X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • DonBolano
    Początki nałogu
    • 2008
    • 331

Kilka obserwacji.. Wybrałem się wczoraj z moimi C 70-200 do parku Uczę się dopiero nowego aparatu i nowych obiektywów..Więc sporo się nachodziłem po parku, próbując różne ujęcia, różne kadry i tak dalej.. Spotkałem się z różnymi rodzajami spojrzeń:

1. Obojętne - Ot facet z aparatem robi zdjęcia.. co mnie to..
    2. Wielki strach w oczach - Matko.. Tylko, żeby mi nie zrobił zdjęcia..Boże uchowaj..
    3. Zainteresowanie - wręcz gapienie się na mnie - tak, żebym podszedł i zaproponował fotkę - niestety gimnazjum to troche za młode heh

Ogólnie wzbudziłem pewne zainteresowanie w okolicy parku.. Po trzech godzinach ręka drżała, ale kilka zdjęc się udało. Wklejać nie będę, bo to nie od tego wątek - mogę odesłać do mojej strony - www.donbolano.pl

Pozdrawiam..

A w niedzielę ide na plażę :P
    Na świat spoglądam przez armatę...

Komentarz

• Tezet-gdynia
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 1283

Ja ostatnio zostalem poproszony o zrobienie zdjecia nie swoim aparatem - no okej, widze ze lustro to dlaczego by nie ? No i slysze: No tutaj niestety na ekraniku nie widac, trzeba patrzec jak w starych aparatach. Zoom sie robi tutaj i ten guziczek sie naciska zeby zrobic zdjecie (Mialem ochote spytac gdzie sie naciaga film ale sie powstrzymalem ). Biore do reki, patrze D70 - eeee, zadna nowosc :P Ale niech bedzie. Zrobilem parze kilka strzalow, odchodze i slysze jak debatuja: eee, ladne ! Zna sie na rzeczy. A ja banan na ustach, wyciagnolem swoj aparat i porobilem jakies widoczki bo po to pojechalem w to miejsce :P

Myslicie ze bylem dyskretnie podrywany przez Pare ??
      www.tomasz-lis.pl

Komentarz

• DonBolano
        Początki nałogu
        • 2008
        • 331

Hehe.. Facet chyba po prostu lubi robic z ludzi glupkow Trzeba bylo zrobic na zlosc im, i zrobic zdjecia tylko dziewczynie :P - facet by sie poczul zazdrosny czy cos Albo zrobic nieostre i w ogole blee. :P

Komentarz

• FOTOGRAF
          Uzależniony
          • 2005
          • 762

Zamieszczone przez DonBolano
          Trzeba bylo zrobic na zlosc im, i zrobic zdjecia tylko dziewczynie :P

Canon? moze niedlugo!

Komentarz

• Nosferat
            Dopiero zaczyna
            • 2006
            • 41

Podchodzisz do dziewczyny i pytasz: Czy zechcialabys ozdobic moja tapete? (komputerowa rzecz jasna).
            Jesli spojrzy ci gleboko w obiektyw swymi pieknymi oczkami jest twoja.

Btw DonBolano pozdrawiam bazanta z miasta cebularzy, mile fotki
            pudelko z dziura

Komentarz

• DonBolano
              Początki nałogu
              • 2008
              • 331

Zamieszczone przez Nosferat

Btw DonBolano pozdrawiam bazanta z miasta cebularzy, mile fotki
              Hmm nie rozumiem.. dlaczego bażanta? To teraz tak na Ostrowiakow mówicie? Poza tym to Kalisz jest miastem cebularzy - przynajmniej tak ludzie w Ostrowie mówią.. Hehe.. Za dużo tych wersji..

Aha i dzieki za mile slowa

Komentarz

• Nosferat
                Dopiero zaczyna
                • 2006
                • 41

Zamieszczone przez DonBolano
                Hmm nie rozumiem.. dlaczego bażanta? To teraz tak na Ostrowiakow mówicie? Poza tym to Kalisz jest miastem cebularzy - przynajmniej tak ludzie w Ostrowie mówią.. Hehe.. Za dużo tych wersji..
                Czytanie ze zrozumieniem, polecam bo sie przydaje.
                pudelko z dziura

Komentarz

• DonBolano
                  Początki nałogu
                  • 2008
                  • 331

Im dluzej sie w to wpatruje, tym mniej kumam Hehe Dams e na looz na pare dni - moze zaczje za jakis czas..:P hehe..

