Są serwisy oferujące darmową przestrzeń na dysku i subdomenę, lecz jest to uciążliwe pod względem reklam umieszczanych przez ten serwis i jakość nie jest taka sama jak w wypadku wykupionego hostingu.
X
-
-
za darmo można konto na ovh założyć. 60MB na stronę, obsługa bazy MySQL i PHP oraz co ważne brak reklam. Niestety 60MB na zdjęcia to małoKomentarz
-
-
C 50D + C 50 1.8 + C 17-85 IS USM + LowePro SlingShot 200AW + tanie gadżetyKomentarz
-
ovh to nie jest taki zły pomysł, pod warunkiem, że zdjęcia będziemy wstawiać z zewnątrz. chyba powinno dać się postawić wordpressa, który bez problemy wstawia zdjęcia np z picasy (pół mojego blogu jest tak zrobiona).życie zaczyna się po 50tce (najlepiej f1.2L) | www.arturbukowski.comKomentarz
-
No i niestety wszystko się posypało :-(. Nie zaglądałem na ovh od dawna, a tam niespodzianka na stronie głównej - darmowych kont już nie rejestrują.Komentarz
-
Polecam www.vel.pl
Nie drogo i pewny serwer nigdy nie miałem żadnych problemów.
Poza tym mają coś dla nowych użytkowników:
Każde założone i opłacone konto BOX.01 z Twoim kodem to dodatkowe 3 miesiące opłaconego abonamentu dla Ciebie, a 25% zniżki dla osoby która zdecyduje się skorzystać z tej promocji. Tak więc zyskują wszyscy.Komentarz
-
stary fajny serwer ale juz bez darmowych kont. Osobiscie mam tam strone od chyba 4lat i nigdy nie mialem zadnych problemow (:6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4Komentarz
-
Mialem tak kiedys strone oparta o PHP. Wszystko bylo fajnie, pieknie, do czasu az mi cudownym sposobem basa danych MySQL nie zniknela. Odzyskac sie jej nie udalo, bo moje maile do administratora pozostawaly bez odpowiedzi. Wiadomo, kto by tam chcial wspierac darmowa usluge.
Natomiast co do platnego hostingu, od dawna korzystam z webd.pl, ktory moge z czystym sumieniem polecic. Najmniejszych problemow od lat, szybkie wsparcie techniczne, rozbudowany cPanel. Naprawde przyzwoity hosting."C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”Komentarz
-
Komentarz
-
Nie wiem. Dostałem taką ofertę. Za 2010 .r za swoją domenę już zapłaciłem, więc pewnie dlatego. O ile wiem, to za przedłużenie na 2-3 lata jest o wiele taniej.Kto tam znów rusza prawą? Lewa! Lewa! Lewa!Komentarz
-
Komentarz
-
No i to jest odpowiedz z biura obsługi i zaznaczam przy transferze 10 do 12 domen z przedłużeniem na 2 3 lata otrzymałem te zniżki. Więc dalej nie kumam jak mogłeś tam otrzymać taką cene jak pisałeś wcześniej.
"W takim razie możemy zaproponować ceny odnowienia za 80 zł netto dla domen .pl natomiast transfer domen .com jest
płatny i wiąże się z odnowieniem na rok. Koszt transferu domen globanych (.com itp) to 59 zł netto natomiast późniejsze
odnowienie możemy zapropononować za 45 zł netto."Komentarz
-
-
Kiedyś (3 lata temu) działało "normalnie", nic specjalnego--ceny były dobre a jakość średnia w tym segmencie. Co się tam teraz dzieje nie wiem, ale nie słyszałem głośnego narzekania.Komentarz
Komentarz