X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Parteq
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 1159

Znając Miclesa podejście do fotografii z tego forum dziwię się że chciało się komuś robić z nim wywiad. Też do empiku nie polecę. Ale jak ktoś wkleić tekst to z chęcią przeczytam. Może M. jakaś metamorfozę przeszedł. - co Cie skłoniło do przeprowadzenia takiego wywiadu? Jest tyle ciekawszych postaci na forum z fantastycznym dorobkiem..

Portrety | Slubne | Facebook | Warsztaty

Komentarz

• BuRton
      Uzależniony
      • 2008
      • 675

Na razie wywiad z Miclesem chcą czytać jedynie forumowicze będący dłuższy czas poza granicami Polski . Może dlatego bo mają pewność, że nie uda się im tego numeru kupić . Coś w tym chyba jest. Temat dla socjologa .
      Leica MP, Ultron 28/2 asph. II, Nokton 35/1.5 asph. ll, Ultron 75/1.9 MC

Komentarz

• jacapa
        Początki nałogu
        • 2007
        • 453

No proszę jak ładnie.
        Na forum można się ostro spierać , a na łamach miło pogawędzić.
        Jacek Paduszyński
        40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Komentarz

• MatusP
          Początki nałogu
          • 2008
          • 442

A właściwie, to o czym ten wywiad? O tym, że "młody, ale już całkiem sporo osiągnął?" Czy jako o fotografie, jego zdjęciach, ale OGÓLNIE?
          Znam wiele innych młodych o znacznie większym talencie i dorobku. Micles to (dla mnie) świetny rzemieślnik, któremu czasem udaje się zrobić małe dzieło sztuki.
          Ostatnio edytowany przez MatusP; 21066.
          BLOG

Komentarz

• Wats0n
            Uzależniony
            • 2006
            • 996

O tak. A przy okazji osobnik, który chyba najczęściej na tym forum zaszczycz zacne grono ignorowanych

Zamieszczone przez MatusP
            Znam wiele innych młodych o znacznie większym talencie i dorobku. Micles to (dla mnie) świetny rzemieślnik, któremu czasem udaje się zrobić małe dzieło sztuki.
            Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• Sergiusz
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 2708

Przy okazji aby nie zakładać nowego wątku to wewnątrz czasopisma znajduje się obszerny artykuł Viteza o fotografowaniu na pokazach lotniczych oraz reportaż z rajdu Elmot, którego autorem jest Kuzi4

Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Zamieszczone przez Sergiusz
                Przy okazji aby nie zakładać nowego wątku to wewnątrz czasopisma znajduje się obszerny artykuł Viteza o fotografowaniu na pokazach lotniczych
                Disclaimer - napisany w kwietniu tego roku z myślą o tegorocznych pokazach . Zostanie na przyszły rok .

Komentarz

• Krzychu
                  Pełne uzależnienie
                  • 2004
                  • 3611

Zamieszczone przez Vitez
                  Disclaimer - napisany w kwietniu tego roku z myślą o tegorocznych pokazach . Zostanie na przyszły rok .
                  Radom (czy cokolwiek to bedzie) jest co dwa lata Timing (wiem że nie od Ciebie zależny) przepiękny...
                  Pozdrowienia,
                  KZ
                  KZ Aviation Photography

Komentarz

• fotosesja
                    • 2009
                    • 9

Jakoś zdjęcia z artykułu o rajdach nie przekonują by do czynienia było tutaj z osobą znającą się nieco bardziej niż przeciętniak na tym rodzaju fotografii. W Polsce jest wielu dużo lepszych fotografów rajdowych.
                    "Nie bój się perfekcji, ona nam nie grozi."

Komentarz

• micles
                      Zablokowany
                      • 2006
                      • 4359

O, znalazłem wątek o mnie

A więc tak : przeklejki ode mnie nie będzie w żadnej formie, bo to gazeta Sergiusza i to on decyduje o tym co można, a czego nie można.

Autoryzacja przebiegła szybko i sprawnie, nie było zbyt wielu poprawek. Kilka razy tylko zmieniałem układ zdjęć.
                      Zamieszczone przez Parteq
                      Może M. jakaś metamorfozę przeszedł.
                      Póki nie przeczytasz, to się nie dowiesz
                      Zamieszczone przez MatusP
                      A właściwie, to o czym ten wywiad? O tym, że "młody, ale już całkiem sporo osiągnął?" Czy jako o fotografie, jego zdjęciach, ale OGÓLNIE?
                      Polecam przeczytać wywiad, może w końcu pokażę się wam z innej strony. Tekst traktuje o dość dużej liczbie aspektów mojego życia fotograficznego i nie tylko, dlatego gorąco zachęcam

Komentarz

• airhead
                        Pełne uzależnienie
                        • 2008
                        • 2495

w końcu mamy swoją forową gazetkę
                        Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
                        Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

Zamieszczone przez Krzychu
                          Radom (czy cokolwiek to bedzie) jest co dwa lata Timing (wiem że nie od Ciebie zależny) przepiękny...
                          Góraszka, Kraków (?) , plus lokalne pikniki, plus mistrzostwa akrobacji gdzie zawsze jakiś pokazik się trafi. Plus wyjazdy... no będzie coś i za rok...

Komentarz

• Paenka
                            Uzależniony
                            • 2008
                            • 727

Wiecie co....ogólnie to siano niektórym wystaje z butów.
                            To z kim Sergiusz przeprowadza wywiady i kto pisze artykuły o fotografii lotniczej i rajdowej to nie jest wasza broszka tylko Sergiusza jako redaktora naczelnego.
                            Imho teksty w stylu "znam wielu bardziej utalentowanych i z lepszym dorobkiem, których można było zaprezentować".....no i co z tego ale nie zostali zaprezentowani z jakichś (znanych Sergiuszowi) powodów. Ja uważam, że to jest świetna sprawa. Bo mobilizuje takich właśnie zwykłych amatorów jak my do grzebania i dłubania w swoich małych "dziełkach" bo z każdym z Was może byc artykuł i jak widać nie tylko Ci Bóg wie z jakimi dużymi dorobkami moga mieć swoje 5 minutek.
                            Mnie bardzo podoba się charakter czasopisma lustrzanka. Szkoda tylko, że u mnie w mieście nigdzie nie moge go dostać

Nie ładnie Panowie...ciuś ciuś.
                            Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Komentarz

• Intense
                              Coś już napisał
                              • 2008
                              • 51

"Ja uważam, że to jest świetna sprawa. Bo mobilizuje takich właśnie zwykłych amatorów jak my do grzebania i dłubania w swoich małych "dziełkach" bo z każdym z Was może byc artykuł i jak widać nie tylko Ci Bóg wie z jakimi dużymi dorobkami moga mieć swoje 5 minutek."

zgadzam się pod jednym warunkiem - że micles prawi tam rozsądnie i nie opiniuje spraw/tematów/czegokolwiek... jako "ciekawostka", przedstawienie "jakiegoś" fotografującego młodego człowieka i pozytywny bodziec dla innych jak najbardziej ;-) trzeba pamiętać, że sporo osób rozpoczynających przygode z fotografia bierze felietony/wywiady/artykuły w podobnych czasopismach jako prawdy przenajświętsze ;-) Ale żeby nie było - szczere i życzliwe gratulacje micles!

Komentarz

• micles
                                Zablokowany
                                • 2006
                                • 4359

To teraz czekam, aż chociaż jeden z forumowiczów niezależnych (nie ja i nie Sergiusz) przeczyta ten walony wywiad i oceni go w miarę obiektywnie

Komentarz

Pracuję...