X
-
-
Komentarz
-
Kupiłem 350d kilka lat temu, żeby coś dowiedzieć się więcej na jej temat wpisałem forum canon i tyle
ot cała historia :P
Komentarz
-
O ile mnie pamięć nie myli szukałem przez google jakiś informacji na temat luster canona jeszcze za czasów mojego byłego fuji602z...40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszamKomentarz
-
A ja dla odmiany użyłem wyszukiwarki z onetu hehehehe
Szukałem jakiś informacji o cyfrowych lustrach canona, ponieważ wszyscy moi znajomi gorąco przekonywali mnie do nikona
W ten sposób stałem się odmieńcem i dobrze mi z tym...
5D + BG-E4 / 70D + BG-E14 / 40D + BG-E2N / 24 L TS-E / 24-105 L / 100-400 L / 50 1.8 / 10-18STM / Benro C-269M8 +B1 / YN600EX-RT + YN-E3-RTKomentarz
-
Komentarz
-
Gdy chciałem kupić aparat, przeglądałem p.r.f.c, znalazłem linka i teraz czytam.puszka, szkieko i błyskotkaKomentarz
-
Ja wszedłem i zostałem 8)8)8)."Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
-
No i ? Że mało postów ? Zarejestrowałem się i czytałem, czytałem, czytałem. Nie trzeba ciągle pytać o to samo, większość informacji można znaleźć przeszukując forum... Teraz postanowiłem sie ujawnić, kiedy w się zdecydowałem na konkretny system i wiedziałem, że tutaj zostaję
Komentarz
-
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Komentarz
-
wyszukiwarka google
EOS 350D, EOS 30D, Canon 50 f 1.4 Canon 24-70 f 2.8 Canon Speedlite 580 EX II
Galeria http://www.grzegorzskiba.comKomentarz
-
a ja wahałem się pomiędzy 400D a D80, trochę poczytałem, pogooglowałem i trafiłem tutaj, i tak już zostało
Komentarz
-
Myślałem o zakupie pierwszej cyfrówki - oczywiście lustrzanki. Gdzieś - nie pamiętam - przeczytałem że na "CB" są oferty sprzedaży. Oczywiście skrót "CB" - co to jest i z czym się to je!? Nie miałem pojęcia, ale zacząłem szukać odpowiedzi. Pare dni zajęło mi znalezienie odpowiedzi. W końcu znalazłem - chura!!! Ale nie od razu się zalogowałem. Trwało to jakieś trzy miesiące, zanim przekonałem się że chcę tu zostać. No i ... jestem. To jest TO!!!
Pozdrawiam Tomek.
P.S. Cieszę się :-D że jestem z Wami.Umiejętność wykorzystania w pełni tego co posiadamy jest wspaniałym darem, który otrzymujemy z rąk stwórcy.
Tomek S.
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz