X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kjoanna
    Początki nałogu
    • 2006
    • 494

tez polecam firme iriver.
    dobra jakosc dzwieku, sluchawki sennheiser i solidne wykonanie.

CB

Komentarz

• mor_feusz
      Pełne uzależnienie
      • 2006
      • 1370

A ja polece iPoda i Creative Zen (zonie w Stanach jakis czas temu zaakupilem iPoda [min 6GB] szwagrowi ZEN 40GB) nic dodac nic ujac Jakosc OK. Odradzam odtwarzaczy VIDEO (malo przydatne, filmy sie oglada tylko czasmi tak wiec nie m sensu przeplacac)

Komentarz

• Zielony
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 2928

Kurde, drogie te iRiver'y Nowa 512MB na allegro to 299zł.
        Swoją drogą widzę sporo aukcji z refurbish'ami
        sigpic

Komentarz

• -Wolf-
          Coś już napisał
          • 2006
          • 93

Polecam Creative MuVo TX SE 1 GB. Dobry dźwięk, wbudowana wtyczka USB, dzięki której można go używać jako pendrive'a, a dzięki pamięci 1 GB można przenieść np. film i jeszcze zostanie miejsca na muzę. Ja tam jestem bardzo zadowolony.
          Canon 100D + 18-55 IS STM + Sigma 70-300 DG APO MACRO

Komentarz

• tadek
            Początki nałogu
            • 2004
            • 468

IRIVER mam i polecam, ponoc najlepsze
            a co sie naczytalem przed kupnem to moje
            350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Komentarz

• birez
              Uzależniony
              • 2005
              • 609

Zamieszczone przez tadek
              IRIVER mam i polecam, ponoc najlepsze
              a co sie naczytalem przed kupnem to moje
              iRiver i tylko iRiver ;-)
              Nie zaluje ani jednej zlotowki wlozonej w mojego T10
              1. Dzwiek - ja gluchy jestem wiec to niemiarodajne ale jest jak najbardziej ok
              2. Zasilanie - nie jestem w stanie powiedziec ile wytrzymuje na jednej bateryjce, bo jest to tak dlugo, ze z regoly zapominam kiedy ja kupilem :-) po prostu dziala i dziala...
              3. Latwosc obslugi - rewelacja - wszystko wygodnie na dotyk - obsluguje go glownie przez material ubrania (przyczepiam go do paska)
              4. Trwalosc - jakos nie widac na nim mojego grubianskiego traktowania
              5. Okresowo dostepne upgradey firmaware - mala rzecz a cieszy szczegolnie jesli np. umozliwia skonwertowanie urzadzenia pomiezy MTP a UMS :-D
              6. itp, itd

Niestety nie mam radyjka

Moze i troche kosztuje ale imho warto

Komentarz

• azael
                Coś już napisał
                • 2006
                • 68

Zamieszczone przez birez
                iRiver i tylko iRiver ;-)
                Nie zaluje ani jednej zlotowki wlozonej w mojego T10
                [...]
                Moze i troche kosztuje ale imho warto
                Tylko iRiver...
                Głównie ze względu na jakość dźwięku.
                Spora moc wyjściowa wzmacniacza przez co przy glośnym słuchaniu brak przesterowania.
                Jakość wykonania.
                Kitowe słuchawki w moim G10 to Sennheiser MX 400.
                EOS 30D / EOS 33 + EF 50 + EF 70-200
                D700 / F80 + 14-200
                Pentacon Six + 50,80,180
                Bronica SQ-Ai + 50,80,150

Komentarz

• Tomasz Golinski
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 8623

A ja mam odtwarzacz na karty CF Jakiś Diva Player czy cuś. Działa przyzwoicie, nie narzekam.
                  30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                  Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• kula
                    Coś już napisał
                    • 2006
                    • 63

iriver posiadam juz od roku i wtedy za 1GB zaplacilem 650 zl ale nie waluje jestem bardzo czulu na dzwiek i jakos a z niego jestem zadowolony i to bardzo
                    a wlasnie posiadam T 30

Komentarz

• aptur
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 3837

Zamieszczone przez mattnick
                      128 kb/s...nc...to na prawdę słychać...no chyba, że komuś nie zależy. Minimum to 192
                      Jasne. Ta różnica ma szczególne znaczenie jak jedziesz tramwajem lub autobusem a w tle dresiarze trenują nowe nawoływania. Dodaj do tego odgłosy ulicy No chyba że mp3 w domu używasz ale to inna para kaloszy.

