X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Driver
    Zablokowany
    • 2005
    • 786

A ja odwrotnie. Jem wszystko co mi wpadnie w łape. Do kiosku po zapałki jade autem. Wynik = 172cm / 55 kg

Komentarz

• stdanielo
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1081

Zamieszczone przez Driver
      A ja odwrotnie. Jem wszystko co mi wpadnie w łape. Do kiosku po zapałki jade autem. Wynik = 172cm / 55 kg
      przebadaj sobie tarczycę, serio
      www.kondereszko.pl
      https://www.flickr.com/photos/stdanielo/

Komentarz

• Driver
        Zablokowany
        • 2005
        • 786

Zamieszczone przez stdanielo
        przebadaj sobie tarczycę, serio
        spoko. nigdy nie warzyłem więcej. wyniki jak z encyklopedii zdrowia

Komentarz

• mkwiek
          Uzależniony
          • 2006
          • 862

ja podobnie, mam taką przemianę energii, że jak się badałem będąc małym lekarz zapowiedział mi, że problemów z nadwagą mieć nie będę - tak zostało, mam w sumie niedowagę i to sporą ale za to mogę wcinać wszystko i efekt żaden...
          I am FX

Komentarz

• KuchateK
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 4895

W wieku 6 lat to i ja tak moglem
            ...

Komentarz

• mario1275
              Początki nałogu
              • 2005
              • 420

Zamieszczone przez minek
              Podobno... podobno według mojej grupy krwi, to ja powinienem zielskiem się żywić.
              A według mnie pełnowartościowy posiłek to pieczone mięcho, fryty i piwo (-:
              Fakt, mam problemy z nadwagą. Jem to co lubię, jeżdżę rowerkiem sporo i pływam i nie zmniejszam się, ale też nie powiększam ostatnio.
              No ja jestem w tej szczęśliwej sytuacji że powinienem jeść tylko mięcho i to najlepiej dziczyznę odkąd sie zacząłem w miarę stosować (nie wychodzi to tanio) przestałem tyć w okresie kiedy stosowałem siędość ściśle (ograniczony nabiał, pieczywo i warzywa) waga spadała bez zwiększania aktywności fizycznej

A zapomniałem jeszcze dodać że ważne przy ustalani diety jest to jaka część energi jest wydatkowana na utrzymanie temperatury (ja lubię mieć chłodno w domu ok.18stC ale znam takich co jak mają mniej niż 22stC to marzną)
              www.modelownia.pl

Komentarz

• Zielony
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 2928

Anoreksja jest straszna...
                sigpic

Komentarz

• king_nothing
                  Bywalec
                  • 2005
                  • 111

Zamieszczone przez Pikczer
                  Jak ktos jest p.....ty, to juz nic sie na to nie poradzi.
                  Anoreksja to choroba psychiczna a w artykule ktorego dotyczy watek wlasnie o te chorobe chodzi. Mowienie o osobie chorej "p.....ty" zakrawa na poglady zblizone do faszystowskich.
                  Ludzie nie zapadaja na takie schorzenia z wlasnej winy. Choruja na nia nawet kilkunastoletnie dzieci i nie jest to ich wina. Bierze sie to czesto z bledow wychowawczych, np. gdy rodzice graza dziecku "nie jedz juz bo bedziesz gruba", "nie wolno jesc po 20", "grubi sa brzydcy". Na dzieci takie grozby moga straszliwie podzialac i prowadzi to do tragedii. W spoleczenstwie niestety brak jest wiedzy na temat tych przypadkow. Panuja falszywe stereotypowe opinie. W szpitalach dopiero od kilkunastu lat (w Polsce) leczy sie przypadki anoreksji na oddzialach psychiatrii.
                  "Czarny pudel na sniegu sie sprawdza"

Komentarz

• MacGyver
                    Cenzor
                    • 2006
                    • 7043

Zamieszczone przez Vitez
                    A wiesz to z wlasnego doswiadczenia czy plotek?
                    Jeśli chodzi o skuteczność diet to z własnego doświadczenia, swego czasu zrzuciłem 20 kg i od dwóch lat utrzymuje, z małymi wahaniami, osiągniętą wagę. Akcji z żywienia się samym zielskiem w małych ilościach próbowałem wcześniej, ale okazywały ich skutek był raczej marny.
                    Co do anoreksji i bulimii opieram się na informacjach przeczytanych i zasłyszanych ze źródeł zdecydowanie bardziej wiarygodnych niż kolorowe gazetki i internetowe fora.
                    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• gwozdzt
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 5780

Zamieszczone przez Zielony
                      Anoreksja jest straszna...
                      Zgadza się.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: IMG_9347.jpg
Wyświetleń: 1
Rozmiar: 1,00 MB
ID: 2081617 Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: sigma-vert.jpg
Rozmiar: 86,0 KB
ID: 2081618 Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa: 20190331_234208@0,5x.jpg
Rozmiar: 543,1 KB
ID: 2081619

Andrzej Dragan - Photography & Film
                      Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• tadek
                        Początki nałogu
                        • 2004
                        • 468

no i jezeli te dziewczyny wygladaja dobrze przy wzroscie 175 i wadze 40 kg to ja wygladam zajebiscie bzy 174 i wadze 106
                        350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Komentarz

• mario1275
                          Początki nałogu
                          • 2005
                          • 420

gdybyśmy w naszej cywilizacji poswięcali tyle czasu rozwojowi umysłu co poświęcamy ciału to byśmy już pewnie latali turystycznie na inne planety
                          www.modelownia.pl

Komentarz

• JSK
                            Początki nałogu
                            • 2006
                            • 318

spoko. nigdy nie warzyłem więcej. wyniki jak z encyklopedii zdrowia
                            Olej encyklopedię zdrowia i przebadaj się. Masz 10kg niedowagi, a to już może sygnalizować problem. Serio!

Komentarz

• Wats0n
                              Uzależniony
                              • 2006
                              • 996

U siebie dostrzegam przejawy zbyt szybkiego metabolizmu. Trace wage bardzo szybko, odrabianie przebiega cholernie powoli, pomimo konsumpcji niewyobrazalnych ilosci jedzenia. Np. w ciagu tygodniowego pobytu w szpitalu w sierpniu stracilem ok. 8 kg, z czego do chwili obecnej udało mi się odrobić jakieś 5. Taki stan rzeczy jest przede wszystkim okrutnie nieekonomiczny, no ale za to po konkretnym posiłku niskie temperatury mnie nie ruszają - większość spożytych kalorii idzie w ciepło
                              BMI teoretycznie w normie, co może wydać się trochę dziwne przy 190/82
                              Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• pst
                                Uzależniony
                                • 2006
                                • 560

tak btw. przy zażywaniu niektórych leków na epilepsję też nie można przybrać na wadze

a tak poza tym to powodów niedowagi może być wiele - leki to tylko jeden z nich
                                no i jeszcze wiek - u facetów po 30-tce zaczyna zmieniać sie metabolizm...
                                a u mnie 181/78 - i chciałbym pozbyć sie brzucha ;-) (tzn bardziej wyćwiczyć)

Komentarz

Pracuję...