X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • muflon
    Pełne uzależnienie
    • 2004
    • 6763

W kwestii formalnej: Hazan nie jest moderatorem :-P
    zdjęcia lotnicze - zdjęcia ogólnie - airshow-reviews.com

Komentarz

• Tomasz Golinski
      Pełne uzależnienie
      • 2004
      • 8623

Zamieszczone przez Drozdi
      Co do zacytowanego przeze mnie regulaminu, to uwazam, ze powinien brzmiec on o tak:

"... Moderatorzy mają prawa zmieniać decyzje innego moderatora w przypadkach kiedy to moderator zapomina o tym, ze jest moderatorem..."
      Jeśli któryś moderator pisze posty występując jako zwykły użytkownik forum, to jak najbardziej podlega moderacji. Zdażało się nawet, że takie posty były kasowane
      30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
      Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

Komentarz

• thorin
        Pełne uzależnienie
        • 2005
        • 1990

tak ogladam, ogladam pasyjnie, zaluje ze nie leci to piec dni w tygodniu jak "na wspolnej", po prostu nie moge sie doczekac...

a na powaznie, to uwazam to za bezproduktywne, nie ogladam, ale ten serial ma jeden plus, scenariusz. Z calej masy bezimiennych telenowel, w tej nie zdazaja si takie zapychacze jak "z czym chcesz kanapki ? z serem czy z szynka ? no pospiesz sie bo nie zdazysz do szkoly!" takie do niczego nie prowadzace dialogi sa juz nagminne w tanszych produkcjach, wysokiej klasy nowela, ale nie ogladam...

pozdro

Komentarz

• Raff
          Uzależniony
          • 2005
          • 778

A tak dodam jeszcze - z przyjemnością czasem obejrzę "Na dobre i na złe" i coś tam tarara

Komentarz

• ripek
            Pełne uzależnienie
            • 2005
            • 1486

Proponuje napisać scenariusz filmu "L jak eLka"
            Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Komentarz

• Raff
              Uzależniony
              • 2005
              • 778

Ja nie napiszę - lenistwo RULES

Komentarz

• Zielony
                Pełne uzależnienie
                • 2005
                • 2928

Tak się składa, że naród kocha takie seriale. Kocha także filmy "Nigdy w życiu", "Ja wam pokażę" i tego typu produkcje.
                Sprawa, jest prosta. Filmy są łatwe w odbiorze, pełno w nich szczęścia, miłości, życie jest kolorowe, wszystko jest łatwiejsze, nie trzeba za dużo myśleć by coś zrozumieć... i to w tym chodzi.
                Stąd te rekordy popularności.
                Jak to określiło AntyRadio: "coś w tym g*wnie musi być"
                Wybierając się na taki film, przeciętny Kowalski czy Kowalska, może zapomnieć o świecie, o tym co się w Polsce dzieje, o tym, że politycy to kretyni, o tym, że Rydzyk trzyma rząd w garści, o tym, że w pracy ujnia, że wypłata nie ta, że zupa za słona, że nie ma za co remont zrobić...
                I tak się to kręci...
                sigpic

Komentarz

• thorin
                  Pełne uzależnienie
                  • 2005
                  • 1990

to ja juz wole drogi Marcinie usiasc w domu i samemu pokolorowac moja rzeczywistosc na zdjeciach "skraplanie" zeb smutny pan mial zadowolona mine, nasycenie kolorow w gore zeby swiat, no moze nie rozowy ale pozytywny byl, rozmycie gaussowskie zeby wszystko co zle zostalo "out of focus", moze jeszcze healing brush zeby Pani nie miala tylu zmarszczek a pan nie mial piegow, i juz mamy komercyjna wersje zycia na pokaz. Podawac na zimno najlepiej z zapojka i zagryzka

Komentarz

• Raff
                    Uzależniony
                    • 2005
                    • 778

Jak już to XXXXXXX*

Daleko Ci jeszcze (Marcinie Drogi) do Makiawellego ale... Nie żebym kpił ale wiesz, to ten wiek

* ocenzurowano, mlodzi czytaja

Komentarz

• Nemeo
                      Pełne uzależnienie
                      • 2005
                      • 1757

Jak bardzo trzeba się nudzić, żeby patrzeć na taki szajs ?

Komentarz

• Zielony
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 2928

Na "Nigdy w Życiu" laska mnie wyciągnęła, ale reszty nie oglądałem
                        No może "M jak..." raz na ruski rok 8)

BTW, mówiłem ogólnie - nie o sobie...
                        W w-wie nie mam nawet TV, a cały wolny czas zabierają mi jakieś fora

Zamieszczone przez Raf_1975
                        Daleko Ci jeszcze (Marcinie Drogi) do Makiawellego ale... Nie żebym kpił ale wiesz, to ten wiek
                        sigpic

Komentarz

• Raff
                          Uzależniony
                          • 2005
                          • 778

Zamieszczone przez marcingreen
                          Tak się składa, że naród kocha takie seriale. Kocha także filmy "Nigdy w życiu", "Ja wam pokażę" i tego typu produkcje.
                          Sprawa, jest prosta. Filmy są łatwe w odbiorze, pełno w nich szczęścia, miłości, życie jest kolorowe, wszystko jest łatwiejsze, nie trzeba za dużo myśleć by coś zrozumieć... i to w tym chodzi.
                          Stąd te rekordy popularności.
                          Jak to określiło AntyRadio: "coś w tym g*wnie musi być"
                          Wybierając się na taki film, przeciętny Kowalski czy Kowalska, może zapomnieć o świecie, o tym co się w Polsce dzieje, o tym, że politycy to kretyni, o tym, że Rydzyk trzyma rząd w garści, o tym, że w pracy hujnia, że wypłata nie ta, że zupa za słona, że nie ma za co remont zrobić...
                          I tak się to kręci...
                          Spoko, spoko Wczaraj za dużo piwka było... A wywód w sumie wporzo

Komentarz

• Raff
                            Uzależniony
                            • 2005
                            • 778

Zamieszczone przez marcingreen
                            (...) o tym, że w pracy ujnia, że wypłata nie ta, że zupa za słona, że nie ma za co remont zrobić...
                            I tak się to kręci...
                            A tego to nie ocenzuruje Cenzor? Oj widze tu jakąś tendencyjność

A z tym Machiavelli'm to taki żarcik był

Komentarz

• Zielony
                              Pełne uzależnienie
                              • 2005
                              • 2928

Zamieszczone przez Raf_1975
                              A tego to nie ocenzuruje Cenzor? Oj widze tu jakąś tendencyjność
                              Nie, bo z tego co mi wiadomo takie słowo nie istnieje w słowniku języka polskiego
                              Nic nadzwyczajnego
                              sigpic

Komentarz

• Vitez
                                zło konieczne
                                • 2004
                                • 19804

Ocenzurowalem po Makakowemu ... kiedys na koncercie uczyl publicznosc ze nie wolno publicznie brzydko mowic i zamiast "wypi*lac" powinni krzyczec "wyjerdalac" (do niego krzyczeli bo czytal bardzo dluga liste sponsorow , kto bywa na warszawskich juwenaliach na dziedzincu UW ten zna akcje)

Komentarz

Pracuję...