X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Rafal913
    Bywalec
    • 2007
    • 115

Ja miałem wielki dylemat co kupić:

Canona 400D czy Nikona D80.

Jak widać staneło na 30D

Czytałem i widać co przyszło -> czyt. wieszające się 30D
    Ostatnio edytowany przez Rafal913; 11263.

Komentarz

• Tomasz1972
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 3042

O ile dobrze pamiętam, to ktoś na forum fotopolis podlinkował jakiś wątek z CB , wszedłem i zostałem

Komentarz

• RNz
        Uzależniony
        • 2007
        • 708

A ja miałem problem z error 99 i chciałem się dowiedzieć co to za cholerstwo - google coś tam wyrzuciło, m.in CB. Dłuuuugo czytałem bez rejestracji, ale i na mnie przyszła kolej.
        No i jest dowód na to, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło (przynajmniej dla mnie) :-)

Komentarz

• sniper88
          Pełne uzależnienie
          • 2007
          • 1156

Ja szukalem jakis porownan 400D, K100D i D40, sklanialem sie bardziej do Canona wiec zarejestrowalem sie i zalozylem watek z pytaniem tutaj a nie na zoltym forum..i zostalem
          WWW | 500px | IG
          Semper in altum

Komentarz

• Tomasz Golinski
            Pełne uzależnienie
            • 2004
            • 8623

Ja wszedłem pośrednio

Na plfoto dostałem informację od Czachy o forum jego grupy foto, a na tym forum z kolei przy okazji Wasia-ware ktoś rzucił link do 20-stronowego wątku tutaj...
            30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
            Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• Bahrd
              Pełne uzależnienie
              • 2007
              • 3053

A ja - naiwnie - chciałem się dowiedzieć czy: http://canon-board.info/showthread.php?t=21309
              Nawiasem mówiąc - sam sprawdziłem. Jednak się "pomylił": tzn. sama sylwetka leżącego Chrystusa jest OK, jeśli fotografować ją przy ogniskowej ok. 200 - 250mm (na FF ), ale niestety odpowiadająca tym ogniskowym perspektywa nie pasuje do katafalku.
              Co, jak sądzę, niczego dziełu nie ujmuje...
              EOS - conditio sine Kwanon...

Komentarz

• GOOFY
                Dopiero zaczyna
                • 2008
                • 34

Ja tuż po kupnie a520,szukałem jakiegoś forum o Canonach,długo tylko czytałem nawet zarejestrowany nie byłem-zarejestrowałem się niedawno bo nie zgadzałem się z jakąś wypowiedzią i chciałem o Tym napisaćDodam tylko,że jak raz spróbowałem Canona to tak już zostało

Komentarz

• Tezet-gdynia
                  Pełne uzależnienie
                  • 2008
                  • 1283

Chcialem kupic 300D, szukalem roznych ofert, stwierdzilem ze musi byc z tego samego miasta lub blisko bo poczta mogla by zrobic kuku podczas transportu, no i trafilem na uzytkownika ktory tutaj sprzedawal A jak tu trafilem to postanowilem tu zostac i jak narazie nie zaluje
                  www.tomasz-lis.pl

Komentarz

• Vitez
                    zło konieczne
                    • 2004
                    • 19804

Hazan wieki temu zaspamował pl.rec.foto.cyfrowa że powstaje takie forum. Z ciekawości wszedłem dość szybko (stąd userid 18 ) i zostałem.

Komentarz

• Thunder
                      Początki nałogu
                      • 2005
                      • 307

Ja szukałem opini na temat Canona A60 którego miałem zamiar zakupić. Wygooglalem i trafiłem na Cyberfoto a stamtad poprzez jakis link tutaj
                      Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

| ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Komentarz

• robgr85
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1719

Zamieszczone przez Tomasz Urbanowicz
                        Witam

Starałem sobie przypomnieć jak pierwszy tu trafiłem i za pierona nie mogę
                        Jak było z Wami?
                        ja też nie potrafię sobie przypomnieć... prawdopodobnie przez google... ale przy jakiej okazji to nie wiem...
                        Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• paolo67

Pierwszy raz (bez rejestracji) po zmianie z analoga na 350D - szukałem informacji o "różnicach" w podejściu do robienia zdjęć analogiem i cyfrowym lustrem. W tym roku już na poważniej po ostatecznym podjeciu decyzji o rozbudowie systemu i przejściu z robienia zdjęć w jpg na RAW-y. No a tu kopalnia wiedzy jak ktoś chce czytać.

Komentarz

• schuvi
                            Bywalec
                            • 2007
                            • 197

Calkiem przypadkiem, zakupilem trzecia cyfre z rzedu, i bylo to cialo Canona, dlatego poczolem szukac jakichs pokoi na necie.
                            Musze przyznac ze spodobalo mi sie tu przez obszerne zasoby roznych info, i masa uzytkownikow tez przemowila do mnie ze jednak musi byc tu ciekawie.
                            I tak sobie jestem;-)
                            -40D + -BG E2N + -EF50 f1.4 + -EFS17-55 f2.8 IS USM + -EF24-105 f4L IS USM + -EF70-200 f2.8 IS USM + peedlite 430EX+580EX + 2xanDisk-III 4gb + owe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8)

Komentarz

• asdfasfd
                              Zablokowany
                              • 2007
                              • 341

pl.rec.foto to jakaś grupa dyskusyjna? Strona? Jak na to wejść? Coś nic nie mogę znaleźć, tylko coś na gazeta.pl 0.o

Komentarz

• Algier
                                Bywalec
                                • 2004
                                • 234

Ja tu trafiłem po zakupie canona G3
                                M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
                                20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
                                580EXII​
                                055XPROB | 488rc2

Komentarz

Pracuję...