X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • borkomar
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 1083

Zamieszczone przez Zielony
    Pewnie chciał się pochwalić
    Chyba tak .

Widzę, że muszę gdzieś indziej szukać info - bo Koledzy coś nieskorzy do podpowiedzi;-) .
    Można się zastanowić na większą grupą.Ja mam najprawdopodobniej komplet w aucie, ale na 100% będę za jakiś czas wiedział.
    Może ktoś jeszcze zebrałby ekipe na drugie autko - byłoby raźniej :-D .
    Pomyślcie cosik:wink:
    5D +

Komentarz

• MacGyver
      Cenzor
      • 2006
      • 7043

Zamieszczone przez Mac
      Może tak forumową imprezę zoorganizować albo plener sylwestrowy?
      Pomysł z plenerem mi się podoba. Zeszłego spędziłęm we własnym łóżku, a 1 stycznia o 7.00 rano wsiadłem w samochód i pojechałem do Karpcza, celem wejścia na Śnieżkę. O dziwo na górze spotkałem też innych ludzi, którzy, jak sądze, bezalkoholowo świętowali nadejście nowego roku
      Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Komentarz

• Vitez
        zło konieczne
        • 2004
        • 19804

A moze zmienic tytul watku bo Sylwester obchodzi imieniny 31 grudnia a zapewne chodzi o 2006 rok?

Komentarz

• borkomar
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1083

Zmieniłem - teraz chyba znacznie lepiej.
          Coś tak zamarło czy mi się wydaje??:

added:

Właśnie dowiedziałem się,że mjejscówka w której mieliśmy być nie wypali i muszę czegoś szukać
          Ostatnio edytowany przez borkomar; 2642.
          5D +

Komentarz

• liquidsound
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 1956

Ja jade focic Lwow
            1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
            Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• szycho
              Początki nałogu
              • 2006
              • 350

Ja będe sobie nogi łamał na nartach w Szklarskiej Porębie. A co?
              Borkomar co do miejscówki w Pradze, zawsze fajnie funkcjonowały akademiki na Strachowie. Nie wiem jak zimą, ale latem miejsce jest git.
              EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
              www.tomaszszyszko.pl

Komentarz

• borkomar
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 1083

Zamieszczone przez szycho
                Ja będe sobie nogi łamał na nartach w Szklarskiej Porębie. A co?
                Borkomar co do miejscówki w Pradze, zawsze fajnie funkcjonowały akademiki na Strachowie. Nie wiem jak zimą, ale latem miejsce jest git.
                Hmm a do centrum pewnie kawał drogi jest
                Kurcze latem byłem to miałem 5-10 min na piechotkę do starego miasta co mi bardzo odpowiadało bo nie traciłem czasu i kaski na dojazdy.
                5D +

Komentarz

• szycho
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 350

No fakt blisko to do centrum nie jest, ale nie też taki straszny kawał drogi. Generalnie ze Strachov do centrum to z górki, więc szybciej Dawno byłem więc już się tak nie orientuje. Ale miejsce polecam!! Dużo ludzi z całego świata
                  EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
                  www.tomaszszyszko.pl

Komentarz

• borkomar
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1083

Dużo ludzi z całego świata
                    To może ja tam sam pojadę bez Kobiety ;-)

ps.
                    W zimie raczej tym bardziej wole coś bliżej Centrum.
                    Ostatnio edytowany przez borkomar; 2642.
                    5D +

Komentarz

• Zielony
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 2928

Generalnie ze Strachov do centrum to z górki, więc szybciej
                      Co jak co, ale ja na Sylwestra jednak wolałbym iść pod górę, a wracać już raczej z góry na dół
                      Miałem spędzić Sylwestra pod Zakopcem na chacie góralskiej.
                      Ale jednak stwierdziłem, że 600zł/os to trochę za dużo.
                      Wyjazd 28 gru, powrót 02 sty. W cenie: pokój na parę, noclegi, śniadania i obiado-kolacje, kulig, impreza sylwestrowa. Jedni mówią, że to tanio inni, że drogo. W sumie jest jeszcze miejsce na 4 pary więc może się jeszcze zdecyduję. Patrząc z punktu, że sama impra z W-wie może wyjść jakieś 200-250zł to chyba jednak tanio
                      Aha, dodam, że miejscówka sprawdzona więc tymbardziej kombinuję co zrobić :-?
                      sigpic

Komentarz

• borkomar
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1083

Co jak co, ale ja na Sylwestra jednak wolałbym iść pod górę, a wracać już raczej z góry na dół
                        Miałem spędzić Sylwestra pod Zakopcem na chacie góralskiej.
                        Ale jednak stwierdziłem, że 600zł/os to trochę za dużo.
                        Wyjazd 28 gru, powrót 02 sty. W cenie: pokój na parę, noclegi, śniadania i obiado-kolacje, kulig, impreza sylwestrowa. Jedni mówią, że to tanio inni, że drogo. W sumie jest jeszcze miejsce na 4 pary więc może się jeszcze zdecyduję. Patrząc z punktu, że sama impra z W-wie może wyjść jakieś 200-250zł to chyba jednak tanio
                        Aha, dodam, że miejscówka sprawdzona więc tymbardziej kombinuję co zrobić :-?
                        Dasz namiar
                        5D +

Komentarz

• mor_feusz
                          Pełne uzależnienie
                          • 2006
                          • 1370

Zona mysli albo Paryz albo Praga tak wiec mozna by sie w razie czego spotkac w najgorszym wypadku "londyn" alob UK, znalezlismy fajna oferte na imprezie w jaakims zamku. Ja tam prage uwielbiam - moj nr 1

Komentarz

• borkomar
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1083

Zamieszczone przez mor_feusz
                            Zona mysli albo Paryz albo Praga tak wiec mozna by sie w razie czego spotkac w najgorszym wypadku "londyn" alob UK, znalezlismy fajna oferte na imprezie w jaakims zamku. Ja tam prage uwielbiam - moj nr 1
                            Do Londka bym chętnie skoczył również ale obecne ceny biletów w okresie sylka i nowego roku są zbyt wysokie niestety.
                            Pragę też bardzo lubię mimo jednej wizyty w tym Mieście
                            5D +

Komentarz

• Zielony
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 2928

Zamieszczone przez borkomar
                              Dasz namiar
                              Myślę, że nie czuł by się dobrze w tym towarzystwie, bo to nie przypadkowi ludzie tylko całą chatę wynajmuje znana sobie ekipa.
                              Może tych miejsc już jest mniej, ale jakiś tydzień temu było jeszcze 8 wolnych. Nevermind
                              sigpic

Komentarz

• borkomar
                                Pełne uzależnienie
                                • 2005
                                • 1083

Myślę, że nie czuł by się dobrze w tym towarzystwie, bo to nie przypadkowi ludzie tylko całą chatę wynajmuje znana sobie ekipa.
                                Może tych miejsc już jest mniej, ale jakiś tydzień temu było jeszcze 8 wolnych. Nevermind
                                Yhyyy ok to rozumie.
                                5D +

Komentarz

Pracuję...