Wracajac do tematu..Jutro ide z tele na plaze Zobaczymy hehe O zachodzie slonca do tego

Komentarz

• gunia1990
                    Uzależniony
                    • 2008
                    • 550

hm.. przypomniało mi się jak będąc na plaży o wschodzie słońca z moim tele to własnie mnie próbowano poderwać :d nie wiem czy dodałao mi ono atrakcyjności czy coś.. :d
                    galeria CB / ludzie... / picasa

Komentarz

• Nosferat
                      Dopiero zaczyna
                      • 2006
                      • 41

DonBolano, lepiej juz po zmroku z noktowizorem, w krzakach moga byc ciekawe akcje
                      pudelko z dziura

Komentarz

• Iras_PL
                        Bywalec
                        • 2008
                        • 190

Na podryw jakaś biała L'ka by się przydała, a jeśli kasy brakuje - tulipanek i battery grip to absolutne minimum

Muszę przyznać, że wątek funduje sporą dawkę śmiechu :wink:

Komentarz

• El_Chueco
                          Coś już napisał
                          • 2005
                          • 90

Zenujace - czytajac Was wydaje sie, ze macie jakeis problemy emocjonalne - takie emoludki z Lkami na szyi zamiast cięć na skorze od zyletki. Trzeba miec opdpowiednie podejscie.... a jak chcecie podupcyc - to wystarczy isc gdzies na jakas "dyskoteke" zasunac 200zlotowka na blat stolu i gotowe :P
                          GG: 559899

Komentarz

• terminator
                            Początki nałogu
                            • 2007
                            • 325

Zamieszczone przez El_Chueco
                            wystarczy isc gdzies na jakas "dyskoteke" zasunac 200zlotowka na blat stolu i gotowe :P
                            Kto tu ma 200 zł? Wszystko w sprzęt zainwestowane
                            __________________________________________________ ____
                            " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
                            chyba że... muszą zbudować drogę."

Komentarz

• nagor
                              Uzależniony
                              • 2007
                              • 522

Zamieszczone przez kropelka_ona
                              heh a kto tu kogo wini my też mamy taki odruch :P tzn ja napewno, tylko nie o dekolt chodzi
                              Kropelko ale to są natuaralne i prawidłowe odruchy - my w dekold a w na pupy (tak podejrzewam)

Zamieszczone przez kropelka_ona
                              khm heh po pierwsze dekolt dekoltowi nie równy, do sklepu weszłam przypadkowo i nie mam miseczki D, żeby można było na co sie gapić....

musze Cię zmartwić nie podrywałam, nie podrywam i nie mam najmniejszego zamiaru tego robić
                              Jak juz ktoś napisał nie musi być d aby był ładny i bylo na czym oko zawiesić a zreszta D nie jest aż takie atrakcyjne.. (bynajmniej dla mnie)
                              Wiec nie masz się czym martwić ze nie masz D

Zamieszczone przez chuckyy
                              Kolejna kobieta z obsesja na punkcie rozmiaru. Powiem Ci w tajemnicy - miseczka A moze byc (i czesto jest) duzo bardziej pociagajaca i podniecajaca niz miseczka D
                              Potwierdzam!!

Zamieszczone przez gunia1990
                              swoją drogą musiałabym spróbować poderwac jakiegoś faceta na foto :d a nóż widelec sie uda
                              Haha Ciekawe jak kobieta bedzie podrywać..
                              bo męskie podrywy już podły..
                              a kobiety chyba aż do tak prostych metod się nie zniżą..
                              Gunia masz jakieś pomysły?

Daj znać aby wiedzieć przed czym się bronić:P
                              Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 | Canon: 24-70 | 28 | 50 | 85 | 75-300 | 420EX |
                              zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Komentarz

• terminator
                                Początki nałogu
                                • 2007
                                • 325

Zamieszczone przez nagor
                                Gunia masz jakieś pomysły?
                                Gunia już podała: wstać o 3 rano - wtedy jest się jedyną laską na plaży;-)
                                __________________________________________________ ____
                                " W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
                                chyba że... muszą zbudować drogę."

Komentarz

Pracuję...