Zamieszczone przez gawryl
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Z zerkniecia na szybko wychodzi ze jest w sumie 12 osob ktore wyslaly dane na prasowa (siebie nie licze
).
...Komentarz
-
to ja tez prosze 2 sztZamieszczone przez FOTOGRAF1. ID 2046
2. fotograf
3. Sebastian Hinca
no i jestem 23
czy do tego mam przeslac foto?Canon? moze niedlugo!Komentarz
-
ooo fajna rzecz!!!!

dlugo mnie nei bylo na forum tak na dluzej

BIORE BIORE;D
jezeli ID to stad wziasc?? http://www.canon-board.info/showthread.php?t=5179
jak tak to
1- ID 5179
2- C41PhotoCrew
3- Robert HajdukKomentarz
-
-
jedna prosba, bo ja wyraznie nie zakumalem - po co te identyfikatory? co dzieki nim zyskam?
pytam szczerze, bo kompletnie umyka mi "clue"
ech... sorki, doczytalem... no tak... prestiz...
nie, to ja 10zl na filmy do analogowej puszki doloze, albo sobie bilet na autobus w plener kupie...
passOstatnio edytowany przez akustyk; 984.Komentarz
-
-
Ja też jestem chetny na jedną sztukę
ID:2665
nick:Orzeszek
Personalia: Paweł Zasiadczyk
59??50D | 20D+BG-E2 | Canon 28-105/4-5.6 USM | Tamron 17-50/2,8 XR DiII SP | Sigma 70-200/2.8 APO HSM | CF SanDisk Extreme III 4 GB | Statyw Velbon Sherpa | Lowepro Compact AW | Lowepro Compu Rever AWKomentarz
-
Komentarz
-
-
true true, to i dla mnie dwa, zostaje jeszcze 60 sztuk, zachecam do kupowania smycz forumowych na te identyfikatory
oto link do zgloszen na smycze
Komentarz
-
Thorin, po prostu LOL, idz sie troche wyspijZamieszczone przez thorintrue true, to i dla mnie dwa, zostaje jeszcze 60 sztuk, zachecam do kupowania smycz forumowych na te identyfikatory
oto link do zgloszen na smycze
http://www.canon-board.info/showthre...2626#post72626
Nie brakuje a z Twoja jest juz 63 szt.
(no chyba ze ja juz jestem niewyspany i cos mi sie pomylilo).
Komentarz
-
Polaco, nie rozumiem Twojego Posta
chcialem bezczelnie podkrecic zgloszenia na smycze przy okazji identyfikatorow, a o ile dobrze czytalem to na identyfikatory potrzeba 100 zgloszen ? swoja droga i tak jestem niewyspany, mam koszmarny dojazd do budy i jestem jeszcze po roboczym weekendzie, moze rzeczywiscie niewyspanie... niewiem, dasz mi znac jeszcze dzis wieczorem Polaco gdzie popelnilem blad a ja Ci odpowiem jutro o 4 rano
papa
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz