X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • piszczal
    Początki nałogu
    • 2006
    • 459

Zamieszczone przez Jac
    No to uwaga ;-)
    z godnie z nowa ustawa lustracyjna kazdy dziennikarz jest zobowiazany do zlozenia zeznania lustracyjnego

trzeb by dodac w regulaminie forum - rejestracja tylko po zlozeniu zeznania w IPN

mysle ze sady lustracyjne poradza sobie z milionami zeznan blyskawicznie
    dotyczy roczników przed 1973, ja się nie łapię, nie mialem szans współpracować ;-)
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Komentarz

• miszaqq
      Uzależniony
      • 2006
      • 678

Wszyscy jestesmy do lustracji !!

Ciekawy artykul, tudziez ciekawe komentarze pod nim, z tego co napisali to wynika ze wszyscy forumowicze/bloggerzy itdd. sa dziennikarzami a hazan to nawet redaktorem naczelnym <lol>, wiec zgodnie z nowa ustawa obowiazujaca w polskim k****-k****-stanie wszyscy forumowicze podlegaja obowiazkowi lustracyjnemu, wiecej ponizej:

EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Komentarz

• Viracocha
        Uzależniony
        • 2004
        • 853

Zamieszczone przez miszaqq
        Ciekawy artykul, tudziez ciekawe komentarze pod nim, z tego co napisali to wynika ze wszyscy forumowicze/bloggerzy itdd. sa dziennikarzami a hazan to nawet redaktorem naczelnym <lol>, wiec zgodnie z nowa ustawa obowiazujaca w polskim k****-k****-stanie wszyscy forumowicze podlegaja obowiazkowi lustracyjnemu, wiecej ponizej:
        No to chyba poproszę o azyl polityczny

Komentarz

• mruczek
          Bywalec
          • 2005
          • 240

Zamieszczone przez Raff
          Taa... A może wprowadzić dowody rejestracyjne aparatów Aparat urzędniczy wydatnie by na tym zyskał. Jak człowieka piorą na ulicy, albo okradną to wtedy Policja jakoś często bezsilna jest. Owszem czasem Policja bywa w porządku, ale ja jeszcze skażony mam umysł Milicją i ZOMO
          Może wprowadźmy jeszcze dowody na torby, obiektywy, markowe ubrania, komputery, telefony, odtwarzacze, rowery, radia samochodowe, fotele, walizki...
          No i oczywiście na portfele, ktore będą wielkości szafy SBeckiej

Komentarz

• piszczal
            Początki nałogu
            • 2006
            • 459

jestem z 1973 roku - nie podlegam
            aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Komentarz

• pat15
              Dopiero zaczyna
              • 2007
              • 23

Ja się też nie łapie na nic takiego
              EOS 30D | Canon 18-55 f/3.5-5.6 | Canon 15 Fisheye | | Canon 70-200 f/2.8 IS | Speedlite 430 EX | Plecak Fancier | Fox Tripod DT-140D |

Komentarz

Pracuję...