O, na gitare - to jest dobry pomysl. Ja bym chetnie zamienil swoje 10D na jakiegos ibaneza z malym PODzikiem
X
-
-
-
a co powiesz na stratocastera lub na les paul? Tez nie lada gratka...Zamieszczone przez muflonO, na gitare - to jest dobry pomysl. Ja bym chetnie zamienil swoje 10D na jakiegos ibaneza z malym PODzikiem
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert P.a co powiesz na stratocastera lub na les paul? Tez nie lada gratka...
eee przereklamowane
vai do niedawna gral jeszcze na ibanezie... tylko malmsteen gra na fenderze
Komentarz
-
Hendrix tez...(grał)Zamieszczone przez thorin... tylko malmsteen gra na fenderze
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert P.Hendrix tez...(grał)
no mnie chodzilo raczej o projekt G3
bo jesli idzie o wyczesnae wiosla to strasznie podoba mi sie washburn śp. Dimebaga Darrela
Komentarz
-
-
Bez floyda - muszę się w końcu na normalnym sprzęcie grać nauczyćZamieszczone przez thorinz floydem czy bez ?
humbuck i single czy dwa humbucki ?
mysle ze moglbym posredniczyc 
Ty tak serio? W sumie jeśli kupię 1D, to będę miał więcej body niż gitar - a to przegięcie w złą stronę 
Eee, mam stratopodobną Yamahę (Pacifica 112) i chyba jednak to pierwsze mi bardziej lezy. No chyba ze les paulZamieszczone przez Robert P.a co powiesz na stratocastera lub na les paul? Tez nie lada gratka...
Komentarz
-
Zamieszczone przez akustyka nie na telecasterze czasem?
generalnie, to ja jestem stratosympatykiem. to wszystko przez mojego starego i jego kasety Pink Floydow :-)
na tele tez gral... zreszta ile on tych gitar mial
Komentarz
-
Nie.. to był strato najczęsciej..Zamieszczone przez akustyka nie na telecasterze czasem?350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4
Komentarz
-
Zamieszczone przez akustykOK, dzieki za info. zawsze mi sie wydawalo, ze strato to juz inna epoka niz Jimmy. ale moze... :-)
uzywal ich naprzemiennie... kurcze smieszna historia wogole z tym strato i les paulem, ale nie bede opowiadal bo Muflon gotow jeszcze raz wyciac i wydzielic, choc z hydeparku chyba sie nie da ?
Komentarz
-
Kurcze tak mnie natchneliście że własnie leci u mnie "Jimi Hendrix Little Wing" hmmm poezja... i polecam wszystkim.350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4
Komentarz

Komentarz