X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Wojt_As

A mnie cie wcale nie zal. Falszywy i zaklamany czlowiek z ciebie.
    Zlo wyrzadzone powroca.
    Wrocilo do ciebie a powroci jeszcze wiecej.

Komentarz

• sniper88
      Pełne uzależnienie
      • 2007
      • 1156

Widze ze napisales bardzo ambitna informacje w swoim pierwszym poscie, moze ja rozwiniesz
      Ostatnio edytowany przez sniper88; 10488.
      WWW | 500px | IG
      Semper in altum

Komentarz

• Sibil
        Bywalec
        • 2006
        • 183

Mac - współczuję! Ja nigdy nie zostawiam sprzętu w samochodzie. Zawsze zabieram ze sobą.. no ale rozumiem, nigdy nie wiadomo kiedy coś takiego się wydarzy...

A post pana W. zostawię bez komentarza..

Yessphoto, obiektywnie

Komentarz

• adamek
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 2265

Nie no, post jest piekny - jakbym czytał jakiegoś sekciarza.

Zlo wyrzadzone powroca.
          Wrocilo do ciebie a powroci jeszcze wiecej.
          Miłego dnia
          adam jastrzębowski
          cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
          tu tu

Komentarz

• Wojt_As

Post byl do wiadomosci Mac'a. Jesli sam adresat jest swiety to niech powie co nie co o swoich poczynaniach. Jesli osoba ktora skrzywdzil sie zgodzi to upublicznie jego poczynania lecz nie na forum bo to nie miejsce. Tutaj tylko mu nie wspolczuje, malo tego, ciesze sie ze ktos mu dokopal choc to tylko strata materialna a to pestka w porowaniu z tym co on zrobil komus.
            Jest zerem moralnym.

Komentarz

• arturs
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 4196

zauważ że to forum nie jest "forum osób świętych i autorytetów moralnych" tylko "Forum użytkowników aparatów Canon" więc wtrącanie jakiś osobistych wycieczek jest bardzo nie na miejscu - większości nie obchodzi co kto zrobił czy nie na gruncie innym niż tematyka forum bo to nie miejsce ku temu.. My współczujemy utraty sprzętu a nie interesują nas czyjeś sprawy osobiste, więc proponuję moderatorom prewencyjnie wykasowanie wszystkich postów po ostatnim poście Mac'a włącznie z moim.. bez sensu przenosić do pralni, lepiej wywalić

Pozdrawiam
              Artur
              5DmkI, C85f1.2|580 EXII|

Komentarz

• sniper88
                Pełne uzależnienie
                • 2007
                • 1156

Zamieszczone przez Wojt_As
                Post byl do wiadomosci Mac'a. Jesli sam adresat jest swiety to niech powie co nie co o swoich poczynaniach. Jesli osoba ktora skrzywdzil sie zgodzi to upublicznie jego poczynania lecz nie na forum bo to nie miejsce.
                To po co w ogole pisales poprzedniego posta
                To bylo w stylu IV RP: ja wiem ze on jest zly i mam dowody, ale wam nie powiem bo nie moge.
                --
                Popieram Artura co do wykasowania czesci postow z tego watku.
                WWW | 500px | IG
                Semper in altum

Komentarz

• franker
                  Początki nałogu
                  • 2007
                  • 305

apropos kradzieży. miałem głupią sytuację w czasie ferii w Rzymie;/
                  Wyszliśmy z hotelu- ja mam swój sprzęt przy sobie, ale ktoś zostawił swoją Minoltę Z3 w dzień przed wyjazdem
                  żadnych śladów włamania, recepcjonistka podała oczywiście złe adresy policji, która działa jak w Polsce... samolot był dzień później i 500zł w du%e...

dąże do tego ze sobie sprzątaczka zabrała
                  Ostatnio edytowany przez franker; 9096. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• Mac
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 2063

Nie wiem kim jest Wojt_As i do czego zmierza. Nie mniej mamy demokrację i wolność słowa więc niech sobie pisze co chce.
                    Jeśli zostanie raz okradziony pewnie zmieni zdanie i zrozumie coś więcej. Na razie kierują nim jakieś niskie instynkty. Życzę mimo wszystko powodzenia i pomyślności Wojt_As'owi.

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie sprawą i za pomoc.
                    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• franker
                      Początki nałogu
                      • 2007
                      • 305

jedynie co możemy zrobić to szukać czy czasem ktoś nie sprzedaje tego sprżętu:/

Komentarz

• Mac
                        Pełne uzależnienie
                        • 2004
                        • 2063

Sam jestem ciekaw kiedy ten sprzęt wypłynie, ciekawe studium. Poza tym kradzione nie tuczy
                        EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B

Komentarz

• Vitez
                          zło konieczne
                          • 2004
                          • 19804

Zamieszczone przez Wojt_As
                          Post byl do wiadomosci Mac'a. Jesli sam adresat jest swiety to niech powie co nie co o swoich poczynaniach. Jesli osoba ktora skrzywdzil sie zgodzi to upublicznie jego poczynania lecz nie na forum bo to nie miejsce. Tutaj tylko mu nie wspolczuje, malo tego, ciesze sie ze ktos mu dokopal choc to tylko strata materialna a to pestka w porowaniu z tym co on zrobil komus.
                          Jest zerem moralnym.
                          Masz trzy mozliwosci:
                          1) albo wyjasniacie sobie niejasnosci z Macem prywatnie
                          2) albo jesli masz uzasadnione i prawdziwe zarzuty wobec uzytkownikow tego forum i uwazasz ze "nalezaloby cos z tym zrobic" to zglaszasz je albo odpowiednim organom albo administratorowi i moderatorom tego forum
                          3) albo kontynuujesz bezzasadne i anonimowe podpuszczanie "a ja cos wiem ale nie powiem tylko popluje sobie bezdowodowo na kogos" - tak to kazdy potrafi zalogowac sie i na dowolna osobe napisac "bo ty to zly jestes" . Tylko co z tego? Taka osoba szybko sie zegna z forum majac dopisek 'ban za trolling'

Wybierz swoja sciezke postepowania.

Komentarz

• Wojt_As

Ok

1) albo wyjasniacie sobie niejasnosci z Macem prywatnie

Wyslalem do Maca na skrzynke w gazecie...
                            (tematu nie podejmuje bo nie ma nic na swa obrone- a moze sie myle???)

2) albo jesli masz uzasadnione i prawdziwe zarzuty wobec uzytkownikow tego forum i uwazasz ze "nalezaloby cos z tym zrobic" to zglaszasz je albo odpowiednim organom albo administratorowi i moderatorom tego forum

Zarzuty sa uzasadnione i prawdziwe.

Cel postu byl TYLKO taki : JA NIE WSPOLCZUJE MU ALE CIESZE SIE.
                            Powody sa prywatnymi wiec nie rozwinalem.
                            Koniec kropka.

PS IV RP znam slabo (to nie moj kraj) temetu nie podejmuje dalej.
                            Ostatnio edytowany przez Gość; 11135.

Komentarz

Pracuję...