X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • slawek c1
    Dopiero zaczyna
    • 2005
    • 34

od kilku latek ATX-850 ale jeszcze z górki idzie :wink:
    ...trzydzieścide...

Komentarz

• -=Festyk=-
      Uzależniony
      • 2005
      • 666

Zamieszczone przez Krzychu
      Lepiej jest przepleść koło z nową obręczą... Ta jeszcze jakiś czas może działać, ale takie historie zdrowe nie są...
      Dzięki za odpowiedzi.Chyba rozwiązanie Krzycha jest najlepsze.Nie chciałbym by mi się koło rozpadło w trakcie jazdy.

||Galeria

Komentarz

• suchyHc
        Uzależniony
        • 2007
        • 504

Ja jezdze na takiej retro szosie. Rame sobie sprowadzilem z Włoch - jest nowa, ale wyglada na lata '70 - osprzet mam z roznych lat, ale prawie caly Campagnolo Zeby wam pokazac, ze Shimano to kupa, to wam powiem ze mam piaste z 68 roku, oczywiscie Campagnolo Record :-P

Mój rekordowy plenerek rowerowy to Kazik nad Wisłą - 311km w wakacyjną sobotę

Już tęsknię za lepszą pogodą i takiej życzę reszcie tego forum jeżdżącej na rowerach!!
        Skasowali mi ;(

Komentarz

• KORD/EPKK
          Bywalec
          • 2005
          • 137

Giant jakistam. W sumie to sie nie znam na rowerach. Wole samochod
          Pozdrawiam
          airliners.net
          50D + BG-E2 + 70D
          + 17-40 L USM + 50 f1.8 STM + 24-105 L IS USM + EF 100-400 L IS USM + Sigma 150-600 S + SpeedLite 430EX

Komentarz

• gzak
            Bywalec
            • 2005
            • 239

Author Solution SX
            Grzechu
            http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
            Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3

Komentarz

• tpop
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 1465

szacuneczek http://luckystrikes.pl/zobacz_film,1...ale_jazda.html
              photography is like feeding heroin, its highly addictive

Komentarz

• GaGacek
                Bywalec
                • 2005
                • 235

Zamieszczone przez tpop

bo rower pod każdą postacią jest fajny
                Are you brave enough?

Komentarz

• lukekot

Cześć!
                  Wiedziałem że znajdę taki temat, na większości forów jest tutaj też musi być.
                  Jako maniak szeroko rozumianego XC pozwolę sobie wrzucić galeryjkę zdjęć rowerowo-wycieczkowych, które kiedyś popełniłem (jeszcze starym Nikonem 5700).
                  Ja to ten osobnik przyklejony do czarnej Meridy (po żonie ma 2 miejsce w domu)

Host your images online with an easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

może kogoś zainteresuje i się spodoba.

Pozdrawiam wszystkich

Komentarz

• Kamyczek
                    Dopiero zaczyna
                    • 2007
                    • 34

To i ja się pochwalę (choć szaleństwa w tym nie ma). Śmigam na tym co pozostało z Kelly's Salamander. Czyli w zasadzie tylko rama, stery, kierownica, mostek...
                    W pierwszej kolejności wymieniałem hamulce (na V-ki XT) i koła (317+LX+gumki Specialized). Następnie korba grzecznie acz stanowczo poprosiła o emeryturę (i deorkę zastąpił Truvativ Stylo) więc jej los podzielił cały napęd Jesienią ubiegłego roku udało się wyrzucić elastomerowe RST i zastąpić je godnie Bomberem Z3 Wedge QR20

Niestety, w plecaku wożę jedynie pompkę, łatki, zestaw imbusów ze skuwaczem do łańcucha, banany, kawałek plastra... EOS mam nadzieję już niebawem

Aaa! I byłbym zapomniał: kask na czaszce mam zawsze tak jak i SPD pod stopami :smile:

Powitalnie wszystkich pozdrawiam
                    EOS i nie tylko...

Komentarz

• pepepe

Jezdze zwyklym Author Horizon SX - zmienilem tylko opony na terenowe i dodalem pare gadzetow (sakiewka, lampki itp.)

Komentarz

• gabrielmar
                        • 2007
                        • 7

Witam!
                        Moj rower to TREK 7000 z 2006 roku. Ciągle brak czasu na jazdę rowerem.
                        Jak na pierwszy post na CB nieźle.

Komentarz

• iktorn92
                          Uzależniony
                          • 2007
                          • 605

Ja mam Scoot Speedster P5 Acera z tyłu i z przodu do tego siodło wymienione na jakieś Fajne za kupe kasy teraz nazwy nie pamietam Do tego lacze sliki Michelin i to chyba tyle. mam go od 1,5 roku a przebieg 1,5 tys km.
                          Flickr
                          Portfolio Ślubne

Komentarz

• franker
                            Początki nałogu
                            • 2007
                            • 305

s ja mam jakiegoś kellysa MTB wmiare nowy i fajny, chociaż bo górskich przejsciacH

Komentarz

• karakan
                              Dopiero zaczyna
                              • 2007
                              • 36

To i ja sie pochwale - 4 letni Unibike Everest DX, przebieg ok 28000km, na chwile obecna z przodu Manitou Axel, v-ka XT, resza osprzetu glownie Alivio, pod tylkiem Selle Italia X0, opony Panaracer Mach SS/SK na sezon letni, FireXC na sezon zimowy, jak jade gdzies dalej w plecaku Canon A610. Rekordy: 64,5km/h gdzies kolo Zarnowca, 202km/dzien po Kaszubach. Szkoda tylko ze obecnie brak czasu nie pozwala na codziennie jezdzenie

Komentarz

• Rafalek

MTB a za chwil pare szosa

Komentarz

Pracuję...