X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cauchy
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 2595

Kto w co gra?

że tak zapytam - trochę al'a atsf - ile wy macie lat, że jeszcze gracie w gry? nie lepiej polecieć na Patagonię?
    EOS R5 | EOS R6 | RF 14-35 | RF 70-200 | RF 85 | RF 400 | DJI Mini 3 Pro
    Flickr | YT
  • atsf
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 4832

Odp: Canon EOS R - dyskusja ogólna.

Zamieszczone przez cauchy
    że tak zapytam - trochę al'a atsf - ile wy macie lat, że jeszcze gracie w gry? nie lepiej polecieć na Patagonię?
    Ta, najlepiej na bilecie autobusowym MPK
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Komentarz

• WinSho
      Uzależniony
      • 2008
      • 909

Ja mam z tego co widzę dwa więcej niż Ty

A ta Patagonia to dla mnie rewelacja ale cóż jakby Ameryki na razie czekajooo na swój czas...na razie mogę jedynie pozazdrościć pięknej wyprawy.
      Ostatnio edytowany przez WinSho; 17403.
      Sony i Canon czy tam Nikon już nie ogarniam
      www.facebook.com/KadryZpodrozy2025
      https://www.instagram.com/photo_shoot_travel/
      https://500px.com/p/photo_travel_shoot

Komentarz

• Wojciech O.
        Coś już napisał
        • 2013
        • 84

Ja mam ponad 40. Ale podobne pytanie mi zadają jak jadę haratać w teren na rowerze.

Na grach można zarabiać. Tak grając w nie.
        Piloci myśliwców też grają, jest to trening.
        Wbrew pozorom gry odpowiednio dobrane mogą mieć walory treningowe i edukacyjne, jest to dość rozległy temat.
        Tak na patagonię mnie nie stać w sumie nigdy mnie tam nie ciągnęło Kuźwa choć kawałek polski i Europy poznać.

Komentarz

• atsf
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 4832

A ja jeszcze czasami sobie gram w starą grę, która mi jeszcze chodzi na Win 8.1, czyli "Comanche 4", aby potrenować refleks, albo MS "CFS III", czasami "IL-2 Sturmovik". Tylko symulatory
          EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Komentarz

• cauchy
            Pełne uzależnienie
            • 2008
            • 2595

Ja z tego wyrosłem w szkole. No prawie, raz na ruski rok odpale jeszcze Shoguna TW, tego oryginalnego, ale dac it

Ogladam rozmaite youtubery, z przeroznych dziedzin i zastanawiam sie czy jest choc jeden, ktory nie prowadzi rownoleglego kanalu z grami gdzie gra w towarzystwie kota, nawet ten hiker Kraig ma swoj dobra, koniec offtopa.
            Ostatnio edytowany przez cauchy; 19623.
            EOS R5 | EOS R6 | RF 14-35 | RF 70-200 | RF 85 | RF 400 | DJI Mini 3 Pro
            Flickr | YT

Komentarz

• tomfoot
              Pełne uzależnienie
              • 2010
              • 2277

Ja gram codziennie. Lichess.

Komentarz

• mystek
                Uzależniony
                • 2011
                • 941

37 w tym roku na karku. Gry są spoko. Jak młoda uśnie, to lubię sobie zagrać z 1h czysto dla relaksu. Ale dawno temu, to był chyba 2017 rok grając w World of Tanks w klanie dość intensywnie zajęliśmy 3 miejsce w Europie w jednej kampanii (taki turniej dla klanów). Byliśmy wtedy też najlepszym polskim klanem i nie byłem tylko w tym klanie, ale też grałem w bitwach znaczące role. Ot taki mini sukces

a co do podróży to chyba każdy lubi, a już na pewno każdy fotograf. Z względu na budżet jeździmy z rodziną po Polsce. Mamy już na koncie niemal wszystkie szczyty najwyższych pasm górskich Polski i mnóstwo szczytów ogólnie. Nad morze jeżdżą tylko frajerzy... :PPPP
                Ostatnio edytowany przez mystek; 42351.
                https://www.facebook.com/mystekfoto
                https://www.flickr.com/photos/198734962@N07

Komentarz

• atsf
                  Pełne uzależnienie
                  • 2007
                  • 4832

Nad morzem przynajmniej nie czuję się ceprem

Komentarz

• luck1985
                    Początki nałogu
                    • 2009
                    • 322

A czym się różni gra od podróży? Książki? Filmu?

Komentarz

• Leon007
                      Pełne uzależnienie
                      • 2009
                      • 2709

Odp: Kto w co gra?

Ale fajny temat. Byłem i jestem fanem gier FPS. Ostatnio (czyli 2 miesiące temu) znalazłem instalkę Duke Nukem 3d na windę i przeszedłem całą na poziomie Come Get Some. Rewelacyjna zabawa po dwudziestu paru latach. Przypomniało mi się jak z synem tłukliśmy się w Deathmatchach.
                      Teraz szukam jakiejś fajnej wersji Quake'a. I w swoim archiwum płytowym znalazłem Half Life'a.
                      Ostatnio edytowany przez Leon007; 27765.
                      Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
                      Ja
                      Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
                      Konfucjusz

Komentarz

• Bangi
                        Moderator
                        • 2010
                        • 5117

Jeśli chodzi o gry obecnych czasów to grywam w CS:GO oraz Digital Combat Simulator. Czasami z synem w Fortnite mi się zdarzało.
                        Jednak to co lubię najbardziej to stare gry arcade z czasów mojego dzieciństwa, mam trochę emulatorów i czasami sobie lubię pograć w takie starocie.
                        SAMOLOTY CB
                        SAMOLOTY lotnictwo.net
                        SAMOLOTY OBRÓBKA Tutorial

Komentarz

• pawel.guraj
                          Pełne uzależnienie
                          • 2013
                          • 1223

Regularnie zachrzaniam we wszystkie możliwe przygodówki.
                          Teraz znowu przechodzę remake The Last Of Us Part I na PS5 (po remasteringu na PS5 jest to zapewne najlepsza przygodówka jaka kiedykolwiek powstała w historii).

Oczywiście Uncharted czy tam wszystkie Lary Croft przegrane po kilka razy - wszystkie "części".
                          W kolejce czeka kolejna cześć God Of War.

p,paw
                          https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Parowozem po Bieszczadach

Komentarz

• Wojciech O.
                            Coś już napisał
                            • 2013
                            • 84

Settlers 2 Gold. Wracam co jakiś czas. A z racji tego iż byłem beta testerem to czasem ze 2 razy do roku też odpalę powkurzać zawodowców w World of Tanks

Komentarz

• zdebik
                              Pełne uzależnienie
                              • 2013
                              • 4065

Rocznik 80, początki to C64, Amiga, 486.

Od 10 lat gram w War Thundera, wcześniej 4 lata World of Warcraft. Ostatnio dopełniam Minecraftem z synem, dla relaksu Wiedzmin 3 z RT.

W tamtym roku kupilem dzieciom Nintendo Wii i Wii U. Fajna sprawa, ponieważ na Wii można odpalać gry z gamecuba czyli czasy PSX'a ofc z niebo lepszą grafiką.

Posiadam jeszcze P3 z Voodoo2 12MB w SLI i SB 64 gold lub AWE 32.

Szkoda tylko, że czasu na to wszystko brak...
                              https://500px.com/Rafal_S

Komentarz

Pracuję...