Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
hehe ja tez licze ze k750i poradzi sobie
w sumie konkurs super pomysl
jedno ze duzo od wygranej zdjecia zalezy od komorki jaka sie ma
picia czy ja mamy komy z af , wb, makro i lampa i 2MP lub wiecej
a jak ktos ma nokie z roz VGA no to troszke lipa6D 30D 35 85 70-200 430EX
PozdrawiamKomentarz
-
-
do kamerki to nie wiem ale gdyby ktos potrzebowal szklo tele do komorki to nie ma sprawy http://mobile.brando.com.hk/MobilePhoneTelescope.phpKomentarz
-
-
Mówiłem, że komórki z foto nie mamdo kamerki to nie wiem ale gdyby ktos potrzebowal szklo tele do komorki to nie ma sprawy http://mobile.brando.com.hk/MobilePhoneTelescope.php
Dlatego mam zamiar zrobić kamerką internetową z balkonu (transfer prosto do laptopa
) i przydało by się tele. Bo ino szeroki kąt mam :grin:
Jakoś to będzie.Komentarz
-
No to odpadam bo moja komora nie ma "aparatu". Nie po to kupowalem 5D zeby fotki komora robic :wink:
Chyba, ze rzeczywiscie zdjecia z kamerki internetowej beda akceptowane.Komentarz
-
-
Przecież można pożyczyć na chwilę od kogoś.
No i co do jakości aparatu w telefonie to raczej nie będzie to istotne - pomysł na zdjęcie będzie się najbardziej liczył.Komentarz
-
eeee tam .. liczyłem, że mój k800 powili jakością wszystkie inne fotki i konkurs będzie mój .. hehehhe
Komentarz
-
Komentarz
-
Też cos pstryknę,5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..Komentarz
-
mysle, ze i ja sie zalapie... szybki konkurs szybka decyzja...
dzisiaj zrobie zdjecie moja v3 albo pozycze k800
sie zobaczy...
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:Komentarz
-
nie po to kupowałem sobie lustro zeby pykac zdjecia komóra i jeszcze z takowa opcja nie posiadam bo do robienia zdjec dla mnie jest aparat a do filmów kamera
Komentarz
Komentarz