W kwestii formalnej: Hazan nie jest moderatorem :-P
X
-
-
Jeśli któryś moderator pisze posty występując jako zwykły użytkownik forum, to jak najbardziej podlega moderacji. Zdażało się nawet, że takie posty były kasowaneZamieszczone przez DrozdiCo do zacytowanego przeze mnie regulaminu, to uwazam, ze powinien brzmiec on o tak:
"... Moderatorzy mają prawa zmieniać decyzje innego moderatora w przypadkach kiedy to moderator zapomina o tym, ze jest moderatorem..."
30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy
Komentarz
-
tak ogladam, ogladam pasyjnie, zaluje ze nie leci to piec dni w tygodniu jak "na wspolnej", po prostu nie moge sie doczekac...
a na powaznie, to uwazam to za bezproduktywne, nie ogladam, ale ten serial ma jeden plus, scenariusz. Z calej masy bezimiennych telenowel, w tej nie zdazaja si takie zapychacze jak "z czym chcesz kanapki ? z serem czy z szynka ? no pospiesz sie bo nie zdazysz do szkoly!" takie do niczego nie prowadzace dialogi sa juz nagminne w tanszych produkcjach, wysokiej klasy nowela, ale nie ogladam...
pozdro
Komentarz
-
Komentarz
-
Proponuje napisać scenariusz filmu "L jak eLka"
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Komentarz
-
-
Tak się składa, że naród kocha takie seriale. Kocha także filmy "Nigdy w życiu", "Ja wam pokażę" i tego typu produkcje.
Sprawa, jest prosta. Filmy są łatwe w odbiorze, pełno w nich szczęścia, miłości, życie jest kolorowe, wszystko jest łatwiejsze, nie trzeba za dużo myśleć by coś zrozumieć... i to w tym chodzi.
Stąd te rekordy popularności.
Jak to określiło AntyRadio: "coś w tym g*wnie musi być"
Wybierając się na taki film, przeciętny Kowalski czy Kowalska, może zapomnieć o świecie, o tym co się w Polsce dzieje, o tym, że politycy to kretyni, o tym, że Rydzyk trzyma rząd w garści, o tym, że w pracy ujnia, że wypłata nie ta, że zupa za słona, że nie ma za co remont zrobić...
I tak się to kręci...Komentarz
-
to ja juz wole drogi Marcinie usiasc w domu i samemu pokolorowac moja rzeczywistosc na zdjeciach
"skraplanie" zeb smutny pan mial zadowolona mine, nasycenie kolorow w gore zeby swiat, no moze nie rozowy ale pozytywny byl, rozmycie gaussowskie zeby wszystko co zle zostalo "out of focus", moze jeszcze healing brush zeby Pani nie miala tylu zmarszczek a pan nie mial piegow, i juz mamy komercyjna wersje zycia na pokaz. Podawac na zimno najlepiej z zapojka i zagryzka
Komentarz
-
Jak już to XXXXXXX*
Daleko Ci jeszcze (Marcinie Drogi) do Makiawellego ale... Nie żebym kpił ale wiesz, to ten wiek
* ocenzurowano, mlodzi czytaja
Komentarz
-
-
Na "Nigdy w Życiu" laska mnie wyciągnęła, ale reszty nie oglądałem
No może "M jak..." raz na ruski rok 8)
BTW, mówiłem ogólnie - nie o sobie...
W w-wie nie mam nawet TV, a cały wolny czas zabierają mi jakieś fora
Zamieszczone przez Raf_1975Daleko Ci jeszcze (Marcinie Drogi) do Makiawellego ale... Nie żebym kpił ale wiesz, to ten wiek
Komentarz
-
Spoko, spokoZamieszczone przez marcingreenTak się składa, że naród kocha takie seriale. Kocha także filmy "Nigdy w życiu", "Ja wam pokażę" i tego typu produkcje.
Sprawa, jest prosta. Filmy są łatwe w odbiorze, pełno w nich szczęścia, miłości, życie jest kolorowe, wszystko jest łatwiejsze, nie trzeba za dużo myśleć by coś zrozumieć... i to w tym chodzi.
Stąd te rekordy popularności.
Jak to określiło AntyRadio: "coś w tym g*wnie musi być"
Wybierając się na taki film, przeciętny Kowalski czy Kowalska, może zapomnieć o świecie, o tym co się w Polsce dzieje, o tym, że politycy to kretyni, o tym, że Rydzyk trzyma rząd w garści, o tym, że w pracy hujnia, że wypłata nie ta, że zupa za słona, że nie ma za co remont zrobić...
I tak się to kręci...
Wczaraj za dużo piwka było... A wywód w sumie wporzo
Komentarz
-
A tego to nie ocenzuruje Cenzor?Zamieszczone przez marcingreen(...) o tym, że w pracy ujnia, że wypłata nie ta, że zupa za słona, że nie ma za co remont zrobić...
I tak się to kręci...
Oj widze tu jakąś tendencyjność

A z tym Machiavelli'm to taki żarcik był
Komentarz
-
-
Ocenzurowalem po Makakowemu
... kiedys na koncercie uczyl publicznosc ze nie wolno publicznie brzydko mowic i zamiast "wypi*lac" powinni krzyczec "wyjerdalac"
(do niego krzyczeli bo czytal bardzo dluga liste sponsorow
, kto bywa na warszawskich juwenaliach na dziedzincu UW ten zna akcje)
Komentarz

Komentarz