Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Vitez
    zło konieczne
    • 2004
    • 19804

Zamieszczone przez Auwo
    Zamieszczone przez Vitez
    Zamieszczone przez Kamila
    Zamieszczone przez Auwo w swej stopce
    koszulka The Power Of L Lens - do kneblowania ryja popaprancom
    No tak... znowu wylazło siano z butów....
    Qrcze... szkoda ze mnie to ominelo... bylby powod do drugiego punktu karnego .
    mozesz mi wkleic nie ma problemu - ale daj tez karnego wszystkim ktorzy brali czynny udzial w ataku
    Zacytuj czyja wypowiedz stoi na rownym lub gorszym poziomie kultury w odniesieniu do twojego "kneblowania ryja popaprancom" to wtedy nie omieszkam dac rowno i sprawiedliwie .
    Mozna sie nasmiewac kulturalnie i/lub w lagodny sposob, a mozna tez i wyjechac z grubej rury sypiac sloma dookola... pomysl o tym .

Komentarz

• Auwo
      Uzależniony
      • 2004
      • 928

Vitez, jak zwykle masz racje szefie - a ze sloma przynajmniej cieplej w nogi i przynajmniej czlowiek nie przemarza do mozgu jak co niektorzy a moze raczej do miejsca na mozg.

jesli masz kaprys i chec na wlepienie mi ostrzezenia to zrob to - ********a jest ta czerwona kreseczka.
      tylko mi nie pisz za chwile, ze ********e to wulgarne slowo - bo bedziuesz w wielkim bledzie - juz nauczyciele w szkolach podstawowych w klasach nauczania poczatkowego uzywaja takich slow

a propos nasmiewania - a jest z czego sie nasmiewac ???

pozdrawiam
      Amen

Komentarz

• tpop
        Pełne uzależnienie
        • 2004
        • 1465

Zamieszczone przez Auwo
        juz nauczyciele w szkolach podstawowych w klasach nauczania poczatkowego uzywaja takich slow
        sorry ze wtrące ale z tego akurat nie wynika ze nie jest to wulgarne
        photography is like feeding heroin, its highly addictive

Komentarz

• Auwo
          Uzależniony
          • 2004
          • 928

Zamieszczone przez tpop
          Zamieszczone przez Auwo
          juz nauczyciele w szkolach podstawowych w klasach nauczania poczatkowego uzywaja takich slow
          sorry ze wtrące ale z tego akurat nie wynika ze nie jest to wulgarne
          mialem dopisac , ze uzywaja takich slow jako okreslenie czegos fajnego itd itp - pewna pani nauczycielka powiedziala mi ostatnio, ze wyraz ten ma juz nawet swoje miejsce w najnowszym slowniku.

Komentarz

• Tomasz Golinski
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 8623

Żal mi tej nauczycielki i układających słownik. Ja zaliczam się do konserwatywnych moderatorów...

Muszę przyznać, że Twoja reakcja i we mnie wzbudza "kaprys" wstawienia ostrzeżenia. To, że inni przesadzili w naśmiewaniu się, nie oznacza, że można agresywnie atakować.
            30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
            Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Cychol
              Początki nałogu
              • 2005
              • 398

Zamieszczone przez Vitez
              Zamieszczone przez Kamila
              Zamieszczone przez Auwo w swej stopce
              koszulka The Power Of L Lens - do kneblowania ryja popaprancom
              No tak... znowu wylazło siano z butów....
              Qrcze... szkoda ze mnie to ominelo... bylby powod do drugiego punktu karnego .
              Sorry Vitez ale jesteś niesprawiedliwy, czerwone paseczki powinieneś już dawno dołożyć tym, którzy za wszelką cenę chcieli obrazić Auwo i wywołać właśnie taką reakcję. Zresztą gdybyś Ty był kupującym zamknął byś ten wątek już dawno kasując posty.
              pozdrawiam

Komentarz

• DoMiNiQuE
                Pełne uzależnienie
                • 2004
                • 3548

dajcie spokoj panowie i wyluzujcie...
                ...i tak dobrze, ze na tej koszulce nie ma napisu The white power of L Lens

Komentarz

• Auwo
                  Uzależniony
                  • 2004
                  • 928

Tomasz Golinski, czyli mam sobie pozwolic "wejsc na glowe"
                  to tak samo jakby sie ktos smial z Ciebie i Twojego podpisu.
                  Cos jest nie tak panie Moderatorze.