Komentarz

• Vitez
                        zło konieczne
                        • 2004
                        • 19804

Zamieszczone przez aptur
                        Jasne. Ta różnica ma szczególne znaczenie jak jedziesz tramwajem lub autobusem a w tle dresiarze trenują nowe nawoływania. Dodaj do tego odgłosy ulicy
                        Moze zacznij jakichs lepszych sluchawek uzywasz to glosy z ulicy i nawolywania przestana ci przeszkadzac w uslyszeniu roznicy?
                        Jest taki parametr w review sluchawek jak izolowanie tla.

Komentarz

• DoMiNiQuE
                          Pełne uzależnienie
                          • 2004
                          • 3548

Zamieszczone przez Vitez
                          Moze zacznij jakichs lepszych sluchawek uzywasz to glosy z ulicy i nawolywania przestana ci przeszkadzac w uslyszeniu roznicy?
                          Mowiac "lepsze" sluchawki masz na mysle te douszne wtykaji? Fakt, bardzo dobrze izoluja od otoczenia, ale w zamian uszkadzaja sluch.

Komentarz

• Vitez
                            zło konieczne
                            • 2004
                            • 19804

Zamieszczone przez DoMiNiQuE
                            Mowiac "lepsze" sluchawki masz na mysle te douszne wtykaji? Fakt, bardzo dobrze izoluja od otoczenia, ale w zamian uszkadzaja sluch.
                            Mam na mysli takie, ktore w wystarczajacym stopniu beda cie izolowac od otoczenia tak by slyszec muzyke a nie brzeczenie-czesto-zagluszane. Jak sie uprzesz to znajdziesz i takie nie niszczace sluchu (choc kazde sluchawki niszcza, glosniki tez, halas uliczny tez...).
                            Wybor nalezy do ciebie, ale jesli przywykles do halasu ulicy i jest to wygodna dla ciebie wymowka "bo nie slychac roznicy miedzy 128 a 192" to trudno sie mowi... jednak argument latwo podwazalny podales co do roznicy w jakosci kompresji.

Komentarz

• mattnick
                              Pełne uzależnienie
                              • 2006
                              • 1735

Zamieszczone przez DoMiNiQuE
                              w zależności jak głośno i czego słuchasz...poza tym ostatnio robili testy słjuchu u "dyskotekowo-mp3'owej" "młodzieży"...utrata słuchu na poziomie 40%...
                              30D, C 17-40 f4 , 50 f1.8, 70-200 f4 , 430 ex, oraz -=iii=<)
                              CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Komentarz

• DoMiNiQuE
                                Pełne uzależnienie
                                • 2004
                                • 3548

Zamieszczone przez mattnick
                                w zależności jak głośno i czego słuchasz...poza tym ostatnio robili testy słjuchu u "dyskotekowo-mp3'owej" "młodzieży"...utrata słuchu na poziomie 40%...
                                Ja mysle, ze taka mlodziez cierpi nie tylko na utrate sluchu

Fakt, ze to natezenie dzwieku wplywa niekorzystnie na sluch, ale sluchawki typu IN EAR jeszcze bardziej sie do tego przyczyniaja. Nie dosc, ze sa bardzo szczelne, to glosik wchodzi bardzo geboko do ucha i fale dzwiekowe z wieksza skutecznoscia oddzialywuja na bebenek. Czy jakos tak
                                Ostatnio edytowany przez DoMiNiQuE; 223.

Komentarz

Pracuję...