Grzesiekgalazka nie ma się co obruszać, pokaż coś ze swoich prac - może jakiś link do portfolio?
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Wiem, to do poprzednich wpisów
Tylko wiesz, po okolicy też się trzeba czymś poruszać. Tak jak pisałem, wiem, że auto to póki co najlepsze rozwiązanie, ale szukam tego genialnego w prostocie rozwiązania, które do głowy mi jeszcze nie przyszło
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie obruszam się
To tak na wesoło. Właśnie wrzuciłem podpis z linkiem.
Komentarz
-
Słuchaj, wal prosto z mostu, samochód Ci się sypie i nie masz kasy na remont? Jest to zrozumiałe bo skoro zaczynasz robić śluby to kasy możesz nie mieć. Czy może Twoje auto jest wyjątkowo nazwijmy to "niewyjściowe" i wstydzisz się nim jeździć na zlecenia? Albo w ogóle może nie masz samochodu i nie masz za co kupić? Albo prawo jazdy straciłeś? Sorry ale pisanie, że nie cierpisz jeździć samochodem i jako alternatywę podajesz np. pociąg gdzie przykładowo z Łodzi do Wrocławia jest badajże tylko jeden kurs dziennie jakoś mnie nie przekonuje
Komentarz
-
A może ma ktoś jakiś genialny patent jak się na ślubniaki wybrać bez aparatu i wszystkich klamotów? Ciężkie, niewygodne, baterie trzeba naładować, karty sformatować?C5DIII,| C20/2.8, C28/1.8, S35/1.4, C50/1.4, C100/2.0Komentarz
-
Komentarz
-
Może trochę OT ale przypomniał mi się dowcip:
Syn szejka, studiujący w Berlinie, pisze list do domu, w którym informuje rodziców o różnych rzeczach i między innymi o tym że trochę mu wstyd na uniwersytet przyjeżdżać Meybahem, którego dostał od ojca ponieważ wszyscy uczniowie i profesorowie przyjeżdżają metrem...
Na co ojciec w odpowiedzi - synu nie możemy dopuścić do kompromitacji naszej rodziny!!! Wysłałem Ci 100 mln euro, kup sobie metro!!!SdoubleU
---------------------------
Canon :-D
Komentarz
-
Mają rozmach nie ma co :-DMoże trochę OT ale przypomniał mi się dowcip:
Syn szejka, studiujący w Berlinie, pisze list do domu, w którym informuje rodziców o różnych rzeczach i między innymi o tym że trochę mu wstyd na uniwersytet przyjeżdżać Meybahem, którego dostał od ojca ponieważ wszyscy uczniowie i profesorowie przyjeżdżają metrem...
Na co ojciec w odpowiedzi - synu nie możemy dopuścić do kompromitacji naszej rodziny!!! Wysłałem Ci 100 mln euro, kup sobie metro!!!Komentarz
-
Najlepiej skonstruuj jakiś innowacyjny środek lokomocji, dzięki któremu zarobisz dużo więcej kasy niż na jakichś tam "ślubniakach" - spójrz ile problemów miałbyś wówczas z głowy.
Widać, że to jest od początku na wesoło. Najlepiej zamiast "aczikaraka" podaj właściwy link do stronki ten z .com
Jest wiele możliwości: jedną z nich może być na przykład zrobienie bramy przy kościele. Na pewno nie będziesz na tym stratny.Komentarz
-
Tak siedzę i myślę ..... i wymyśliłem.
Niektórzy przypinają aparaty do latawców i samolotów RC. fotografialatawcowa.com
Gdyby tylko zasięg aparatury pozwalał na takie rozwiązanie
C5DIII,| C20/2.8, C28/1.8, S35/1.4, C50/1.4, C100/2.0Komentarz
-
Ejj przed chwilą miałeś w podpisie adres www.grzesiekgalazka.com a teraz jest tam coś innego - dlaczego???SdoubleU
---------------------------
Canon :-D
Komentarz
-
-
-
U mnie na wsi są takie samochody z napisem: „Przewóz Osób 80gr za kilometr” Tyle, że u mnie kilometr ma 400 metrów przez co samochody jeżdżą szybciej. Fajna sprawa. Polecam!Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.Komentarz
-
Polecam chińskie skutery
Za cenę L-ki będziesz miał "wypasiony" model. Samochód nowożeńców jeździ wolno (żeby wszyscy widzieli kto z kim itd.), więc jak zdejmiesz blokady to nie będzie problemu z dotarciem z kościoła na salę przed młodą parą.
Komentarz
-
5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
---------------------------------------Komentarz
Komentarz