Znając Miclesa podejście do fotografii z tego forum dziwię się że chciało się komuś robić z nim wywiad. Też do empiku nie polecę. Ale jak ktoś wkleić tekst to z chęcią przeczytam. Może M. jakaś metamorfozę przeszedł. - co Cie skłoniło do przeprowadzenia takiego wywiadu? Jest tyle ciekawszych postaci na forum z fantastycznym dorobkiem..
X
-
Na razie wywiad z Miclesem chcą czytać jedynie forumowicze będący dłuższy czas poza granicami Polski
. Może dlatego bo mają pewność, że nie uda się im tego numeru kupić
. Coś w tym chyba jest. Temat dla socjologa
.
Leica MP, Ultron 28/2 asph. II, Nokton 35/1.5 asph. ll, Ultron 75/1.9 MCKomentarz
-
No proszę jak ładnie.
Na forum można się ostro spierać , a na łamach miło pogawędzić.Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astroKomentarz
-
A właściwie, to o czym ten wywiad? O tym, że "młody, ale już całkiem sporo osiągnął?" Czy jako o fotografie, jego zdjęciach, ale OGÓLNIE?
Znam wiele innych młodych o znacznie większym talencie i dorobku. Micles to (dla mnie) świetny rzemieślnik, któremu czasem udaje się zrobić małe dzieło sztuki.Ostatnio edytowany przez MatusP; 21066.Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Jakoś zdjęcia z artykułu o rajdach nie przekonują by do czynienia było tutaj z osobą znającą się nieco bardziej niż przeciętniak na tym rodzaju fotografii. W Polsce jest wielu dużo lepszych fotografów rajdowych."Nie bój się perfekcji, ona nam nie grozi."Komentarz
-
O, znalazłem wątek o mnie
A więc tak : przeklejki ode mnie nie będzie w żadnej formie, bo to gazeta Sergiusza i to on decyduje o tym co można, a czego nie można.
Autoryzacja przebiegła szybko i sprawnie, nie było zbyt wielu poprawek. Kilka razy tylko zmieniałem układ zdjęć.Póki nie przeczytasz, to się nie dowiesz
Polecam przeczytać wywiad, może w końcu pokażę się wam z innej strony. Tekst traktuje o dość dużej liczbie aspektów mojego życia fotograficznego i nie tylko, dlatego gorąco zachęcamA właściwie, to o czym ten wywiad? O tym, że "młody, ale już całkiem sporo osiągnął?" Czy jako o fotografie, jego zdjęciach, ale OGÓLNIE?
Znam wiele innych młodych o znacznie większym talencie i dorobku. Micles to (dla mnie) świetny rzemieślnik, któremu czasem udaje się zrobić małe dzieło sztuki.
Komentarz
-
w końcu mamy swoją forową gazetkę
Komentarz
-
Komentarz
-
Wiecie co....ogólnie to siano niektórym wystaje z butów.
To z kim Sergiusz przeprowadza wywiady i kto pisze artykuły o fotografii lotniczej i rajdowej to nie jest wasza broszka tylko Sergiusza jako redaktora naczelnego.
Imho teksty w stylu "znam wielu bardziej utalentowanych i z lepszym dorobkiem, których można było zaprezentować".....no i co z tego ale nie zostali zaprezentowani z jakichś (znanych Sergiuszowi) powodów. Ja uważam, że to jest świetna sprawa. Bo mobilizuje takich właśnie zwykłych amatorów jak my do grzebania i dłubania w swoich małych "dziełkach" bo z każdym z Was może byc artykuł i jak widać nie tylko Ci Bóg wie z jakimi dużymi dorobkami moga mieć swoje 5 minutek.
Mnie bardzo podoba się charakter czasopisma lustrzanka. Szkoda tylko, że u mnie w mieście nigdzie nie moge go dostać
Nie ładnie Panowie...ciuś ciuś.Tzn. tak teoria mówi
o praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj sięKomentarz
-
"Ja uważam, że to jest świetna sprawa. Bo mobilizuje takich właśnie zwykłych amatorów jak my do grzebania i dłubania w swoich małych "dziełkach" bo z każdym z Was może byc artykuł i jak widać nie tylko Ci Bóg wie z jakimi dużymi dorobkami moga mieć swoje 5 minutek."
zgadzam się pod jednym warunkiem - że micles prawi tam rozsądnie i nie opiniuje spraw/tematów/czegokolwiek... jako "ciekawostka", przedstawienie "jakiegoś" fotografującego młodego człowieka i pozytywny bodziec dla innych jak najbardziej ;-) trzeba pamiętać, że sporo osób rozpoczynających przygode z fotografia bierze felietony/wywiady/artykuły w podobnych czasopismach jako prawdy przenajświętsze ;-) Ale żeby nie było - szczere i życzliwe gratulacje micles!Komentarz
-
To teraz czekam, aż chociaż jeden z forumowiczów niezależnych (nie ja i nie Sergiusz) przeczyta ten walony wywiad i oceni go w miarę obiektywnie
Komentarz

Komentarz