X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • masahuku
    Bywalec
    • 2009
    • 133

Wyłączność na Ciebie ma dla nich taki sens, że mogą swoim klientom zproponować ślub (i zdjęcia na nim) w dowolnym terminie i mają pewność, że ten termin będziesz miał wolny.
    Dla Ciebie taki układ byłby korzystny, gdyby Ci zagwarantowali cały czy prawie cały sezon obłożony robotą w cenie, która by Ci pasowała.
    Ogólnie układ może być dobry - chodzisz na wesela jak co rano do pracy i nie przejmujesz się niczym (reklamą, promocją itp.). Pozostaje tylko dograć szczegóły - oczywiście na piśmie i wszystko gra.
    Mimo wszystko, większośc fotografów ślubnych pozostaje wolnymi strzelcami.

Komentarz

• MM-architekci
      Pełne uzależnienie
      • 2008
      • 2227

No tak tylko w sytuacji kiedy ja jednak wlasnie zakladam ze samemu chce swoja firme rozkrecac to uklad kiedy ja im udostepniam wszystkie terminy przez co sam sobie droge blokuje nie ma sensu na pewno. Z drugiej strony racja ze na glowie wszystkiego nie mam itd ale ja lubie poznac klientow , pogadac z nimi , dowiedziec sie co i jak ,jakos tak lepiej sie pozniej pracuje. Zreszta co tu duzo gadac kazdy pewni wie co i jak ;]

Ok to sie mi wyklarowalo ze nie ma sensu pozostane przy takim ukladzie jaki jest obecnie , dzieki za pomoc.
      no comment...

Komentarz

Pracuję...