Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Jesli przy pomocy tego indetyfikatora mozna dzwonic na miasto to biore HAHA1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXIIKomentarz
-
-
No to niech sie chetni wpisuja cha cha na zbizajace sie jesienne poranki i wieczory to jak znalazlZamieszczone przez [DoMiNiQuE]Z waciekaiem moze byc problem ...musialbys zamowic minimum 100 szt.
noi jak juz to czapka uszatka -syberyjka
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXIIKomentarz
-
Chyba nie złapałeś idei po co robimy ten identyfikator. Wiesz, jak chcesz to możesz sobie wydrukować na plujce w domu i nie laminować - po co od razu do labuZamieszczone przez KrakersA taka metke na buty mozna zamowic i na gacie jedna z napisem canon , loodzie chyba z nudow wam sie poprzewracalo zrobic sobie takie cos to wystarczy 2 foty w labie cyfrowym zalaminowac i sie juz ma co sie chce , ale zeby sie oznaczac smyczami i plakietkami jak choinka . Podobnie rozmawiajac z kolegami harleyowcami smiejemy sie z pseudo motocyklistow ktorzy jedynie co posiadaja to kurtki motocyklowe prosto ze sklepu , takie obwieszanie sie kiczowatymi plakietkami swiadczy jedynie o niedowartosciowaniu czlowieka , jego wyglad krzyczy wszem i wobec- ludzie jestem sam nikt mnie niekocha , soory za moja opinie ale takie cos traca wioską
. BTW fajny byłby z Ciebie harleyowiec w takich Cwanonowych gumiakach... w końcu co sklepowe to "pseudo", a to samoróbka więc byłbyś gość 8) .
hmmm, ja sie czuje bardzo dowartościowany a mimo to chcę mieć identyfikator... jakaś anomalia?
I na koniec... ten wątek jest dla chętnych na taki ID, a nie dla trolli 8) jak "wioską trąca" to już tutaj nie zaglądaj :-P .
[DoMiNiQuE] zabiłeś mnie tym zdjęciem kalosza
.
Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
Diodak niepodniecaj sie tak, jeden watek krytyczny dla rownowagi
, Qrna juz widze jak paradujesz z indetyfikatorem 

gdzie bedziesz z nim wchodzil powiedz przyjde popatrzec
J mam Kartonik po body 20d to se wytne i na szyi powiesze na smyczy , bede bardziej widoczny
Ostatnio edytowany przez Krakers; 495.1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXIIKomentarz
-
Chlopaki wybaczcie mi te poczucie humoru ale tak jakos fajnie jest
-
Ty idź pilnuj lepiej aukcji bo Ci znów zamknąZamieszczone przez Krakers.........................................
Komentarz
-
Spoko mam nadzieje ze juz nie zamknaZamieszczone przez mmszaTy idź pilnuj lepiej aukcji bo Ci znów zamkną
-
Kurde cos tu jest nie tak bo maila to ja napisałem dawno dawno temu ze najstarsi gorale tego nie pamiętająZamieszczone przez DiodakBrakuje mi jeszcze adresów pocztowych (nie e-mailowych tylko takich zwykłych) do osób:
adwent
Coronado
domero
esenpe
GERALT
Il fuoco
jarecki
kocis
Mac
Mario32
mxdanish
Nemo
Nicram
p13ka
PALOMBO
pawelsan
pn_
Radziuk
Robson
Rudi
slonek
SP7UTO
Venio
Napiszcie albo maila albo prywatną wiadomość i podajcie swoje adresy do wysyłki. Każdy nowy dopisujący się do listy od razu niech wyśle do mnie swoj adres.
więc mi tu kitu nie wciskaj
. przyznaj sie - poprostu skasowałeś maile
lol
Ale zrobie to dla ciebie i wyśle jeszcze raz
pozro
Komentarz
-
Uff, chwilę mnie na forum nie było i mało bym przegapił...
Ja też reflektuję na taki identyfikatorek w wersji na łańcuszek
1. Forumowe ID: 1789
2. Pseudo: Grzdyll
3. Imię i nazwisko: ..... (Dane osobowe usunięte na prośbę użytkownika)
I optuję za napisem pod logo Canona "Photographer" albo "Registered"
Pozdrawiam i czekam na dalsze instrukcje (kiedy, komu jak wpłacić i kiedy odebrać). Wolałbym zwykłą przesyłkę bo za pobraniem to prawie podwoi koszty...
Pozdrawiam
P.S. Jesli dobrze policzyłem to jestem 120
Ostatnio edytowany przez Kolaj; 5109.Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?Komentarz
-
szkoda ze nie widac w tej chwili wynikow ankiety, a przed glosowaniem bylo mozna... mi z kolei chyba "user" by najbardziej odpowiadalo...
Komentarz
-
Mi tam równowagi nie trzeba przywracać... masz z nią problem idz do innego działu np. o onanistach sprzętowych... bo tam nie zaglądamZamieszczone przez KrakersDiodak niepodniecaj sie tak, jeden watek krytyczny dla rownowagi
.
Krakers nie podniecaj sie takZamieszczone przez KrakersQrna juz widze jak paradujesz z indetyfikatorem
gdzie bedziesz z nim wchodzil powiedz przyjde popatrzec
J mam Kartonik po body 20d to se wytne i na szyi powiesze na smyczy , bede bardziej widoczny
. Jak sobie wytniesz i zawiesisz to powiedz gdzie to ja przyjde sie pośmiać... gumiaki już zamówiłeś
?
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
hehe no właśnie dziwna sprawa bo mi się wydawało, że Twoje dane już wklepywałem... a tu brakuje... no to co jest graneZamieszczone przez VenioKurde cos tu jest nie tak bo maila to ja napisałem dawno dawno temu ze najstarsi gorale tego nie pamiętają
więc mi tu kitu nie wciskaj
. przyznaj sie - poprostu skasowałeś maile
lol
Ale zrobie to dla ciebie i wyśle jeszcze raz
pozro
.
Ostatnio edytowany przez Diodak; 2436.EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
Komentarz
Komentarz