Nie wiem jak Wy Panowie, ja zakładam 5-letnia skarbonke na jakiś zacny telezoom i 1D mark VI :-)
X
-
-
Dla kolegów narzekających na wydatki: właśnie radio podało, że kursy akcji na wieść o przyznaniu Polsce organizacji ME poszły w górę. To znaczy, że pieniądze już w kilka godzin od początku spadły z nieba (zwiększyła sie pula środków dostępnych dla inwestorów=wzrost konsumpcji, płace itd). Tak będzie dalej :-D .Komentarz
-
Komentarz
-
W chwilę po ogłoszeniu wyników wig stał na poziomie ok +1,5, teraz jest na poziomie +0,47 więc to raczej chwilowy optymizm :-) . Ale fakt, że ta impreza powinna zwiększyć zainteresowanie zagranicznego kapitału naszym krajem.Dla kolegów narzekających na wydatki: właśnie radio podało, że kursy akcji na wieść o przyznaniu Polsce organizacji ME poszły w górę. To znaczy, że pieniądze już w kilka godzin od początku spadły z nieba (zwiększyła sie pula środków dostępnych dla inwestorów=wzrost konsumpcji, płace itd). Tak będzie dalej :-D .Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł
Komentarz
-
Ejjj Chłopaki, co się tu dzieje
Gdzie się podziewa wasz optymizm
Ja jestem za ME, nie myśle o kasie bo od tego są zawodowcy. Ja poprostu mam ochotę wybrać się na mecz na europejskim poziomie i to na moim własnym podwórku. Huraaaaa
Pewnie niedługo wybuchnie BATTLE na fotki z budowy obiektów ME
P.S. Zbierajmy kase na bilety i wykupmy te, które mają być przeznaczone dla naszych sąsiadów zza Odry. Taki rewańż za piłkę ręczną
Ostatnio edytowany przez szycho; 4850.EOS 40D+BG-2N/350D+BGE3; EFS18-55/3,5-5,6 II, C50/1,8, C100/2,8, T28-75/2,8, C100-400IS L, 430EX, DMIII, Lowepro Nova 4 AW/Rover AW II, RUP-43, Sherpa 600R/Phottix KB-1, MARUMI CPL DHG i inne gadżety...
www.tomaszszyszko.plKomentarz
-
w Polsce, to gdyby nawet ktoś nam zapłacił 1BLN EUR, zrobił promocję na całą galaktykę to i tak będę słyszał te same głosy. Źle, do ****, po co, okradną nas z pieniędzy, na pewno zawalą. Jak widać Platini i spółka mają o nas duuużo większe mniemanie niż swojscy malkontenci.
BTW, zastanawiam się, gdzie ci wszyscy krytycy rządu, który to sprawił się teraz schowają
P.S> zastanawiam się rownież dlaczego malkontenci nie potrafią docenić, że taka sytuacja zmusi naszych polityków do efektywnej i wytężonej pracy przez lata. Za darmo nam to dali.Komentarz
-
| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz
-
Kufa. Temat o ME a Wy z jakimiś Rydzykami wyjeżdzacie.
Mnie mimo wszystko ta wiadomość nie rozradowała. I niechodzi tylko o typowo Polską mentalność, ale o przekonanie do naszej organizacji. Czymś tak prestiżowym miały być wybory Miss World. I co z tego wyszło? Wiadomo. My po prostu tak mamy: potrafimy jedynie w partyzantce lub za granicą.Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=Komentarz
-
Coś w tym jest. Nigdy nawet przez moment nie wierzyłem w to, że UEFA powierzy nam organizację ME. Wielki szacunek dla ludzi, którzy nigdy nie zwątpili i robili wszytko, żeby to marzenie stało się rzeczywistością.Kufa. Temat o ME a Wy z jakimiś Rydzykami wyjeżdzacie.
