taaak. Ważne jest też sugestywne uzycie zoomu
X
-
Canon jakiś tam, bo lubię
Nie dla PS'a, mniejsze nie dla syfry.
Moje www
Zobacz mnie na GoldenLine...
...i na LinkedIn -
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
Ogólnie słoby jest motyw na fotografa.. Tylko fotografa.. Ważne jest by Nie tylko robić wrażenie
Ważna jest sposób w jaki sie intryguje Kobiety :P
Nigdy nie preferowałem podrywu na dużą armatę, toz to porażka jest...
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""Komentarz
-
-
A Ty też nie wydajesz się byc jeszcze w wieku, kiedy można sobie powiedzieć STOP - aberracje chromosomowe w moim nasieniu zabiją moje przyszłe dzieci!
Doświadczenie zdobywa sie całe życie... Jeśli sie dobrze zagra to i na Fotografa amatora można wyrwać niezłe modelki 8)
Chyba zaczynam sie przekonywać
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
""Artysta czy nie, fotograf zawsze jest sensualistą. Wzrok porusza się w świecie uczuć, a nie intelektualnych dywagacji""Komentarz
-
-
Komentarz
-
to rób to co pisałem... przyswiruj studio, kilka dobrych tekstów o artyźmie zawartym w świetle opływającym nagie ciało kobiety, który pozwala wydobyc to ukryte piekno... lub poezji płyncej z niewinnosci nagiego ciała pokrytego kroplami rosy uchwyconego na kliszy w delikatnym swietle poranka... i nie zebyś ja do aktów namawiał
a panny beda ci jadły z ręki...
wiem teksty porazka ale co ciekawe... im panna uważa sie za wieksza intelektualistke tym chętniej łyka takie bzdury bo na kompletne idiotki to nie działa
a wiem co mówie uwierz
Ostatnio edytowany przez Skipper; 6441.
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + AppleKomentarz
-
Własnie To jest to co tygrysy Powinny robić.. Tzn Przedstawiasz tutaj podstawowe zasady podrywu - żeby nie napisac uwodzenia...
Aparat jest tylko wabikiem - pokazujesz dzięki temu swój statut społeczny - im większa busola tym większe mozliwości finansowe. Reszta to inwencja Twórcza i intrygowanie
Ale satysfakcja jest gdy pozyska się nową (śliczną) modelkę do aktów
Moje skromne portfolio.
Mój fecebook'owy profil
-
To ja z takich low-endowych rozwiązań podpowiem 2:
-sprzętowo: najlepiej czarna puszka i dość długa lufa... 300D z gripem i 135mm M42 już nieźle działa(sprawdzone
(teraz mam dylemat czy kupić 50tkę AF do robienia zdjęć, czy 300mm M42 do ładnej prezencji......joke
-fotografia analogowa... Oprócz gadki o przysłonach, migawkach, świetle mówisz ze tylko z kliszą to prawdziwa fotografia, opowiadasz o przywiązaniu do tradycji etc- to też skuteczne..a nawet lepsze od tego powyżej, jeśli będzie odpowiednio użyte..
A co do studia... to nawet nie musi być twoje...wystarczy że możesz pochwalić się znajomością jakiegoś profi, a jeszcze lepiej jak możesz studio sobie od niego wypożyczyć
Choć sposób "na studio" jest w moim wypadku zbyt szczęśliwy...
btw: wątek dodaje do "ulubionych"...bo podawane tutaj info niezmiernie mi się mogą przydać
Puszka, kilka słoików, torba i plecak... Ale zdjęć nadal nie umiem robić...Komentarz
-
Komentarz
-
-
Hehe ;] dzisiaj w szkole trochę w szkole musiałem pofocić i jednak aparat który wyróżnia się z otoczenia lub też samą techniką robienia zdjęć człowiek się wyróżna to kobiety to jednak widzą. Jak człowiek tam klęczy, przykuca itd itd.
Ale powiem, że czasami jest miło jak podejdzie jakaś fajna dziewczyna i się spyta czy chciałbym jej fotkę zrobić :].
Ale i tak kumpel mnie dzisiaj rozwalił:
"Radzio ale ty masz .... dłuuugą lunetę".
W sumie jednak coś w tym Podrywie na fotografa coś musi być. Tylko wiadomo nie na każdą to działa, ale z całą pewnością focenie w oczach kobiety jest czymś na +.Canon 400d + kit + Sigma 70 - 300 APO + Canon 50 1.8
Moje zdjęcia
Radzio Jogger - mój blog
Redlog.pl - blog piłkarskiKomentarz
Komentarz