Ten temat jest zamknięty
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Zielony
    Pełne uzależnienie
    • 2005
    • 2928

mogę też tam do nich przekręcić jakby co...
    zapodajcie namber na PM...
    sigpic

Komentarz

• MarekC
      Uzależniony
      • 2005
      • 647

Zamieszczone przez dfilip
      Daj adres i telefon do tej drukarni to jutro podzwonie.
      wrzuciłem w google "drukarnia stalowa wola" (zakładając że Diodak złozył zamówienie w Stalowej Woli) i wyskoczyło kilka. W tym conajmniej 2 z drukiem offsetowym.
      Diodak, która to ???
      Pozdrawiam
      Marek

Komentarz

• GoTo
        Bywalec
        • 2005
        • 163

Zamieszczone przez Diodak
        A sp****, koniec uprzejmości . Czemu nie zadzwonisz do drukarni i nie załatwisz, zeby szybciej zrobili? Oni odpowiedzą, że trzeba czasu i wteda ja będę pisał, że jesteś nie poważny bo nic przecież nie załatwiłeś. Najlepiej kogoś zjechać a samemu na dupie siedzieć. Szkoda, ze nie ma na tym forum przycisku ignoruj .
        Czemu nie zadzwonię? Bo to TY się podjąłeś, to TOBIE wpłacaliśmy pieniądze, i dlatego to TY masz psi obowiązek dzwonić tam nawet dwa razy dziennie i poganiać. I nie chodzi o przestoje w drukarni, bo to się zdarza... chodzi o Twoje zachowanie przy tej okazji... najpierw giniesz na dłuższy czas, potem zdawkowo informujesz...
        A z ignorowaniem to słabo trafiłeś - po pierwsze to była moja pierwsza uwaga na ten temat i tylko dlatego że nagle okazuje się, że Ty jesteś bez skazy tylko jacyś źli forumowicze krzywdę Ci robią. Po drugie, to dokąd nie załatwisz tej sprawy do końca i ostatni indentyfikator nie trafi do nabywcy, NIE WOLNO Ci nikogo na tym forum ignorować.
        A później to ja z przyjemnościa Ciebie zignoruję.

Komentarz

• DoMiNiQuE
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 3548

GoTo, moze wyjdz na balkon, na papierosa czy cos w tym stylu. Po co te pyskowki? Troszke kupltury nie zaszkodzi. Swiat sie nie zawali jak poczekasz sobie jeszcze troszke na niepotrzebne Ci do szczescia ID :rolleyes:

Komentarz

• pn_
            Zablokowany
            • 2005
            • 857

Ja mysle, ze to jest dobry pomysl, zeby Kolega Diodak podal nam tutaj namiary na te drukarnie oraz date oddania zlecenia. Jezeli nawet nie chce tego z jakichs wzgledow robic publicznie, to moze przekaze te dane jednej lub dwom osobom z forum, ktore sprobuja doprowadzic sprawe do konca.

Ja ze swojej chetnie sie tym zajme.

Kolego Diodak, przekaz nam prosze wszystkie informacje dotyczace tej sprawy.

Komentarz

• MarekC
              Uzależniony
              • 2005
              • 647

Zamieszczone przez pn_
              Ja mysle, ze to jest dobry pomysl, zeby Kolega Diodak podal nam tutaj namiary na te drukarnie oraz date oddania zlecenia. Jezeli nawet nie chce tego z jakichs wzgledow robic publicznie, to moze przekaze te dane jednej lub dwom osobom z forum, ktore sprobuja doprowadzic sprawe do konca.

Ja ze swojej chetnie sie tym zajme.

Kolego Diodak, przekaz nam prosze wszystkie informacje dotyczace tej sprawy.
              No i numer zlecenia...
              Pozdrawiam
              Marek

Komentarz

• GoTo
                Bywalec
                • 2005
                • 163

Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
                GoTo, moze wyjdz na balkon, na papierosa czy cos w tym stylu. Po co te pyskowki? Troszke kupltury nie zaszkodzi. Swiat sie nie zawali jak poczekasz sobie jeszcze troszke na niepotrzebne Ci do szczescia ID :rolleyes:
                Przecież czekam cierpliwie. Może nie zauważyłeś, ale od momentu podania swoich danych we wrześniu i wpłaty, odezwałem się w tej sprawie pierwszy raz i to tylko w proteście przeciwko robieniu z diodaka męczennika sprawy. Ani razu na niego nie krzyczałem ani nie poganiałem. Czekam.
                Ale nie odwracajmy kota ogonem, diodak nie jest bez winy a robienie z niego skrzywdzonego dziecka nie jest na miejscu.

Komentarz

• Venio
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1084

ja sie aż boje cóż to za sajgon będzie jak na jakimś ID będzie jakaś ryska albo nie daj boże wygląd będzie inny niż zamawialismy

Komentarz

• Tomasz Golinski
                    Pełne uzależnienie
                    • 2004
                    • 8623

Ok, znowu profilaktycznie zamykam tymczasowo. Jak się pojawią nowe informację, to otwieram.
                    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
                    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

Pracuję...