X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez CamelXP
    KKM to KLUB, a u nas jest forum. Różnica taka, że klub ma władze
    Kolega wyżej już wyjaśnił. A u nas jest Stowarzyszenie UAC (Użytkownicy Aparatów Canon) - te trzy literki UAC mamy na identyfikatorach. Poziom możliwości władzowych taki sam jak KKM .

Komentarz

• Alien_76
      • 2007
      • 11

Zamieszczone przez kedar6890
      Ta miejscowośc to Nowe Miasto Lubawskie.W połowie drogi między Olsztynem a Toruniem.
      Ja tam zainteresowany jestem jakbyś coś organizował

Komentarz

• kedar6890
        Bywalec
        • 2004
        • 107

Termin jest do dogadania.Za wynajęcie studia nic nie chcę. Do dyspozyzji 8 lamp Elfo.Plenerki też ciekawe.W promieniu 100 metrów od studia 2 hotele i 3 knajpki.

Komentarz

• Lesio'73
          Dopiero zaczyna
          • 2006
          • 38

Zamieszczone przez kedar6890
          Termin jest do dogadania.Za wynajęcie studia nic nie chcę. Do dyspozyzji 8 lamp Elfo.Plenerki też ciekawe.W promieniu 100 metrów od studia 2 hotele i 3 knajpki.
          No ale jakoś tych ośmiu jezior doliczyć się nie mogę... no chyba, że zaanektowałeś do celów reklamy Partęczyny, Bachotek itd.

Żarty, żartami ale miejsce polecam - w sumie na niewielkiej przestrzeni praktycznie każdy znajdzie coś dla siebie: trochę zabytków, malownicza rzeka, stary cmentarz i park, resztki kolei, wzgórza dookoła. No i te jeziora też niedaleko...

Kedar, jak tylko spiknę się z rodziną to zaraz Cię wytropię. NML wielkie nie jest więc wspólnych znajomych mamy z pewnością
          5d MkII

Komentarz

Pracuję...