Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Auwo
    Uzależniony
    • 2004
    • 928

Kamila, moze juz przestan dolewac oliwy do ognia - bo nie ma to najmniejszego sensu. Co do naszej znajomosci to nie powiedzialbym abysmy sie znali, a co dopiero dlugo.
    I nie pisz takich farmazonow zeby sie teraz wybielic. Zaczynasz po kims jezdzic a teraz w tyl zwrot i strzalka tylnymi drzwiami. Mam wielu znajomych ktorzy mieszkaja w Niemczech i innych krajach i absolutnie mi to nie przeszkadza - tamta sprawa dotyczyla tylko i wylacznie Twojej osoby - wiec nie uogolniaj.

Czacha,

chyba bedzie trzeba zaczac pisac ą i ę , uch i ach zeby kresek nie zbierac

odnosze wrazenie , ze Vitez byl w szkole przesladowany przez swoich rowiesnikow tzn byl tym kolesiem ktory dostawal cyrklem po glowie, a teraz za wszelka cene usiluje sie odgryzc - ale to nie sa juz ci sami koledzy co w szkole.

pozdrawiam

Komentarz

• Kamila
      Coś już napisał
      • 2004
      • 74

Auwo, nie próbuję się wybielić, przecież napisałam, że nie żałuję tego co napisałam Wcale nie uogólniam, te słowa nie dotyczyły tylko mnie mam jeszcze cytaty z zanzibarium no ale nieważne...
      Pół roku może i długo, może i krótko jak kto woli

Bez odbioru
      P.S. Nie musisz się ukrywać, bo ja już skończyłam
      P.S.2 A teraz "ignoruj" żeby Twoich głupot nie czytać
      www.kamilaszczesniak.com

Komentarz

• Spontan
        Bywalec
        • 2004
        • 182

no i sie wszyscy pokłócili... masz ci los

Komentarz

• Tomasz Golinski
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 8623

Zamieszczone przez Czacha
          nie wolno pisac ryj, **** czy fiut? dzizaz... od kiedy to przestepstwo? bulwersuja cie takie slowa?
          Jest to po prostu niekulturalne... i jako przejaw chamstwa, jest sprzeczne z regulaminem.
          30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
          Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Vitez
            zło konieczne
            • 2004
            • 19804

Zamieszczone przez Tomasz Golinski
            Zamieszczone przez Czacha
            nie wolno pisac ryj, **** czy fiut? dzizaz... od kiedy to przestepstwo? bulwersuja cie takie slowa?
            Jest to po prostu niekulturalne... i jako przejaw chamstwa, jest sprzeczne z regulaminem.
            I wlasnie dizwi mnie ze Moderator Czacha sam nie zna regulaminu. Slownictwo moze byc rozne, ale zastosowane wobec innych osob jest juz chamstwem... a o chamstwie jest wyrazny punkt w regulaminie.

Btw Auwo pseudosmieszne proby jezdzenia po czyims dziecinstwie tez sa chamskie wiec daruj sobie .

Komentarz

• Auwo
              Uzależniony
              • 2004
              • 928

Vitez, sorry

a propos chamskich odzywek w stosunku do innych osob
              moj podpis nie byl skierowany do zadnej osoby bezposrednio - nie wiem skad takie oburzenie u pewnej forumowiczki.

proponuje zamknac watek - ta dyskusja jest bez sensu i do niczego nie doprowadzi i proponuje rowniez aby wszelkie sprawy nie zawiazane z tematyka forum zalatwiac na priv

pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...