Ani się nie wiję ani nie jestem pod ścianą. Myślę, że znacznie lepiej niż podpowiadanie będzie jak sam dojdziesz do właściwego wniosku. Z całym szacunkiem ale jeśli chodzi o Twoje fotograficzne osiągnięcia ( nie tylko ślubne ) to jesteś tam gdzie piszesz, czyli w okolicach przedszkola. W pewnych sytuacjach argumentacja „bo tak” jest jedyna. :-D
X
-
-
Ale do jakiego wniosku? Zadałem dwa proste pytania, odnośnie Twoich mądrych wywodów, na żadne nie byłeś łaskaw odpowiedzieć, natomiast piszesz o wyciąganiu wniosków. Już chyba sam nie nadążasz za tym co wypisujesz.
Argumentacja "bo tak" jest jedyna tylko dla tych którzy nic nie mają do powiedzenia w temacie. Piszesz o denaturacie, nocniku, przedszkolu, odnosisz się do uniwersalnych zasad, nie potrafiąc jednocześnie żadnej z nich nazwać ani wymienić, nie potrafisz uzasadnić ani jednego słowa, co utwierdza mnie w przekonaniu że jedyne co Cię interesuje to puszczanie głośnych bąków chyba dla samej radości z reakcji otoczenia. Chcesz się tak zabawiać, masz do tego prawo, jednak poziom zabawy wiele mówi o samym zabawiającym się. Do tej pory myślałem że zdjęcia jakie pokazujesz to jakaś marna prowokacja i masz niezły ubaw z komentarzy, po prezentacji zasobu wiedzy jaki posiadasz zmieniłem zdanie. Z całym szacunkiem ale nie specjalnie Twoja opinia mnie interesuje, nie reprezentujesz sobą niczego co było by warte uwagi.Ostatnio edytowany przez pank; 15979.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Miło mi z tego powodu.:-D
Wracając do sedna czyli tytułu wątku Czego pragną klienci ślubni? to może ja zadam dość istotne pytanie czy ktoś wie czym się różnią spodnie damskie od męskich? I uprzedzę ewentualną odpowiedź, że nie chodzi mi o sposób zapinania.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Zamieszczone przez pawelsza ja zapytam ,niejako ponownie i nieśmiało - czy w wawie jest takie jebieskie niebo ?
No patrzę na foty, pierwsze mi się podobają, inne rożnie- czasem pomysły w miarę, ale nie wyszło po prostu- ot cmok w słońcu i kobieta ryba, ale parę jest ciekawych, może (jak dla mnie) za dużo kombinacji z przekoszeniem fotek
a spodnie damsko/męskie, ha, nie wiem- na pewno zawartość co wpływa na ich układanie się, ale to taka lamerska odpowiedź, nie jestem estetą- ale albo coś mi się podoba, albo nie
W sumie jesteś blisko nie chodzi o zawartość ale miejsce na nią:-DNie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Pytanie wbrew pozorom wykracza daleko poza spodnie i w rzeczy samej dotyczy kompozycji. I nie chodzi o szczegóły ale o jeden.Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Widząc taką wymianę zdań to chyba do złego forum wydzieliłem "konwersację" pomiędzy Sergiuszem a pankiem. Powinna być Pralnia.
Sugestie:
- przejdźcie na priva
- spotkajcie się na żywo i dajcie sobie po razie
Bo flejmy, szczególnie indywidualne pomiędzy dwoma uparciuchami, są nudne i passe
.
Komentarz
-
Ale ja już skończyłem dyskusję z Sergiuszem, przynajmniej do momentu kiedy pojawi się jakiś sensowny argument o którym można by podyskutować a taki się nie pojawi raczej, więc luz.Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Komentarz
-
Moje pytanie o „spodnie” nie ma związku z pankiem i jest retorycznie związane z tematem wątku. Jeśli chodzi o mnie to ta konwersacja z nim jak dla mnie jest EOTNie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
Komentarz