Pozdrawiam

[ Dodano: 02-03-2005 ]
                  [DoMiNiQuE], a powino byc The white power of red L lens

Komentarz

• Tomasz Golinski
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 8623

Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
                    ]The white power of L Lens
                    Taką koszulkę bym zamówił... gdybym miał taki lens Tylko, że L-ki robią Japończycy

[ Dodano: 02-03-05, 00:24 ]
                    Auwo, nie pozwolić sobie wejść na głowe, ale niekoniecznie odpisywać takim tekstem. Wszyscy uczestnicy pyskówki zostali upomnieni i to chyba starczy.
                    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

Komentarz

• Auwo
                      Uzależniony
                      • 2004
                      • 928

Tomasz Golinski, zauwaz, ze i tak dlugo nie reagowalem na te bzdety - ale kazdy ma jakas granice cierpliwosci i opanowania - moja w penym momencie zostala przekroczona.

Komentarz

• Tomasz Golinski
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 8623

Zgadza się. Rozumiem, że te komentarze mogły wyprowadzić z równowagi. Dlatego proponuje zamknąć ten temat.

Komentarz

• Auwo
                          Uzależniony
                          • 2004
                          • 928

w pelni sie z Toba zgadzam

Komentarz

• amotax
                            Dopiero zaczyna
                            • 2004
                            • 47

Zamieszczone przez Auwo
                            Vitez

jesli masz kaprys i chec na wlepienie mi ostrzezenia to zrob to - ********a jest ta czerwona kreseczka.
                            tylko mi nie pisz za chwile, ze ********e to wulgarne slowo - bo bedziuesz w wielkim bledzie - juz nauczyciele w szkolach podstawowych w klasach nauczania poczatkowego uzywaja takich slow
                            sorry Panowie:
                            -kultura jest JEDNA
                            -słoma też
                            - i NIE TRZEBA swoich dzieci do Takich szkół wysyłać
                            - i NIE TRZEBA po takich argumentach przechodzić do porządku dziennego ani przyjmować ich jako swoje własne...
                            50D; 70-200 4L; 17-40 4L; LowePro (na brzuchu).

Komentarz

• Kamila
                              Coś już napisał
                              • 2004
                              • 74

Wiem, że wcześniej zagalopowałam się... mogłam zostawić tylko swój pierwszy post. Nie wspominać o koszulce w stopce, ale tego już nie zmienię. Natomiast jeżeli chodzi o moją reakcję na to co Auwo miał napisane w stopce to nie żałuję jej i prawdę mówiąc miałam jeszcze ochotę coś tam o mózgu wspomnieć
                              Znam Auwo bardzo długo i wiem, że kawał hmmm mało kulturalnego człowieka z niego. Kiedyś pojechał ostro po mnie tylko z tego powodu, że mieszkam w Niemczech, bo według niego każdy kto mieszka w Niemczech jest "zniemczonym Polaczkiem"....
                              Jeżeli uważacie, że go obraziłam to możecie mi dać ostrzeżenie, jest mi to obojętne, ale mam małą prośbę, żeby w tabelce "powód" dopisać dlaczego była taka moja reakcja, bo nie chcę być źle odebrana, bo przecież normalnym ludziom takich rzeczy nie mówię...

Ale z drugiej strony to jest hyde park i różne dyskusje są tu prowadzone w innych działach tego nie będzie, bo na szczęście na tym forum istnieje opcja "ignoruj"

P.S. Vitez nie przejmuj się, jestem pewna że prędzej czy później druga okazja się nadarzy
                              www.kamilaszczesniak.com

Komentarz

• Czacha
                                fotograf
                                • 2004
                                • 4868

jak dzieci z przedszkola... wstydzcie sie
                                a ty vitez skoncz straszyc czerwonymi krececzkami.... idz je wystaw na allegro albo cos...

nie wolno pisac ryj, **** czy fiut? dzizaz... od kiedy to przestepstwo? bulwersuja cie takie slowa?

rece opadaja po prostu...

[ Dodano: 2005-03-02, 07:45 ]
                                ooops... napisalem zakazane slowa - dostane czerwona kreseczke...
                                https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

Pracuję...