

Pracuję...