Mnie mimo wszystko ta wiadomość nie rozradowała. I niechodzi tylko o typowo Polską mentalność, ale o przekonanie do naszej organizacji. Czymś tak prestiżowym miały być wybory Miss World. I co z tego wyszło? Wiadomo. My po prostu tak mamy: potrafimy jedynie w partyzantce lub za granicą.
Jednak dzisiaj, kiedy dowiedziałem się jaki jest werdykt pomyślałem - kurcze, chyba jednak nie podołamy... Będą przetargi, odwołania od przetargów, później odwoływanie przetargów i rozpisywanie nowych. Na dodatek źle sporządzane umowy, błędy i niedopatrzenia... Polacy to potrafią. Ale... może się mylę. Bardzo chciałbym się mylić.
BTW - ktoś wczęsniej pytał czy można w tym kraju postawić szybko hotel. Ktoś z Poznania na pewno poda ile dokładnie zajęło wybudowanie Sheratona przy Caponierze
| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz
-
-
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...Komentarz
-
Komentarz
-
Zdolność do przypisywania sobie nie swoich zasług to jedyna rzecz, która PiSowi wychodzi fantastycznie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Cytowane z forum interii:
"25 stycznia 2005 roku rząd polski przyjął uchwałę,
popierającą zorganizowanie przez Polskę wspólnie z
Ukrainą piłkarskich ME w 2012 roku. W podjętej
uchwale Rada Ministrów zadeklarowała współpracę z
PZPN w zakresie organizacji turnieju. Minister
spraw wewnętrznych i administracji przedstawił
gwarancje w zakresie zapewnienia bezpieczeństwa
uczestnikom ME. Sześć dni później PZPN oficjalnie
zgłosił do UEFA kandydaturę Polski do organizacji,
wspólnie z Ukrainą, turnieju finałowego mistrzostw
Europy w 2012 roku. Podobny wniosek złożyła
federacja ukraińska. W obu dokumentach znajdowały
się adnotacje, że organizatorem ME będą wspólnie
Polska i Ukraina."
To chyba mówi samo za siebie.| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz
-
słuchaj, mam daleko do tego aby być zwolennikiem obecnego rządu, ale nie rozumiem ludzi, którzy mają klapki na oczach. Od półtora roku to PISowski rząd i minister w najważniejszej fazie realizowali ten projekt. To co powyżej mówi samo za siebie, ale nie to co próbujesz usłyszeć.
P.S> I jak na razie jest to jego (rządu) największy sukces na arenie międzynarodowej. Nie da się tego zaprzeczyć.
P.S2> co oczywiście przeszkadza tym, którzy myślą fanatycznie. Stąd marudzenia dużo więcej. Głupio się przyznać?
P.S3> czekam na głos zza oceanu
jak takiemu buraczanemu i chamskiemu krajowi można było dawać taką wspaniałą i ważną imprezę. Skandal, co teraz powiedzą zawiedzeni widzowie reality show 
P.S4> no chyba, że nagle się okaże że to dupiasta impreza dla jaskiniowców i nikomu na nej nie zależało
Komentarz
-
Nie wiem co wg Ciebie próbuję usłyszeć. Obecny rząd swoimi poczynaniami na arenie międzynarodowej robi nam tylko wstyd i wielkie dzięki, że UEFA na to nie zwróciła uwagi.słuchaj, mam daleko do tego aby być zwolennikiem obecnego rządu, ale nie rozumiem ludzi, którzy mają klapki na oczach. Od półtora roku to PISowski rząd i minister w najważniejszej fazie realizowali ten projekt. To co powyżej mówi samo za siebie, ale nie to co próbujesz usłyszeć.
Minister sportu - jak najbardziej - był zaangażowany i dzięki mu za to.
Wg mnie większa zasługa tutaj Listkiewicza, którego osobiście nie znoszę, PZPNu i prezydentów miast, którzy starali się jak najbardziej eksponować walory swoich miast.| Canon 16-35 2.8 | Canon 24-70 2.8 | Canon 70-200 4 | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 LKomentarz

Komentarz