ok
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
-
chłopie ty to jesteś optymista..Zamieszczone przez borkomarMyślę, że do świąt sie wyrobią coby nam prezentów nie odebrali choinkowych
Komentarz
-
Kubaman nie podburzaj
... w drukarni też pracują chyba w miarę poważni ludzi i się wyrobią.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mmKomentarz
-
w drukarni powazni to sa jak drukuja za duze pieniadze
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.Komentarz
-
-
raczej mało prawdopodobne że druga tura dojdzie do skutku, szukaj kogoś kto będzie chciał ci odsprzedać swój IDZamieszczone przez QbexusPrzepraszam ze nie przeczytalem calosci postu ale jak skacze robote to postaram sie poprawic a teraz pytanko czy da rade jeszcze sie zapisac na Zawieche?Komentarz
-
Zamieszczone przez maro25raczej mało prawdopodobne że druga tura dojdzie do skutku, szukaj kogoś kto będzie chciał ci odsprzedać swój ID
a gdyby tak zalozyc nowy watek (czyt. 2 lista) ?
jest wielu nowych forumowiczow, w tym ja, ktorzy chcieliby nabyc ten plastik
sprobowac chyba mozna, no nie ?Komentarz
-
-
-
poczekajmy z tym aż pierwsza seria dojdzie do skutku, nie wiem czy uzbiera się 100 nowych chętnych forumowiczówZamieszczone przez nastiera gdyby tak zalozyc nowy watek (czyt. 2 lista) ?
jest wielu nowych forumowiczow, w tym ja, ktorzy chcieliby nabyc ten plastik
sprobowac chyba mozna, no nie ?Komentarz
-
Komentarz
-
-
Po tym co spotkało Diodaka raczej nikt chętny się nie znajdzie.Zamieszczone przez yasinNajpierw to znajdzcie kogos kto podejmie sie zbierania kasy, i organizacji calej imprezy ...Komentarz
-
Przepraszam, a co go spotkało?Zamieszczone przez canis_lupusPo tym co spotkało Diodaka raczej nikt chętny się nie znajdzie.
Ja sobie spokojnie czekam, się nie odzywam (choć z natury niecierpliwy jestem).
Ale nie róbcie teraz niemal męczennika z faceta, który po prostu okazał się niepoważny i podjął się zadania przekraczającego jak się okazało jego możliwości.
Jeszcze trochę cierpliwie poczekam, ale potem się zdenerwuję...Komentarz
Komentarz